Honda grom alıyorum. Son sözleriniz..
Reklamlar
-
15 Ağustos 2014, 03:28
Merhaba arkadaşlar. Uzun araştırmalarım sonucunda Honda msx125(grom) almaya karar verdim. Herhalde 4-5 güne almaya gidicez. Motoru dağda kullanıcam. -derken yol toprak ve kısmen bozuk.- Ara sıra arazi denemesi de yapıcam. Sizden son sözlerinizi ve tavsiyelerinizi rica edicem. Bu arada ufak bir de sorum olucak. Bu motora uygun off road lastik bulabilir miyim? Ön arka fiyatı ne kadar olur?
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:25 ----------
O motor araziye gelmez diyenler için yazayım yaklaşık 1 ay bindikten sonra başarabilirsem geri İstanbula kargoluycam. Yani asıl orda kullanıcam
Reklamlar
-
15 Ağustos 2014, 03:29
Moderatör
Dağda, toprakta kullanmak için yanlış bir seçim olur.
Kendileri tam bir şehir veledidir
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
15 Ağustos 2014, 03:33
Onayı verdim gitti
-
15 Ağustos 2014, 03:40
Öyle de durum biraz da bunu gerektiriyor. İlk motorum olucağı için boyle bir tercih yaptım. Selesinin alçak olması 170 boyum için çok ideal. Dediğim gibi mümkün olursa İstanbula kargoluycam orda binicem asıl
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:37 ----------
Espaniole adlı üyeden alıntı
Onayı verdim gitti
Evet bir adım daha yaklaştım almaya. Bir kaç kişi daha yazsin da kuru kuruya almayayim bari. :D
-
15 Ağustos 2014, 03:58
yiwotxxx adlı üyeden alıntı
Öyle de durum biraz da bunu gerektiriyor. İlk motorum olucağı için boyle bir tercih yaptım. Selesinin alçak olması 170 boyum için çok ideal. Dediğim gibi mümkün olursa İstanbula kargoluycam orda binicem asıl
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:37 ----------
Evet bir adım daha yaklaştım almaya. Bir kaç kişi daha yazsin da kuru kuruya almayayim bari. :D
Hocam grom çok sevilen bir motor. Fiyatı ve küçük tekerleri sorun etmemişsiniz anladığım kadarıyla, o yüzden gönül rahatlığıyla alın derim.
Hee küçük teker demişken o motorla arazi biraz sıkıntı olabilir.. Girmemekte fayda var.
-
15 Ağustos 2014, 04:04
arazi ve toprak yol için zaten gereken cevaplar verilmiş benim bildiğim ise türkiyede çok tutulduğudur son kulislere göre yok satıyor 2. eli ne olur ilerde bilemem (al veya alma diyemem )
-
15 Ağustos 2014, 06:42
Vitesli motorlarda küçük lastik,yeni başlayanlar için sıkıntı yaratabilir. Gidon açısı geniş olduğundan hızlı ve dar dönüşlerde dikkatli olunmalı. Onun haricinde çok tutulmuş ülkemizde. Şahsen hiç beğenmedim. Ama zevk meselesi tabi. Hoşuna gittiyse marka ve fiyat avantajı var. Alınabilir.
Fiyat avantajı derken; gittikçe pahalandığı için hemen almak avantajlı demek istedim.
-
15 Ağustos 2014, 09:24
Bence çok hoş motor ama araziye girmez çok alçak olması sebebiyle ve ilk motor olarak çok mantıklı değil 2 kişi sığmazsınız bu motora , bu motor ancak ben tek kişi yaşarım ordan oraya giderim şehiriçinde ve zaten büyük yol motorum var diyenlerin ikinci motoru olarak kullanışlı daha çok , ben de almayı planlıyordum ama iki kişi kullanacağım için sığmadığımı gördüm zaten sırt çantası takınca artçı binemiyor :D
-
15 Ağustos 2014, 09:54
bu alet bisiklet gibi kaldırırıp asansore sıgarmı acaba
-
15 Ağustos 2014, 10:05
Dün ışıklarda beklerken beyaz grom yanaştı yanıma. Küçük ufacık bişey. Sahibine sordum ''Nasıldır? '' diye ''Daha rodajdayız ama çok zevkli, fare gibi'' dedi. Yeşil ışık yandığında fırladı gitti.
-
15 Ağustos 2014, 10:10
Hayırlı olsun
-
15 Ağustos 2014, 10:15
Boyum 1.70 ve altı olsa alacağım ilk motor olurdu
-
15 Ağustos 2014, 10:15
Dostum aslinda sana uygun motor Kawasaki KX85
-
15 Ağustos 2014, 10:24
Aldıktan sonra bol bol fotoğraf ve video bekliyoruzzz acayip sevimli çok hoşuma gitti bu motor ya valla çok hoş duruyor
-
15 Ağustos 2014, 10:48
Motordan anlamam sadece binerim, bence al benim çok hoşuma gidiyor, imkan olsa oynamak için alırım.
-
15 Ağustos 2014, 10:54
Son sözleri söyleme konusunda çok başarısızım böyle durumlara çok iyi değilim aslında nasıl desem bilemedim.
Valla motor bebek gibi benim çok hoşuma gitti garajımda olsun isterdim.
Sana da hayırlı olsun gülü gülü gullan
https://www.facebook.com/cenk.toker.3
Mail:cenktoker@windowslive.com[/COLOR][/I][/B]
-
15 Ağustos 2014, 11:05
bu motoru alacak arkadaşlara tek tavsiyem motoru resimlerden değil canlısını ortaya koyup incelemeleri. küçük olduğunu biliyordum ama görünce şaşırdım. bu kadar küçük olduğunu hiç tahmin etmemiştim.
-
15 Ağustos 2014, 11:41
Madem canın gromcuk çekmiş al hadi al. Fiyatı neydi bunun. Yamaha mt125 i getirmiş 10 bin liraymis. Yakın fiyatta yakınsa mt125 diyecektim.
Motosiklet ruhlu araba - QQ - kullanıcısı.
-
15 Ağustos 2014, 11:44
bazı arkadaşlar toprakta dağ da taşta kullanılmaz demiş lakin tam aksine ormancı arkadaşlar var lastikleri değiştirdiler dağda bayırda kullanıyorlar motorun alt bölüm yüksekliği sanıldığı kadar alçak değil bu arada
-
15 Ağustos 2014, 11:47
Grom yani msx 125 fiyatı 7200 tl üstüne 2700 tl daha koyup mt 125 almak daha mantıklı bence sonuçta 15 beygir 135 km son hız , grom 9 mu 8 beygir mi ne , son hız 100 anca 110 otoyolda biraz zorlayabilir sollamak falan
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler