Köprüden plakayı kapatarak geçsem ne olur?
Reklamlar
-
13 Ağustos 2014, 00:49
Arkadaşlar 100'lük cup'ım var. Normalde köprüyle hiç işim yok fakat yarın sabah 05:30'da geçmek durumundayım. HGS'yi alıp ilk yüklemesini falan yapmaya kalksam 40 tl tutuyor, o kadar param da yok şu an. Plakayı siyah poşetle kapatıp ya da söküp geçsem, köprü çıkışında falan ekipler çevirir mi?
Harem feribotu 07:00'de başlamasa feribotla giderdim ama çok geç başlıyor...
Reklamlar
-
13 Ağustos 2014, 00:51
-
13 Ağustos 2014, 00:53
Makinalardan alarm çalma olasılığı var ama ne olur bilemem
-
13 Ağustos 2014, 00:58
Hiçbirşey olmaz, zaten kapatmanada gerek yok bunun yerine kaçak geçiş yap daha sonra bir hafta içinde motorun plakasına bir hgs al bakiye yükle otomatik olarak cezan silinir.
-
13 Ağustos 2014, 01:04
Poşet vs gibi dikkat çekici şeylere bulaşma başın ağrır. Arkaya kilidini zincirini as güzelce plakaya sarkıt bir kaç harf veya rakam okunmasın yeterli olur. Muhtemelen alarm çalar ama kimse ona dönüp bakmaz. Mümkünse başka bir arabanın arkasına dikkatlice iyice yanaşarak geç o zaman sistem geçtiğini bile anlamaz.
-
13 Ağustos 2014, 01:07
Arkadaş alarm ile polisin işi ne zaten hgs nin boktan sistemi yüzünden 3 arabadan ikisine uyarı veriyor.
-
13 Ağustos 2014, 01:09
-
13 Ağustos 2014, 01:13
2 haneyi kapat yada etiket yapıştır tam üstüne değil hafif yanlamalı olsun :D sıkıntı olmaz..
-
13 Ağustos 2014, 01:16
farcob adlı üyeden alıntı
arabanın yanında geç
bu efsane olmuş :D
-
13 Ağustos 2014, 01:23
Motosiklet Eğitmeni
Bahsettigin köprü sirat köprüsüyse pek faydasi olacagini zannetmiyorum.
Ama denemekte fayda var.
-
13 Ağustos 2014, 01:23
Plakayı komple kapatma zincirle bi kaç harf kapatman en iyisi, en sağdan geç solda polisler olabiliyor. Oldu ki polis çevirdi bahanelerin şunlar;
Zinciri boynumamı asayım? Arkaya taktım kaymış plakanın üstüne.
Hgs okumadı, düştü, yırtıldı ben hep böyle geçiyorum bi hafta içinde hesabımdan düşüyor.
Beni polis çevirmeye kalksa açık açık söylüyorum durmam kovalasın 3-5 km ne zaman önüme geçebilirse o zaman dururum görmedim bu kadar basit hee bu ülkede bırak 3-5 km 300 metre bile kovalayan işine aşık polis varsa anlından öpüyorum burdan onun o çevirsin hapse bile girerim onun meslek aşkı için
-
13 Ağustos 2014, 01:31
hayret şu ana kadar kul hakkı ,hırsızlık falan diyen olmadı mt de bozuldu be eskiden öylemiydi
-
13 Ağustos 2014, 01:41
Bune adlı üyeden alıntı
Plakayı komple kapatma zincirle bi kaç harf kapatman en iyisi, en sağdan geç solda polisler olabiliyor. Oldu ki polis çevirdi bahanelerin şunlar;
Zinciri boynumamı asayım? Arkaya taktım kaymış plakanın üstüne.
Hgs okumadı, düştü, yırtıldı ben hep böyle geçiyorum bi hafta içinde hesabımdan düşüyor.
