Arkaslar biri avrupa yakası için ayrı konu açsin cok karisiyor böyle kimin ne dedigi belli degil bulusma yeri saati belli olsun.bayraklarla gelirsek daha güzel olur
Arkaslar biri avrupa yakası için ayrı konu açsin cok karisiyor böyle kimin ne dedigi belli degil bulusma yeri saati belli olsun.bayraklarla gelirsek daha güzel olur
evet arkadaşlar saat 14:00 gibi pendik köprüsünden hareket edip optimumda 3 te olmayı düşünüyorum pendik köprüsünde bana ve arakdaşlarıma eşlik etmek isteyenler lütfen özelden yazsın organize olalım
Yaşımın 16 olması ve kartalda oturuyor olmamdan dolayı maalesef ki gelemiyorum çok istesemde. Gidenlere şimdiden iyi eğlenceler, fotoğraf bekliyoruz
Saat 1630 gibi cevizlibağ petrolde olurum 17ye yetişirim oradan
avrupa grubu bu başlığa gelsin kararlaştıralım herşeyi burası karmakarışık olmuş :D http://www.motosiklet.net/forum/etki...pa-yakasi.html
2M is my life
Music & Motorcycle
...ADAMLIK, CİNSİYETLE DEĞİL ŞAHSİYETLE ALAKALIDIR...
Düşünmüyor değilim aslında Barkın Bayoğlunu falan da görmek çok iyi olacak. Bir yarın olsun bakacağim artik
Abiler Anadolu yakasındayım. Valla beni artçı olarak alabilecek varsa çok memnun olurum(Optimum Grubu). Üsküdardan ulaşım zor biraz.. 16 yaşındayım. Kaskım var eldiven de alabilirim belki. Ö.M den ulaşabilirseniz çok iyi olur..
Ben paşabahçe'den gideceğim. Kavacık sapağından köprüye bağlanırım muhtemelen. varsa oradan geçecek, peşine takılabilirim.
Levent, 4. Levent, İstinye civarından gitmeyi düşünen var mı?
Yoksa başka bir gruba takılacağım gibi
Valla bende kartalda oturuyorum gidip gitmeme konusunda henüz kararsızım ama sanırım gidicem
Bende kartaldayım işte ama aşırı kararsızım gis akademinin yolu duyduğuma göre biraz karışık bir yerdeymiş tek başıma bulana kadar canım çıkar
Spormotoya direk geliceklerle nasil tanisicaz bi olay bulmamiz lazim
Arkadaşlar Spormoto'nun önü boşluk alan nasıl olsa, millet toplanmaya başlayınca kaynaşmaya muhabbete de başlar
La biriniz beni artçı alın la motoru sattık geçen hafta
söz virajlarda diğer tarafa yatmam 65 kiloyum hiç hissetmezsiniz bile Arkadaşlar bol bol foto bekliyorum bu başlığa.
evet arkadaşlar yarın 14:00 pendik köprüsü hareketimiz ben 125kt ile ve arkadaşım joymax 250i ile bekliyor olacağız 14:15 de hareket ederiz 1430-45 gibi optimumda buluşuruz herkese iyi geceler yarın buluşmak üzere
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)