Altin elbiseli adam partisine gidenler ?
Reklamlar
-
20 Ağustos 2014, 15:36
2006 Hyosung GT250R >> 2011 Hyosung GT250R EFi
Reklamlar
-
20 Ağustos 2014, 15:39
s.ozer1991 adlı üyeden alıntı
Çekmeköy sapağını da tam olarak bilmiyorum ama sağa sola çekmeköy yolu ayrımı o sapak oluyordur heraelde
Özelden numaramı atayım sana haberleşelim yine
Tamam usta sen bana yolla ben de msj çakarım sana kaydedelim birbirimizi o gün ben sana telefonda tarif ederim sen fsm ye giden tem i biliyorsan o yeter yine yazayım çekmeköy şile yol ayrımı oluyor ona girmeyip ilerliyorsun ilk müsait emniyet şeridinde duruyorsun bende oraya geliyorum plan bu şimdilik
-
20 Ağustos 2014, 15:41
Anlaştık
-
20 Ağustos 2014, 16:56
@efizikçi
Yollar ıssız filan değil aslında, eskiden pisti kemerburgaz tarafına geçmek ama şimdi havalimanı gibi geniş yoldan geçip 1-2 km süren yan yolu takip ettin mi gis' tesin. Tek dikkat etmen gereken kamyonlar. Vızır vızır kamyon geçiyor oradan yolun bazı bölümleri tozlu kaskınızı kapatmayı unutmayın o yolda bide gözünüze toz kaçarsa Allah korusun direk karşıdan gelen kamyonun altına yatarsınız.
Bende herhangi bir guruba dahil olmak isterdim ama evim gerçekten gise çok yakın 5 dk sürüyor gitmek yine de olurda orda yeni kasa yeşil bi apache üstünde de simsiyah full koruma bi genç görürseniz selam Bune demeyi ihmal etmeyin :D
-
20 Ağustos 2014, 18:08
Bune adlı üyeden alıntı
@efizikçi
Yollar ıssız filan değil aslında, eskiden pisti kemerburgaz tarafına geçmek ama şimdi havalimanı gibi geniş yoldan geçip 1-2 km süren yan yolu takip ettin mi gis' tesin. Tek dikkat etmen gereken kamyonlar. Vızır vızır kamyon geçiyor oradan yolun bazı bölümleri tozlu kaskınızı kapatmayı unutmayın o yolda bide gözünüze toz kaçarsa Allah korusun direk karşıdan gelen kamyonun altına yatarsınız.
Bende herhangi bir guruba dahil olmak isterdim ama evim gerçekten gise çok yakın 5 dk sürüyor gitmek
yine de olurda orda yeni kasa yeşil bi apache üstünde de simsiyah full koruma bi genç görürseniz selam Bune demeyi ihmal etmeyin :D
O zaman seninle de orda tanışırız grup halinde gelirsek bizi sen tanırsın artık Bu arada havalimanı gibi yol dediğin kaç km gidilecek sonra 1-2 km daha gidip gis e ulaşacağız?
-
20 Ağustos 2014, 18:36
toplanıp da gidilecekse lutfen bana ulaşırmısınız işim folayı pek bakamıyorum
Sıfır5yüzotuz35yüzdoksan2doksan2çift0
-
20 Ağustos 2014, 19:20
Kavacık'ta buluşma konusuna dair:
Bence hiç Kavacığın içine girmeden ya da otobüs durağı cebi'ndeki kalabalıkla uğraşmadan;
Kavacık sapağını geçince köprüye 200 metre kala sağ taraftaki geniş alanda buluşulabilinir.
-
20 Ağustos 2014, 19:23
efizikci adlı üyeden alıntı
O zaman seninle de orda tanışırız grup halinde gelirsek bizi sen tanırsın artık
Bu arada havalimanı gibi yol dediğin kaç km gidilecek sonra 1-2 km daha gidip gis e ulaşacağız?
Bi kere kesinlikle ikinci köprüden gelin. Aşağıya bi harita ekliyorum sizin için gideceğiniz yol tam olarak orada mevcut. Mavi de genellikle yol rahattır kırmızı da çok dikkatli ol mor da ise gözlerini dört aç karşına hayvan bile çıkabilir çok terk edilmiş köpek var oralarda aman ha!
Bunlara ek olarak bir de google maps haritası ekledim google maps de seyrantepe toki stadının yanında inen yolu gri ile göstermiş önermem ama orayı sen mavi yolu takip et ancak yine de sen bilirsin.
Gis akademi civarı tek şeritli gidiş geliş yol
Hasdal ve civarı geniş yol
2. Köprüden geliş
Bu da google maps den görünüm.
https://www.google.com/maps/dir/41.0...69!2d41.141574
-
20 Ağustos 2014, 19:41
Evet zerzura haklısın hiç cebe girmeden orası daha rahat motoru aldığımdan beri de hiç geçmedim ordan sağ tarafı değiştirmişler asfalt değil mi ki
'bune' harikasın sağolasın.
