optimum' u harita üzerinde işaretleyebilcek varsa bende oraya geliym arkadaşlar.
optimum' u harita üzerinde işaretleyebilcek varsa bende oraya geliym arkadaşlar.
Gebze tarafindan kadikoye dogru giderken e5(d100) uzrrinden sag tarafinizda kalacak optimum.
----------------------
Kartal tarafından kadıköy'e doğru giderken Kozyatağını biraz geçince yenisahra tabelaları çıkacak. Oradan yan yola girin. E5 üzerinde sağ tarafınıza kalacak görünmeyecek gibi değil bayağı büyük zaten
tmm çok tşkler oraya gelebilirim bende sırf AEA partisi için üye oldum tanışırız orda.
merhaba bende pendikten çıkacağım şuan 2 motor garanti 3 motorda olabiliriz 16:00 da hasanpaşa KTM nin önünde olacağız en geç oradan ROG BAGOROS eşliğinde etkinliğe toplu sürüş olacak katılmak isterseniz özelden pm atabilrisiniz çıkış saati olarak pendikten saat 14:00 gibi düşünüyorum
Güçte kalabilmek için beygir gücünde hata yapma.
Herkesten hızlı sürmen,yalnız süreceğinin garantisidir...
Grup Sürüşünde Fermuar Düzeni:
Oncelikle merabalar istanbul gungorende oturuyorum altimda vesait yok gis parka nasil gidebilirim saygilar
Beylikdüzü,Avcılar,Küçükçekmece listesi
1-deprogadias
2-peder
3-brooklynnn
4-being
5-tian
6-splender
7-Rona + 1
8-Recep+1
8-YouSuffer
9-Karalı + 1
10-yNSyNS
11-6PaTLaR
Bende gelebilirim ama motor rodajda çok hız beklemeyin benden tapagaz gidilmeyecekse bende maltepedeyim ortada bir yerde buluşabiliriz?
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:15 ----------
Bende optimumda olacağım 14:45 gibi sizde oraya gelirsiniz oradan toparlanıp gideriz. Yolu ben biliyorum acıbadem akasyanın önünden çıkacağız direk kadiköy evlendirme dairesinin önüne düşüyor o yol. Cumartesi görüşmek üzere.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:17 ----------
http://www.motosiklet.net/forum/mt-a...erekenler.html
Burada kabaca fotoğraflı halleride var.
Burada da anlatım var http://www.motosiklet.net/forum/mt-a...s-teknigi.htmldikkatimi çeken şu oldu:
Kırmızı ışık hattında fermuar düzeninde kalmayıp sürücüler kırmızı ışığı gördüklerinde çiftli sıra oluşturmak için sağındaki yada solundaki motorun yanına çekmelidirler.Fermuar şeklinde kalınmamalıdır. Işık değişince bir defada ikişerli gruplar olarak hareket edip kavşağı geçince tekrar fermuar düzenine geçilmelidir.
Grup dur işareti ile karşılaştığında gene yan yana ikili sıra oluşturulmalı, fermuar düzeninde kalınmamalı ve durduktan sonra kalkış ikili grupların sırayla eş zamanlı hareketleri olarak gerçekleştirilmelidir. Kavşak geçildikten sonra fermuar düzenine tekrar geçilmelidir.
No matter how bad your day is
Your bike will always make you feel better.
Hafta sonu Çatalca'da motokros yarışları olacakmış. Cumartesi antremanları izleyip oradan partiye katılacak var mı aramızda?
Peki Hasanpaşa'dan GİS Park'a 1. köprüden mi gidilecek? Yoksa 2. köprüden mi?
Anadolu yakasi bende geliyorum atasehirden benide listeye ekleyin
Avcılar gurubu cevizlibag petrol de buluşma olmayacak demi anladığım kadarıyla Güngören den Avcılara mi geleceğim ?
Arkadaşlar.
Gis akademiye ulaşmak sanıldığı kadar zor değil. Araçla veya araçsız ulaşım kolay. Araçla geliyorsanız sorun yok, otobüsle gelecekler 48L hattını kullanabilirler. “Göktürk Yolu” durağından geçmekte olan 48L Nolu GÖKTÜRK KÖYÜ – 4.LEVENT METRO hattı saat bilgileri
Gidiş-Dönüş sefer süresi: 100 Dakika.
Ve Bize yakışır şekilde bayraklarımızla gidelim. Yollarda bayraklarımız dalgalansın.
Ben Bahçeşehir/Esenkent den Hadımköy boyalık köyü üzerinden gidicem. Yollar bomboş pırıl pırıl asfalt. 3. havaalanı yanından geçip göktürk-kemerburgaz dan gis akademiye ulaşıcam büyük ihtimal. İşten geç çıkarsam yenibosna dan gazlar gelirim.
LÜTFEN BAYRAKLARIMIZI UNUTMAYALIM.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)