Ekipman Seçimlerim Nasıl Acaba ?
Reklamlar
-
15 Ağustos 2014, 01:42
Reklamlar
-
15 Ağustos 2014, 01:47
Valla bence hepsi gayet kaliteli bütçe de sağlam sanırım alpinestars pek ucuz bi marka değil ama şimdiden hayırlı olsun
-
15 Ağustos 2014, 01:49
aynı konuyu açmışsın zaten http://www.motosiklet.net/forum/moto...rim-nasil.html on karakter yapsan yeterliydi
-
Ertugyigit adlı üyeden alıntı
Valla bence hepsi gayet kaliteli bütçe de sağlam sanırım alpinestars pek ucuz bi marka değil ama şimdiden hayırlı olsun
Hocam belirttiğim gibi mesele sağlık olunca paraya kıymak istedim, öğrenciyim zaten kredi çekicem bir yandan da çalışıyorum napalım 1-2 bin tl daha fazla öderiz ama kendimizi daha iyi koruyabilmiş oluruz en azından.
biyeybaraküs adlı üyeden alıntı
Hocam konuyu düzenlemeyi bir türlü bulamadım mecbur yeniden açmak zorunda kaldım.
-
:D bu koruma ürünlerinin kötüsü olmaz diye düşünüyorum. Önemli olan renkler ve bedenler..
-
15 Ağustos 2014, 02:34
Herseyden once pantolon ve bot yok.
Eldiven kısa
Sırt koruması motorun üzerinde dene rahatsız edebilir
-
15 Ağustos 2014, 03:09
Uyarilariniz icin tesekkurler hocam eldivenin kisa oldugu aklima gelmemisti ama mont tamamlamaz mi zaten bilekleri ? Pantolonu suan icin alamiyorum okula motosikletle gidip gelecegim icin. Belki ileride gunluk kullanima uygun korumali kot pantolon alabilirim.
-
15 Ağustos 2014, 03:50
yigitap adlı üyeden alıntı
Uyarilariniz icin tesekkurler hocam eldivenin kisa oldugu aklima gelmemisti ama mont tamamlamaz mi zaten bilekleri ? Pantolonu suan icin alamiyorum okula motosikletle gidip gelecegim icin. Belki ileride gunluk kullanima uygun korumali kot pantolon alabilirim.
mont kapatır tabi ki eldivenin açıklığını fakat düştüğün zaman korumaz, uzun bir eldiven bilek burkulmalarını veya daha ileri boyuttaki hasarı engelleyecektir,uzun eldiven almanız daha iyi olacaktır sizin için. ekipmanlarınızı önceden ayarlamanız çok güzel birşey,umarım herşey gönlünüzce olur kazasız belasız uzun km ler yaparsınız.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)