sirkeci harem gerisine çek bi kalem püfür püfür
sirkeci harem gerisine çek bi kalem püfür püfür
Plakayı kapatmak nitelikli dolandırıcılık suçunu oluşturur, karayolları genel müdürlülüğü olan resmi kurumu dolandırmış olursunuz, plakayı kapatmayın mümkünse sökün veyahut hgs den geçerken kenarlara çok yakın geçerseniz hgs ogs görmüyor, aracın yanından geçmekte bir seçenek.
bence kendileri de farkında, çok da takmıyorlar.
Acaba plakayı kapatanlar diğerlerinin hakkına girdiği için mi günah işliyor, yoksa kapatmayıp para ödeyenler 'Nereye gidiyor bu para' diye hırsızı sorgulamadığı için mi günah işliyor?
Acaba kapatmayan, kural çiğneyip zorbaya karşı gelmekten çekindiği için mi kapatana laf söylüyor?
Acaba kapatan, sosyal sorumluluğun gereğini yerine getirmediği için vicdanını rahatlatmak adına mı kapatılması gerektiğini savunuyor?
Bu soruları sorarak kendimi sorguladım.
Herkesin de sorgulamasını tavsiye ederim.
bence yaparken hiç düşünmediler zaten sınıflandırmada da motosikleti sonradan birinci sınıfa dahildir deyip aks/ağırlık vs gibi kıtaslardan muaf tuttular.
köprü hgs li motosikletler için tehlikeli o yüzden güvenliğiniz için en sağdan gidin... en güvenlisi de en sağdaki hgs gişesi. orada trafik daha yavaş akıyor.
Eskiden olsa sana çok kızardım. Şimdi devlete atılmış her kazığı mübah olarak görüyorum. Kendim yapmıyorsam tek sebebi cesaretim olmadığındandır. Yoksa vicdan engelini çoktan aştım... Geç kardeşim. Kapat plakanı geç.
Geçen Gün mahmutbey gişelerinden geçmek icap etti motoru yıkamaktan hgs etiketi yalan olmuştu bagaj lastiğini plakanın son iki hanesine sardım geçtim sıkıntı yok )) ama hemen hgs aldım tabi ertesi gün herzaman beleş olmaz ayıp Aaaaa ))
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)