Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

s.a abilerim kardeşlerim ehliyetsiz yola cıksam sizce ceza yieme ihtimalim kaç

REKLAM ALANI

Motosikleti
    asya mılenyum 150 cc
    simdi biliyorum ehlııyetsiz yola çıkmak çok tehlıkelı hatasızda olsan olası bı kazada suçlu sen oluyosun uzun zamndır ehliyet alıcam beklıyorum talihsizlikler filan oldu hala alamadım bi ay snra dreksıyon sınavım var fakat bn beklemek istemıyorum ozamna kadar yaz bıtecek gitmek istediyim yerlere gidemicem 6 ay snrada askerlık war zatn bu yüzden bekeleyemicem ama birde korku war içimde gider ayak ceza yerim diye ruhsatım vizem sıgortam kaskım ekıpmanlarım hepsi tam ama bi ehliyet sizce cevirmede bu şekilde yazarlarrmı bana cezayı

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    siptar23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Polisin inisiyatifine bağlı kolay kolay dur durmuyorlar da yine de sen dikkatli ol, boşuna 600 tl ceza ödeme.

s.ozer1991 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 Hyosung GT250R EFi
    Motorla ilgili kötü hatıralar isimli konuya yazmıştım bunu. Oradan kopyala yapıştır yapıyorum

Bir arkadaşımın motoruna ilk binişimle başlamıştı aşk. Elimde olan 5000 tl ile gittim kendime 2006 model hyosung aldım. Ehliyetim olmadığından Antalya'dan Isparta'ya kadar motorun sahibi getirmişti beni. Otogara kadar gittik. Motoru çektik yana çocuğu uğurladım sonra gittim motorun yanına. Ben ona bakıyorum o bana bakıyor :D Ne ehliyet var ne motosiklet kullanmaya cesaret edecek yürek ) Derken motoru olan arkadaşımı çağırdım eve kadar attık motoru sonra sokak aralarında başladım ileri geri gitmeye. Derken 2 güne baya baya kullanıyordum. Arkadaşla grup halinde geziyorduk artık. Derken bir gece trafik lambalarının hemen dibinde çevirmeye denk geldik. Ben ses çıkmasın diye hiç gaza basdan öylece sakin sakin vites boşta ışıklara kadar geldim. Amacım dikkat çekmemekti.Durduk yere yanımıza gelmeye başladılar arkadaş kaç kaç diyor bende derdimi anlatırım onlarda anlar diyordum. İçimden de ne diyeceklerimi geçiriyordum; abi ehliyet kursuna yazıldım b ehliyetim zaten 4-5 senedir var motoru alalı 1 hafta oldu hevesimi almak için bindim derim diye düşünüyordum. Sonuçta polislerde insandır insan halinden anlar dedim. Meğer insan değillermiş o zaman anladım :D Adam aldı bir güzel 1500 TL cezayı yazacak. Mecbur kaldım bir tanıdığı araya sokmaya. Sonra usul usul geri çektiler yazdıklarını O gün bu gün trafik polisi mi görüyorum istem dışı içimden küfürleri saydırıyorum :D
    Survivalsyk bunu beğendi.

biyeybaraküs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2017 HONDA CBR 1000 RR SP
    ekmek çıkabilir yerimizi alalım

şehir neresi birde yeni sürücüsün galiba kafada o yakalanma korkusuyla nasıl süreceksen artık 1500 tl olması lazım cezanın
    Survivalsyk ve Serdar06 bunu beğendiler.

Motosikleti
    asya mılenyum 150 cc
    1400 oldu kardes :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:02 ----------

6 yıldır kullanıyorum cogu yere cok yer gittim ehliyetsiz busefeer içimde bi korku war malum cezalar agır

Crixa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha 1100 dragstar
    1400 sana yazıyorlar altında ki motor senin değilse 1400 de ruhsata yazıyorlar.Ehliyetini cebine koy öyle kullan motor birisi sana carpsa bile biyere carpsan bile sen suclusun.1.5 aydır motor park halinde duruyor bu ayın 23 de sınava giriyorum biraz sabret bence sende

Motosikleti
    asya mılenyum 150 cc
    duramıyorum kanım kaynıyo :D 3 kez cevrildim hepsinde kurtuldum içimde kötü bi his war bu kez

biyeybaraküs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2017 HONDA CBR 1000 RR SP
    Manisadasaysan normal ehliyetin olmaması http://www.motosiklet.net/forum/moto...or-sayisi.html

Motosikleti
    asya mılenyum 150 cc
    :D :D ama düzen değişiyor artık gecen bizim mekana gelmiş trafik polisi bn yokken bnm plakamı istemiş yeni emniyet büdürü geldiyinden beri sıkmaya başlamışlardı ama onuda sürmüşler valinin şöförüne yazmış bitane daha godamon birine yazınca şutladılar kurtulduk :D

Macit250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar
    Ehliyetsiz ve kanunsuzca araç süren kişinin ,haklı olarak kanunları uygulayan polislere ,küfür etmesi, beddua etmesi kadar saçma ve cahilce bir durum olamaz bence.
    maktama ve Levent. bunu beğendiler.

