Crf yi satıp alsam mı diyorum.
Bu motor 15 beygir ybr 9 beygir mi 12 beygir mi ne
Mt 125 her iki teker disk fren ybr sadece arka fren
Mt 125 parça kalitesi çok sağlam ybr biraz daha az sağlam
Mt 125 naked ybr commuter
Mt 125 ters (upside down ) amortisör ybr düz amortisör
Mt 125 dijital gösterge ybr analog gösterge
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:14 ----------
Pardon ybr sadece ön disk fren arka kampana
Mt 125 sonr hız 135 km ybr son hız 110 olması lazım ya da maksimum 120
Bu japonya üretimi, motoru mbk fransa üretimi. Ybr cin üretimi.
Sadece lastikleri 750 tl yapar bunun. Ybr alıp binmeden lastik değişen çok kişi var aynı şekilde Cbr alanlar da üzerindeki ırc lastik yerine yol tutan lastik takip biniyorlar.
Motoru 3 gündür kullanıyorum, 300Km filan yaptım. Bugün 1,7 ye düştü Rodaj yüzünden 6000'i geçmiyorum. Rodajdan sonrada 2 litreyi geçeceğini sanmam.
yav alan arkadaşlar bi kaç resim koyun da ortalık şenlensin...
bugün bayinin önünden geçerken içerde bir tane gördüm , mt07 nin yanına koymuşlardı, şaşırtıcı biçimde iri bir motor, mt07 kalıbında, ön far daha da büyük, kuyruk ve sele kısmı biraz daha agresif gibi geldi ama neticede 15 beygir ilk başta bu para verilir mi diyordum ama görüncü fikrim değişti, başlangıç motoru olarak şekilli motor binmek isteyen için süper motor.
Hangi bayi istanbulsa yarin zipliyim oraya
yzf 125r gibi bir motor bence, başlangıç için ideal, herşeyiyle mükemmel ama şekilli ve lüks başlangıç genede fiyatı ile.
Aynen arkadaşlar resim koyarsanız süper olur
İstanbul da kalmadı sanırım. Kırmızı görürseniz haber edin
Ya bende 125 cc ye 10 bin oha diye leri anlamıyorum.
Herşey hız ve güçmü ya ?
Niye gidip bmw 1.16 ya okadar para veriliyor madem ?
Daha güçlüsü hondada , renoultta , peugeotta , fiatta, suzuki de varken hemde daha ucuza.
Son teknoloji olan , eli yüzü düzgün başlangıç motoru işte.
Yzf oluca güzel mt olunca oha mı oluyor.
Millet motoru sadece cc olarak düşünüyor. Yapmayın yahu şöyle. Sadece motor bloğundan ibaret değil motosikletler.
ya su yaris mavisi dedigi modelindeki o mavi jantlar, atin sopasindaki kelebek hesabi olmus. cok kotu valla.
Trafikte farkedilme olasılığı siyah kanya göre daha fazla ve bence çok hoş duruyor , motoru aldıktan sonra altın rengi jantlara yüzlerce tl vermektense fabrikasyon mavi jantlı motosiklet alırım daha iyi, ve beyaz deposu çok güzel
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:28 ----------
*janta olacaktı
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)