Beni polis çevirmeye kalksa açık açık söylüyorum durmam kovalasın 3-5 km ne zaman önüme geçebilirse o zaman dururum görmedim bu kadar basit hee bu ülkede bırak 3-5 km 300 metre bile kovalayan işine aşık polis varsa anlından öpüyorum burdan onun o çevirsin hapse bile girerim onun meslek aşkı için
İşine aşık polislere denk gelmeyin bence
http://bianet.org/biamag/insan-haklari/103166-polisin-dur-ihtari-bilancosu-iki-yilda-sekiz-olum-ikisi-cocuk
-
13 Ağustos 2014, 01:43
biyeybaraküs adlı üyeden alıntı
hayret şu ana kadar kul hakkı ,hırsızlık falan diyen olmadı mt de bozuldu be eskiden öylemiydi
Hayat müşterek... arkadaş sordu bizlerde yardımcı olmak düşer amma yapar amma yapmaz yargılanma zamanında her koyun kendi bacağından asılır.. gönül isterki yapmasın hak geçmesin sonuçta tek teker gidiyoruz yokuş aşağı.
Honda CBF 150 ((2007 2008 (siyah) 2011)) ve CBR 125 R HRC ((2011)) CBF 150 (((2011 Gümüş))).... Asya Motor Elegant 150 (170cc) Kırmızı
-
13 Ağustos 2014, 02:22
Arkadaşlar hak hukuktan ziyade mantıken kafama yatmadı olay. Zira polis çevirirse başka eksiklerim de(ruhsatsız çeki demiri gibi) var, o yüzden bunu göze alamayacağım. En iyisi biraz gecikip feribotla geçmek. Kul hakkıyla neden alakasının olmadığına geçecek olursam, zaten halkın parasıyla yapılan ve kendi masrafını bin kere çıkaran boğaziçi köprüsünden hala para alıyor olmak bence deli dumrulluktan başka bir şey değil. Zaten yakında da özelleştirecekler. Hepinize çok teşekkür ederim, sağolun.
-
13 Ağustos 2014, 05:19
Bune adlı üyeden alıntı
hee bu ülkede bırak 3-5 km 300 metre bile kovalayan işine aşık polis varsa anlından öpüyorum burdan onun o çevirsin hapse bile girerim onun meslek aşkı için
Hocam çok güldürdü beni bu kısım Allah da seni güldürsün :D :D
-
13 Ağustos 2014, 10:05
FSM köprüsü daha rahat bu açıdan.
Alternatifler;
Playanın bir kısmını kapatacak bir sticker, Türk bayrağı falan olursa dikkat çekmez.
Zincir sarkıt.
O saatte trafik olmaz. Araba ile yanyana geçemezin, bu şıkkı ele.
Sök komple diyeceğim ama takması ile uğraşmak var bir de.
Ön kaldırarak geç ya da :D
-
13 Ağustos 2014, 10:30
Bozüyüksporl adlı üyeden alıntı
Hocam çok güldürdü beni bu kısım Allah da seni güldürsün :D :D
Malesef işine aşık polis var. Beni tekme ile devirmişlikleri var. Hala kaçak göçek geçiyorum ama uyarayım dedim
-61- Önce ADAMLIK Sonra HAYAT -61-
-
13 Ağustos 2014, 11:57
Şöyle diyelim kardeş geçersin ama öbür tarafta parasını ödeyip geçenlerin hakkı toplanıp üstüne çullandığında yaklaşık birkaç bin yıl yanarsın o kadar...
-
13 Ağustos 2014, 12:02
kardeşim plakayı kapatıp geçersen hiçbirşey olmaz.
şahit olduğum kişi ( anlayın siz :D ) parası yoktu ve kaybolmuştu .
köprüye gelince napcağını bilemedi ve bi kaç dakka düşündükten sonra çoraplarını çıkarıp plakaya taktı ve gişelerden geçip ilerleyince geri çoraplarını giydi
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)