Supermoto güzel olur bencede başka gruplarda orada buluşabilir daha kalabalık oluruz . Herkes görüşlerini yazabilir mi gelecek arkadaşlar? Ben Maltepe tarafındayım bu taraftan gelecek arkadaş var ise e5 ya da sahilde herhangi bir yerde buluşabiliriz ilk etapta sonra belirlenen buluşma yerinde gruba dahil oluruz.
HERKESE MERHABALAR ARLADAŞLAR ALLAH KAZAQ BELA VERMEZSE İNŞEALLAH BENDE GELİYORUM VE AVRUPA YAKASINDANDA BİR GRUP YAPALIM KİMSE VAR MI?
[ÇILGIN_TÜRK'ler
Anadolu listesinde ki arkadaşlar da rog bagoros ile toplu gitme hakkında ki yorumlarını yaparlarsa daha net olur. Kavacıkta biz bize buluşup mu gidelim yoksa rog bagoros ile hasanpaşa da buluşup mu gidelim ? Ufaktan netleşsin olaylar
1- s.ozer1991
2- efizikci
3- geocitys
4- Motork08
5- zerzura
6- Bugraaa
7- Serkan s
8- berkaye
9- fangelus
10- qezgin
11- iismailaydin
12- ?
Gidebiliriz o grupla fakat onlar on kaldira kaldira giderse polis cevirir vallahi bizde yanariz :D
Bence bagoros la gelin nekadar dikkat cekersek okadar iyi
Bende bagoros diyorum lakin ben galiba sizinle bulusup yolda ayrilmak zorunda kalacagim aea ya gelemeyecegim en azindan sizlerle tanismis oluruz o gune tanidigin dugunune ugramam gerekiyor saati ayarlayamiorm bir turlu :/
O zaman spormotoda bulusuyoruz, herkes hemfikir ise (anadolu yakasi)
En son anlasildiktan sonra plani toplu bi sekilde birisi yazarsa bulusacagimiz yeri vs. Google maps uzerinde isaretlenip paylasilirsa guzel olur
Spormoto banada mantıklı geliyo estenilirse kavacikta toplanilip kadıköye geçilebilir bana ters kalıyor diyenler varsa eğer kavacik yakınlarından olanlarla birlikte gidebiliriz
Arkadaşlar ben buluşma tarihini öğrenmek istiyorum, Mümkün mü ???
Avrupa yakası daha çok silivri-bakırköy arası listesi bi arkadaş avrupa yakasını sormuş hemde geriye düşmüş liste hatırlatayım. 30 ağustosta parti 17:00 da.
Bu arada Büyükçekmece yada yakınındaki gelicek arkadaşlar önceden bir çay içmek vs. isteyen olursa ben 12 de büyükçekmecede bi cafede oturuyor olucam gelicek olursa tel nomu veriyim ulaşabilirsiniz beraber gideriz buluşma noktasına.
Anadolu listesindeki arkadaşlar,buluşma yeri kesinleşti değil mi spormotoda buluşacaz kavacıkta değil ?
1- s.ozer1991
2- efizikci
3- geocitys
4- Motork08
5- zerzura
6- Bugraaa
7- Serkan s
8- berkaye
9- fangelus
10- qezgin
11- iismailaydin
12- ?
Anadolu yakasi bulusma noktasi spormoto oldu gibi evet. Bilmeyenler varsa optimumda bulusup beraber gidebiliriz. Saat 15.30 da optimumdan cikarsak 15.45-15.50 arasi spormoto da oluruz muhtemelen.
Ben bilmiyorum evet optimuma gelirim 15.00da bu e5 uzerindeki optimumdan bahsediyoruz degilmi ? Ve son gune kadar foruma bakin hep arkadaslar aksilik cikipta gelemeyecekler olabilir onlarin gelmeyeceginden haberdar oluruz .
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)