Şimdi zaten iri yarı birşeyim yani 92 kilo 1.85 boyum var yani motor aldıktan sonra eğer dediğiniz gibi cbr alayım zarar etmeyeceksem çünkü bütçem kısıtlı gittim 10 bin lira ona verdim 6 ya fln satarsam ozaman ne anladım o işten yerimde sayar dururum tavsiyeleriniz için teşekkürler bide bisiklet sürmeyi sevmezdim pek sürerdim ama sevmezdim babam pek benimle ilgilenmemişti çocukluğumda pek bisiklet süremedim yani bunun sıkıntısını yaşarmıyım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:29 ----------
Birde ben üniversiteye gidip gelicem zaten motor ehliyetine yazılıcam motor eğitimini çok alsamda başlayamazmıyım kawasakiye yani kawasakiyi aldığım zaman gece boş yolda kullanıcam ilk 1 ay yani öğrenmem amaçlı okulla benim evimin arası 25 km gidiş geliş 50 yani ehliyeti geçsem 1-2 ay boş yolda kullansam gene olmazmı kawa yani hani çok şehir içi kullanmıcam kampüs şehir dışı gibi çevre yolundan bastırıp gidecem okuldan sonrada gezme desek 5 km uzağa anca gider gelirim pek gezmeyi sevmem.Ozmaan benim boy ve kiloma göre başlangıç motoru önerecek varmı eğer bu şartlarda hayır kullanamazsın derseniz 1.85 boyum 92 kilom var buna göre motor öneriniz nedir tabiki ilerde ekipman öneriside alacağım