o parça hiçbir işe yaramaz,
TAKMA KAFANA ÇOKA SORUN DEĞİL...
o motordan çıkan hortumu dışarı versende olur,
o parça ayrı satılmaz,
HAVA FİLTRE KUTUSU ile satılır o parça,,,
Benim scooterdede var buna benzer birsey icinde pislik toz vs oluyor kılavuzunda tahliye hortumu diye bahsetmiş hava filtresinin kirliliğini burdan anla diye ama belirli kmde değişim oluyor zaten benim işime yaramadı
motor devrilince hava kutusuna gitmesi muhtemel benzini tahliye ediyor diye biliyorum, motorcu ustası daha iyi bilir muhakkak ama 'hiçbir işe yaramaz' biraz şaibeli olur, yoksa koymazlardı
?
motorda işe pek yaramayan o kadar çok parça varki anlatamam
Ufacık Örnek KATALİZÖR 'lü olan motorlara sahip arkadaşlar hele bir araştırsınlar KATALİZÖR NEDİR NE İŞE YARAR KAÇ LİRADIR diye,
Yani olsada olur olmasada olur bir parçadır o,,,
yanlış.
n. catalyzer, catalytic Fransız kökenli bir kelimedir, Kimyasal tepkimenin olmasını ya da hızının değişmesini sağlayan, katalitik etkiye yol açan maddedir. Avrupa ülkelerinde emisyon ve verim için yeni nesilin euro 3 gibi zorunluluklarından biridir.
Belki bir motor yada bir araba için belli belirsiz farklar yaratıyor olabilir ama küresel anlamda, yılda satılan araçlar toplamını ele alacak olursanız ciddi ve küresel boyutta faydası olan bir parçadır.
yağ buharı çıkış bağlantı hortumu.. sanırım tek bulamassın dostum. üretici firmaya sormalısın,
Önemsiz birşey olsa koymazlar diye düşünüyorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)