Motosikleti
    asya mılenyum 150 cc
    ne aşşaglık polisler oldugunu bilmiyosun galiba kendi halindekilere bişey dediymiz yok zatn
    s.ozer1991 bunu beğendi.

efizikci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kuba xcg 100>Pulsar 200NS>xtreme max200>Dominar400
    Alıntı biyeybaraküs adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ekmek çıkabilir yerimizi alalım

şehir neresi birde yeni sürücüsün galiba kafada o yakalanma korkusuyla nasıl süreceksen artık 1500 tl olması lazım cezanın
    abi şu yoruma bitiyorum ya yerimizi alalım

Sadık1453 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bak maddi olan her şeyi bir şekilde geri kazanırsın.

Ceza yersin ödersin,
    Kaza yaparsın, canına gelmezse motorunu yaptırırsın,
    Motorunu bağlarlar parasını öder alırsın.

Bunlar sadece canını sıkar geçer ve unutulur.....!

Peki bunların yerine ALLAH göstermesin ama yolda birine çarptığını düşün?
    Ehliyetim varken de olabilir ne var bunda diyebilirsin.... yada çok bilmiş bir grup bu cevabı verebilir.

Ama ehliyetinin olması senin bu aleti kullanma yetkindir. Kazada kusurlu değilsen ceza almazsın ve en azından vicdanen biraz daha rahat edersin.

Geçen hafta Antalya' daki kazada hayatını kaybeden bebeği hatırla, o geri zekalı kimse ufacık çocuklarla motora binen benim için asıl suçlu odur. Yok kamyon kapıyı açmışmış ta bilmemneymiş. Ne işi vardı bebeğin motorda?

Şimdi bu konu ile ne alakası var dimi?

Şu alakası var kardeşim, her şey olması gereken şekilde yapılmalı bu iki teker üzerinde. Binmeyecek yaş ve fiziksel özelliklerde olanlar bindirilmemeli. Binenler ise olması gereken ekipman ve belgelere sahip olmalı.

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
    maktama, mustang256, phradrel ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

Motosikleti
    asya mılenyum 150 cc
    hepsinde haklısınız ama bnm durumum farklı zatn yazın bıtmeesıne bır ıkı ay war herşeyim tam bi ehliyet eksik onunda dreksıyon snavında kaldım gösterge çalışmıyodu hızdan bıraktılar bu kez herşeim nizami olsun diye ugrasmıcam

YouSuffer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XJ6N
    Durumun farklı değil, bu alet 3 ay kullanılmıyor eylulde ekimde kasımdada binersin. Ehliyetsiz kullanamazsınız şu aleti kafanıza sokun artık. Bi hayal edin onunuze çıkan bir cocuga çarptıgınızı direk cinayetten yargılarlar ehliyetin yoksa tum hayatın kararır motor surucem diye.
    Ertugyigit bunu beğendi.

s.ozer1991 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 Hyosung GT250R EFi
    Alıntı Macit250 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ehliyetsiz ve kanunsuzca araç süren kişinin ,haklı olarak kanunları uygulayan polislere ,küfür etmesi, beddua etmesi kadar saçma ve cahilce bir durum olamaz bence.
    Motoru alalı 1 hafta olmuş. Isparta gibi nüfusu az olan bir şehrin boş sokaklarda motor kullanıyorum. Tolerans gösterse ölmezlerdi. Gel gelelim ki yıllardır İstanbul trafiğinde araba kullanırım. Trafik bilgim de vardır. Motordan da düşmemiş gidebiliyorsam boş yolda beni durdurup neden ceza yazıyorsun. Ehliyeti aldıktan sonra bile kaç kez durdurdular belge kontrolü yaptılar eksik bulamayınca ceza yazacak yer aradılar. Yok niye sinyalin yok yok bu niye olmuş. Ha bu arada unutmadan söyleyeyim ehliyet dediğimiz belgeyi de sadece 30 dk motor kullandırırarak veriyorlar. İnsanların profesyonelliğine profesyonellik katıyor sormayın gitsin. Sizin ki alimlikse Allah ülkeyi sizin gibi alimlerin eline bırakmasın...
    crxforever bunu beğendi.

orbues - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki V Strom DL 650
    Yaw ne kasıyorsun kardeşim. Bize yakalanma oranı soruyorsun. İstatistiki bir çalışma yapmak lazım. İlk kobay sen ol. Al motoru çık yola. Yakalanıp yakalanmadığını haber ver. Senin gibi yaklaşık 100 motorcu daha buluruz. Sonra istatistiki çalışma sonuçlarını yayınlarız.

