Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Taksi durağı güvenlimidir ?

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    Mondial MH 125 Drift
    İyi günler garaj sorunu olduğundan dolayı motoru koymak için yer arıyorum caddenin karşısında taksi duragı var ve 24 saat açık oluyor önünde elektrik direğide var oraya kitlesem motoru brandada örtsem guvenli olur mu sizce kışında durur mu ? Hangi kilitleri onerirsiniz acaba ?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Mobylette Bionik 52
    duraktakilerle konuş anlaşılı adamlarsa gözetlerler

babaduru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yılların Eskitemediği Peugeot 103-CBR 250 R(2011)
    Adamlar bizi öldürmek için elinden geleni yapıyor neredeyse,motosiklete sahip çıkmalarını geçiyorum zarar bile verebilirler.
    barodi ve OnurTr bunu beğendiler.

Motosikleti
    Mondial MH 125 Drift
    Rica ederim bakmalarini ama sorumluluk almazlar tabi ustlerine. Bizden 2 blok otede apartmanin garaji var ve bitane araba duruyor 5 motor rahat sigcak yerde var gidip yoneticiyle konussam mi ? Babam yer sorunu var diye beklemede bu sorunuda cozersem motoru alicak yardim edin lutfen.

cece89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Duke 390
    bence orada sürekli takılan abilerle bir muhabbete geç azcık goygoy yap beko akabinde motoruna biraz sahip çıkabilirler
    Kış için izmir çok soğuk olmasada çok yağmur yağar önerim kapalı ortamda tutman daha faydalı olacaktır. ama yok ise dükkan deposu tarzı bir yer orasıda işini görecektir.

Kilit için masterlock ve abus al 2 tane bi disk kilidi ve bi zincir kilit işini görecektir.

Hadi gözün aydın
    https://www.facebook.com/cenk.toker.3
    Mail:cenktoker@windowslive.com[/COLOR][/I][/B]

Motosikleti
    Mondial MH 125 Drift
    Alıntı cece89 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bence orada sürekli takılan abilerle bir muhabbete geç azcık goygoy yap beko akabinde motoruna biraz sahip çıkabilirler
    Kış için izmir çok soğuk olmasada çok yağmur yağar önerim kapalı ortamda tutman daha faydalı olacaktır. ama yok ise dükkan deposu tarzı bir yer orasıda işini görecektir.

Kilit için masterlock ve abus al 2 tane bi disk kilidi ve bi zincir kilit işini görecektir.

Hadi gözün aydın
    Sagol abi taksicilerin onu guvenli olur dimi ? Kaapali bi yer bulmak cok zor fakat şu apartman yoneticisiyle konuşmayi dusunuyorum

Motosikleti
    Duke 390
    valla ben senin yerinde olsam iyi goygoy çekerdim oradakiler istemediği sürece hiç birşey olmaz üzerini branda ile kapat ve kilitlerini ihmal etme tabi

abi koyabilir miyim izin verir misiniz benim evde şurda hani gözünüzün önünde dursun abi çalıyorlar korkuyorum falan de abi paramı biriktirdim aldım zor oldu dikkatli gidicem oku birşeyler
    https://www.facebook.com/cenk.toker.3
    Mail:cenktoker@windowslive.com[/COLOR][/I][/B]

Motosikleti
    Mondial MH 125 Drift
    Bugün halledeyim şu işi babam motoru dişarı koymama hic sicak bakmiyo ya

Motosikleti
    Duke 390
    senin balkona yada evden çıktığın anda kolay görebileceğin biyere yoksa bahsettiğin kapalı alana dışarı koymak tabiki güvenli olmaz kardeşim ama kapalı diye %100 güvenli de olmuyor aldır sen motoru yerini düşünme çok olmadı birlikte yatarsınız akşam

kemboo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr>wolf>mt-07>xmax>inazuma>tenere660
    direk motor koyacam deme bence önce selam ver. sonra git gel muhabbet sonra da motorla geçersin oo yeni mi aldın yeğen falan derken abi aldık koyacak yer yok falan filan öle gider şansın varsa
    cece89 bunu beğendi.

Motosikleti
    Mondial MH 125 Drift
    6.katta oturuyorum ve apartmanin girişide pek uygun değil babam yer ayarlamazsam yanaşmıyo ama dün laptopun başına geçip drift ve rks titanic 150 ilanlarina bakiyodu :D

Motosikleti
    HONDA CBR 600
    iSTANBUL şİŞLİDE OTUYORUM İKİ SOKAK YUKARDA OTOPARK VAR ORAYA KOYUYORUM DÜŞÜN GERİSİNİ.

Motosikleti
    Mondial MH 125 Drift
    Alıntı screamaykut adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iSTANBUL şİŞLİDE OTUYORUM İKİ SOKAK YUKARDA OTOPARK VAR ORAYA KOYUYORUM DÜŞÜN GERİSİNİ.
    ne kadar ücret veriyosunuz ?

Tam apartman girişimin önünde doğalgaz borusuna bağlıyorum, apartman kapısının otomatik ışığı yanıyor direk, alarm takılı. Birde maaliyeti nekadar olur bilmiyorum ama güvenlik kamerası bağlatmak istiyorum sadece evimde ufak bir ekrandan görebileceğim. Böylece hem kapıyı kim çalmış bakabilirim.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)