-
20 Ağustos 2014, 22:10
arkadaşlar yanınızda gelirken 1tl alın giriş paralı
-
20 Ağustos 2014, 22:20
Rona adlı üyeden alıntı
Beylikdüzü,Avcılar,Küçükçekmece listesi
1-deprogadias
2-peder
3-brooklynnn
4-being
5-tian
6-splender
7-Rona + 1 (Recep)
8-YouSuffer
Arkadaşlar ben bahçelievler'de ikamet ediyorum. beylikdüzü, avcılar, küçükçekmece civarında oturanlar sanıyorum e-5 kullanarak metrobüs güzergahı üzerinden gidecekler. yeri olan bir kişi olursa ben de artçı olarak katılmak istiyorum. sizlerden haber bekliyorum.
güzergah farklı olsa bile yol üzerinde bir buluşma noktasına gelebilirim olmadı avcılar metrobüs durağına kadar gelirim öyle de yapabiliriz. motor aşkına birkaç ay önce tutuldum artçı olarak da ufak bir tecrübe edinmiş olurum hem
görüşmek isteyen arkadaşlarım buradan mesaj atabilir şimdiden teşekkürler
-
20 Ağustos 2014, 22:25
Rona adlı üyeden alıntı
1-deprogadias
2-peder
3-brooklynnn
4-being
5-tian
6-splender
7-Rona + 1 (Recep)
8-YouSuffer
9:karalı +1 bende cennetten katılıcam
-
21 Ağustos 2014, 01:16
Karalı adlı üyeden alıntı
9:karalı +1 bende cennetten katılıcam
9 kişi olduk arkadaşlar gelenler listeye kendini ekleyerek devam ettirsin
-
21 Ağustos 2014, 12:34
1-deprogadias
2-peder
3-brooklynnn
4-being
5-tian
6-splender
7-Rona + 1
8-Recep
8-YouSuffer
9-Karalı + 1
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:28 ----------
kutay34 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar ben bahçelievler'de ikamet ediyorum. beylikdüzü, avcılar, küçükçekmece civarında oturanlar sanıyorum e-5 kullanarak metrobüs güzergahı üzerinden gidecekler. yeri olan bir kişi olursa ben de artçı olarak katılmak istiyorum. sizlerden haber bekliyorum.
güzergah farklı olsa bile yol üzerinde bir buluşma noktasına gelebilirim olmadı avcılar metrobüs durağına kadar gelirim öyle de yapabiliriz. motor aşkına birkaç ay önce tutuldum artçı olarak da ufak bir tecrübe edinmiş olurum hem
Ben alırdım seni ama artçım olacağı için kusura bakma fakat gelecek bir arkadaşım var kabul ederse alabiliriz gelecek hafta durum netleşir .Heberdar ederim buradan.
-
21 Ağustos 2014, 12:37
kutay34 adlı üyeden alıntı
Grubumuzun sayısı bi kesinleşsin artçı durumuna göre yardımcı olmaya çalışırız. Benim artçım var diğer arkadaşlarla bende konuşurum kesinleştiği zaman
-
21 Ağustos 2014, 14:53
fangelus adlı üyeden alıntı
Yapacak daha önemli bir şey bulamazsam (bulamam) ve hgs alırsam istanbul pendik ten katılabilirim. 70-90 km hız aralığında takılmak isteyen olursa beraber buluşup gidebilirim. (not:çok tecrübeli değilim, yeni motor kullanıcısıyım. o zamana kadar 800 km yol tecrübem olur.)
Bende Maltepe tarafındayım motor rodajda aslında 75i geçmiyorum eğer sakin gitmeyi düşünüyorsan beraber gidebiliriz.(Not:Benimde çok tecrübem yok )
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:50 ----------
Anadolu yakasından gelecekler listesi
1- s.ozer1991
2- efizikci
3- geocitys
4- Motork08
5- zerzura
6- Bugraaa
7- Serkan s
8- berkaye
9- fangelus
10- ?
Gelecek arkadaşlar anadolu listesine beni de ekleyin desin ekleyelim
Listede olanlar da ben gelemeyeceğim derse söylesin çıkaralım
Saygılar, sevgiler
Ooo liste uzasın benide ekler misiniz ?
No matter how bad your day is
Your bike will always make you feel better.
-
21 Ağustos 2014, 15:52
deprogadias adlı üyeden alıntı
Grubumuzun sayısı bi kesinleşsin artçı durumuna göre yardımcı olmaya çalışırız. Benim artçım var diğer arkadaşlarla bende konuşurum kesinleştiği zaman
Rona adlı üyeden alıntı
1-deprogadias
2-peder
3-brooklynnn
4-being
5-tian
6-splender
7-Rona + 1
8-Recep
8-YouSuffer
9-Karalı + 1
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:28 ----------
Ben alırdım seni ama artçım olacağı için kusura bakma fakat gelecek bir arkadaşım var kabul ederse alabiliriz gelecek hafta durum netleşir .Heberdar ederim buradan.
Teşekkür ederim arkadaşlar haber bekliyorum sizden
-
21 Ağustos 2014, 16:11
1- s.ozer1991
2- efizikci
3- geocitys
4- Motork08
5- zerzura
6- Bugraaa
7- Serkan s
8- berkaye
9- fangelus
10- qezgin
11- ?
Gel vatandaş listenin güzeli burada
-
21 Ağustos 2014, 18:11
1- s.ozer1991
2- efizikci
3- geocitys
4- Motork08
5- zerzura
6- Bugraaa
7- Serkan s
8- berkaye
9- fangelus
10- qezgin
11- ?
Gel vatandaş listenin güzeli burada
Anadolu yakasi apacilerine sesleniyorum zaten 80 i pek gecmeden gidelim benim altimda 100 luk fir fir var eglenerek gidelim eziyet olmasin en azindan basan grup onden gider basmayan arkadan kimseyi zorlamiyoruz rodajda da olsan yine gel
-
21 Ağustos 2014, 18:33
Amac gazlamak degil birlikte gezmek. Herkes bunun bilincinde olursa bence sıkıntı olmayacaktir
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)