100 kişiyi ehliyetsiz yola saldık. Bunlardan ... kadarı çevirmeye yakalandı diye..

Sen ilk ol işte. Bir faydan dokunsun bari memlekete.. (Ehliyetsiz motosiklete binmek için kendine yol yordam aradığına göre pek bir faydan olmayacak ileride Türkiyeme)
    Levent., cece89, Survivalsyk ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

murad13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DERBİ GPR 125
    sn polislerin paşa gönüllerine kalmış ya da yola cıkacağın gün ceza kotası doldurma girişimindeler ise yandın gözünün üstünde kaşın var al sana asdfghj durumu olabilir. ama bu sana ehliyetsiz yola çık dediğim anlamına gelmez biz üstümüze düşeni yapmalıyız olası kaza durumunda olan hep 2tekere oluyor çünkü.
    DÜŞERSEN ÖLÜRSÜN DEMEDİMMİ !!!

Levent. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbr 125 R
    Alıntı Macit250 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Konudaki en güzel yorum.
    edit Orbues in yorumda iyiymiş onuda ekliyorum listeye
    cece89 ve orbues bunu beğendiler.

tt768 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Project 4 coming soon...
    Alıntı s.ozer1991 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motorla ilgili kötü hatıralar isimli konuya yazmıştım bunu. Oradan kopyala yapıştır yapıyorum

Bir arkadaşımın motoruna ilk binişimle başlamıştı aşk. Elimde olan 5000 tl ile gittim kendime 2006 model hyosung aldım. Ehliyetim olmadığından Antalya'dan Isparta'ya kadar motorun sahibi getirmişti beni. Otogara kadar gittik. Motoru çektik yana çocuğu uğurladım sonra gittim motorun yanına. Ben ona bakıyorum o bana bakıyor :D Ne ehliyet var ne motosiklet kullanmaya cesaret edecek yürek ) Derken motoru olan arkadaşımı çağırdım eve kadar attık motoru sonra sokak aralarında başladım ileri geri gitmeye. Derken 2 güne baya baya kullanıyordum. Arkadaşla grup halinde geziyorduk artık. Derken bir gece trafik lambalarının hemen dibinde çevirmeye denk geldik. Ben ses çıkmasın diye hiç gaza basdan öylece sakin sakin vites boşta ışıklara kadar geldim. Amacım dikkat çekmemekti.Durduk yere yanımıza gelmeye başladılar arkadaş kaç kaç diyor bende derdimi anlatırım onlarda anlar diyordum. İçimden de ne diyeceklerimi geçiriyordum; abi ehliyet kursuna yazıldım b ehliyetim zaten 4-5 senedir var motoru alalı 1 hafta oldu hevesimi almak için bindim derim diye düşünüyordum. Sonuçta polislerde insandır insan halinden anlar dedim. Meğer insan değillermiş o zaman anladım :D Adam aldı bir güzel 1500 TL cezayı yazacak. Mecbur kaldım bir tanıdığı araya sokmaya. Sonra usul usul geri çektiler yazdıklarını O gün bu gün trafik polisi mi görüyorum istem dışı içimden küfürleri saydırıyorum :D

Bana burada hata kimde söyler misin? Ehliyetsiz olarak trafiğe çıkan sende mi? Bu gibi durumları tespit ettiğinde gerekeni yapması için maaş alan, bizim canımızı, malımızı korusun diye güvendiğimiz poliste mi? Aferin sana, çok büyük tanıdıkların varmış. Birisine ehliyetsiz çarpsan, hata karşı tarafta bile olsa bak bakalım kim kurtaracak seni kanunların elinden. Bir de sanki sen değil de polis suçluymuş gibi yok insan değilmiş, yok her gördüğünde küfür ediyormuş. Benim B ehliyetim 20 yıldır var. 20 yıl sonra A2 alıp sonra motorumu aldım. Herkes akıllı, herkes kanunların üstünde. Ne güzel memleket. (NOT: Ne polisim, ne polis sevdalısıyım. Haksızlık ve saçmalıklara tahammül edemiyorum sadece)
    Levent. bunu beğendi.

1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler