Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Ekipman Seçimlerim Nasıl Acaba ?

REKLAM ALANI

Motosikleti
    CG125 ES
    Arkadaşlar cümleten iyi forumlar. Nasipse ben de yeni bir motosiklet sürücüsü adayıyım. En geç 1-2 ay içerisinde motor almayı planladığım için önceden ekipman seçimlerini de yapayım dedim. Ekipmanlar konusunda masraftan kaçınmadım ve koruması iyi olanları tercih ettim. Tabi bunları almadan önce üzerimde deneyip, fiyat araştırması yaptıktan sonra alıcam ama yine de bir genel fikir oluşması açısından sizlere bir danışayım dedim. Aşağıda tercih ettiğim modeller nasıldır iyi bir koruma sağlar mı ? Ve başka bir ekipman almama gerek var mıdır ? Şimdiden teşekkürler.

ALPINESTARS VIPER AIR MONT TEKSTİL

AGV K-4 EVO KASK

ALPINESTARS BIONIC BACK PROTECTOR SIRT-BEL KORUMA

Dainese Dizlik Koruma - Knee V

ALPINESTARS SCHEME KEVLAR ELDİVEN

Hein Gericke Universal Yazlık Sturmhaube Balaklava

Yorumlarınızı bekliyorum.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Kawasaki Z250 Sl (yeşil)
    Valla bence hepsi gayet kaliteli bütçe de sağlam sanırım alpinestars pek ucuz bi marka değil ama şimdiden hayırlı olsun

biyeybaraküs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2017 HONDA CBR 1000 RR SP
    aynı konuyu açmışsın zaten http://www.motosiklet.net/forum/moto...rim-nasil.html on karakter yapsan yeterliydi

Motosikleti
    CG125 ES
    Alıntı Ertugyigit adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Valla bence hepsi gayet kaliteli bütçe de sağlam sanırım alpinestars pek ucuz bi marka değil ama şimdiden hayırlı olsun
    Hocam belirttiğim gibi mesele sağlık olunca paraya kıymak istedim, öğrenciyim zaten kredi çekicem bir yandan da çalışıyorum napalım 1-2 bin tl daha fazla öderiz ama kendimizi daha iyi koruyabilmiş oluruz en azından.

Alıntı biyeybaraküs adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aynı konuyu açmışsın zaten http://www.motosiklet.net/forum/moto...rim-nasil.html on karakter yapsan yeterliydi
    Hocam konuyu düzenlemeyi bir türlü bulamadım mecbur yeniden açmak zorunda kaldım.

mstf_gnc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Asya motor elegant 150
    :D bu koruma ürünlerinin kötüsü olmaz diye düşünüyorum. Önemli olan renkler ve bedenler..

orhanerdogan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki GSX650F
    Herseyden once pantolon ve bot yok.
    Eldiven kısa
    Sırt koruması motorun üzerinde dene rahatsız edebilir

Motosikleti
    CG125 ES
    Uyarilariniz icin tesekkurler hocam eldivenin kisa oldugu aklima gelmemisti ama mont tamamlamaz mi zaten bilekleri ? Pantolonu suan icin alamiyorum okula motosikletle gidip gelecegim icin. Belki ileride gunluk kullanima uygun korumali kot pantolon alabilirim.

gursus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR600F
    Alıntı yigitap adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Uyarilariniz icin tesekkurler hocam eldivenin kisa oldugu aklima gelmemisti ama mont tamamlamaz mi zaten bilekleri ? Pantolonu suan icin alamiyorum okula motosikletle gidip gelecegim icin. Belki ileride gunluk kullanima uygun korumali kot pantolon alabilirim.
    mont kapatır tabi ki eldivenin açıklığını fakat düştüğün zaman korumaz, uzun bir eldiven bilek burkulmalarını veya daha ileri boyuttaki hasarı engelleyecektir,uzun eldiven almanız daha iyi olacaktır sizin için. ekipmanlarınızı önceden ayarlamanız çok güzel birşey,umarım herşey gönlünüzce olur kazasız belasız uzun km ler yaparsınız.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)