yok yav yannış anlamam bende koptum baya ama napalım yanımda taşıyorum içi rahat etsin diegcc_ondr adlı üyeden alıntı
yok yav yannış anlamam bende koptum baya ama napalım yanımda taşıyorum içi rahat etsin diegcc_ondr adlı üyeden alıntı
2 öndürtlü, 1 baretta f92, 1 ak47, 4 savunma tipi el bombası, 1 adet gece görüş, 1 çok amaşlı bıçak, çeşitli ilk yardım malzemeleri, 3 tüp kamuflaj boyası. İmralı adasının ayrıntılı haritası.
Köpeklerin efendileri, Kurd'un Allah'ı vardır. (Cengiz Aytmatov)
FutureShock adlı üyeden alıntıBir daha olursa pantolununu beline bağlaman için olmasınFutureShock adlı üyeden alıntı
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
yav siz süpersiniz,Akira adlı üyeden alıntı
Allah neşemizi daim etsin
ama konuyu sapıttık başlık sahibi köpürecek birazdan
bir gün gelecek, gelecekte gelecek...B RH+
Arkadaşlar geçen yıl şehirler arası yolculuk esnasında ufak bi kaza yaptım. Adıyaman Nemrut Dağı civarında. Bölge Turistik bölge olduğundan iki tane motosikletli turist yardıma geldi.Çantalarında sağlık adına herşey mevcuttu.
o gündür bu gündür bende çantamda ilk yardım çantası bulunduruyorum.
A ROSE İS FOR A DAY BUT MY. LOVE TO YOU İS FOREVER!
vay anasını yaa millet neler taşıyormuş yanında.. bizlerede faydası oldu bunun.
bizde bu çantalara ne koysak diye
walla duruma göre değişir genelde küçük su yedek tişört birde ayakkabı
Acımadıki, acımadıki
yok canım ne köpurecem ?? sırıtkan bi ifadeyle okuyorum tum yazdıklarınızıgcc_ondr adlı üyeden alıntı
gerçektende ben ve bağlı bulunduğum araştırma örgutune çok faydalı bilgiler oldu bunlar.. ( mr.wish te izlemeye alındı bizim tarafımızdan )
Virüs bulaştı bi kere.. Yapacak bişi yok tek çare 2 teker...
valla bi başlık açsada geyiğe sarsak diyo bekliyoz hepimiz dimi ...bi kişide allah rızası için adam gibi bişi yazsa (ben dahil)...
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
yaw zaten race motorlarda bagaj yokki uzun ınce bir boşluk hiç bişi sıgmıyor..
mecburen sırtımızda taşıyoruz nevaleyi..aklınıza ne gelirse koy çantaya git..
ben ayrıca köpek saldırılarına karşı bir adet kedi de taşıyorum tam köpek üzerime gelicek cıkarıp kediyi atıyorum yere köpek kediyi kovalarken ben yoluma devam ediyorum..
BBRR konu geyik için açılmış bence...
çanta bu da ne koyarsan koy..arkadaş bir iki geziye gelsin ne koyacagını bilir..
ledo adlı üyeden alıntı
sevgili ledo tamamıyle sana (pardon size) katılmakla birlikte bir konuyu açıklığa kavuşturmadan geçmek istemiyorum.
dikkatinizden kacmadığına inanarak kendimin sadece bir maxi scooter edinme hevesi ve arzusu içinde olduğunu fakat henuz sahibi olamadığımı parmak basmak suretiyle belirtmek istiyorum..
not:ledo'yu okuduğum ve aklımda kaldığı kadarıyla onun diliyle yazmaya calıştım,herhangi bir alay amacı sezmeyin lutfen...
Virüs bulaştı bi kere.. Yapacak bişi yok tek çare 2 teker...
yav karnıma ağrılar girdi gülmekten.O yazımı nasıl buldun Harbiden süper yakalamışsın çok güldüm yaa karnıma ağrı girdiAkira adlı üyeden alıntı
Sigara, cuzdan, telefon, alis veris, oyle seyler iste.
HER TÜRK ASKER DOĞAR
silah,12-15 adet mermi,2 şarjör.ayrıca 1 adet rambo bıçağı,1 adet el yapımı ses bombası.son olarak bir adet kırmızı gül
YA İSTİKLAL ,YA ÖLÜM ! ! !
Alemin kralı çarşı , herkeze karşı
çantada keklik.
nokkadarrrr!! (ay iğrenççç)
bu arda race model motor kullanana rkadaşlarda bu sırt çantası olayı zor olmuyormu. ..race ile uzun yola giden varmı sırtta bide ayrıca çanta ile ..yormuyormu.. bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim
ah bi kessem ayaklarımı yerden,kanatlanıp rüzgarla ,
kükreyip motorla,keşfetsem dünyayı başladığı yerden[COLOR="Yellow"]***[/COLOR] [COLOR="Red"]şam piiii yonnn [/COLOR][COLOR="Yellow"]***[/COLOR]
biraz da iman Allah Allah Allah Allah savaşa mı ne bunlar2move adlı üyeden alıntı
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Bunlar ağır malzemeler yaw hiç gerenk yok Bi Katana bide Wakisashi olsun yeter biri RR min sağında diğeri solunda Dangeronun avatarındaki tüfenk misali..Akira adlı üyeden alıntı
Not: İlkyardım çantasına katılıyorum, mutlaka motorumuzda taşımalıyız.
Uçurumları sevenlerin kanatları, rüzgarı sevenlerin ise motoru olmalıdır...
Ön torpidoda ilkyardım çantası,gözlük,eldiven hemen yanında 1lt su sele altında takım çantası ve goretex pantolon üstünede zar zor sıkıştırdığım dizlikler arka çantaya kaskı koyuyorum.Başkada yer kalmadı.
[color=blue]Motosiklet Kullanmak Bir Düşünme Yoludur....![/color]
[color=red]0Rh+[/color]
İlkyardım çantası güzel fikir. İlk işim ufak bir ilkyardım çantası ayarlamak olacak. Benim sırtçantamda ders kitapları+şu sıralar bol miktarda öğrencilerin verdiği kayısı ve erik çağlaları.
Ben her zaman ilkyardım çantası bulundururum.
Bunun yanında , < alet edevat çantası , akü takviye kablosu ve gece aydınlatma lambası eksik olmaz >
0.5 lt kullanma suyu ,1 adet büyük kurulama havlusu , yağmurluk , güneş şapkası...
Seyir halinde değilsem , MASKE ve ELDİVEN de duruyodur. Zaten Hussar'ın ufak hacmi doldu.
Ayrıca biber gazı , 9 mm baretta , bir miktar da c4 patlayıcı bulunur.Dinamit lokumları her zaman belimde bağlıdır.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)