Almaya gittim motorların hepsinin satıldığını bir iki aya anca geleceğini filan söylediler bende motorsuzluğa dayanamayıp pulsar aldım. Şayet motosiklet ellerinde olsaydı direk alıcaktım mükkemmel bir alet şiddetle şehir içi için tavsiye ediyorm.
Almaya gittim motorların hepsinin satıldığını bir iki aya anca geleceğini filan söylediler bende motorsuzluğa dayanamayıp pulsar aldım. Şayet motosiklet ellerinde olsaydı direk alıcaktım mükkemmel bir alet şiddetle şehir içi için tavsiye ediyorm.
aslında tarzı kasa yapısını bir kenara koyup pulsar mı yoksa msx mi alırım diye düşündüm ben
tabiki sorular
Uzun yola gitmek istersem
Kötü asvalt üzerinde daha büyük lastik avantajı
ve cevaplar pulsara daha yakın hissettiriyor ama hala kafamdan %100 silmiş değilim eğer 600lük makinem olsaydı evet bunuda elimde tutmak isterdim.
https://www.facebook.com/cenk.toker.3
Mail:cenktoker@windowslive.com[/COLOR][/I][/B]
Ben olsam almam.
Siz üstüne oturduğunuzda yüzünüzde gülümseme oluşuyorsa gerisi fasa fiso !
groyum ama para bende diyosun ıyyy kendimden tiskindim
hayırlısı olsun
ikinci motor olarak alınacak bir motor bakkala markete kısa gezilere ve yoğun trafikte kullanılacak eglenceli motor. fiyatı biraz daha ucuz olsaydı hemen alıcaktım. ama ileride muhakkak almayı düşünüyorum
Son sözüm hayırlı olsun foto bekliyoruz
Ben olsam 2. El transalp alırım o paraya. Belki üste para gerekebilir onu bilmiyorum. Eğer rakamlar yakinsa transalp veya crf 250
Asil istanbulda kullanicaksan al gitsin dusunme bile. Arazi araclarinin jantlari dev gibi olur dikkat ettiysen bu arac o konuda biraz sikinti yaratabilir.
Oyuncak olarak alırım. Model uçak gibi kumandası da var mı bunun?
Biran önce Almalısın bence biraz bin hoşuna gitmezse 2,el olarak ben alırım senden...
Ben dün aldım sürer sürmez aşık oldum bakan gözlerden kıskandım inmek istemedim zevkli bir motor
Kullanım tercihini yazdığın için ; Son sözüm , Yapmaaaa
Cevaplarinız için çok teşekkür ederim. 1 hafta sonra alınca fotoğraflarını koyucam inşallah. Ufak bir inceleme de yaparım tabi
Arkadaşlar konuyu okuyun yazın bari adam pulsar almış;
Artık ne diyelim hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin...
Niye son sözümüz yahu, idama mı gidiyoruz?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)