Türkiyede kaç adet duke satılmışki mt125 satılsın.
Niye uğraşıyon yani 10 bin lira verip alıcak kac adam var yani.
Getir şöyle CBF'ye rakip bi motor rekabet ortamı yarat.
Ne güzel MT09 07 ile ortalığı dumat ettin düşük cc aleminede çök.
Burada atıp tutanlar şu gelsin kesin alırım diyenler o günleri de göreceğiz bakalım alacak mısınız
para tuzağı başka bişey değil
R125,MT125 ve Duke125 kaliteli motorlar dünya markası elbette ybr ile cbf ile aynı fiyat olmucak ama 8-9 bin tl olsa cok daha parasını hak eder. !25 cc yani şehir içinde eyw. ama uzun yola geldinmi sıkıntı. Hele Duke'ün 13 bin tlyi hakettiğini kesinlikle düşünmüyorm.
On numara alet olmuş gerçekten.Fiyat konusunda aşırı bulanlara katılmıyorum malesef.
Arkadaşlar motoru görmeden bence bi karar vermeyin gidin görün ha o parayı hakeder ya da etmez o ayrı konu
Motoru teslim alali bir kac gun oldu, plaka da yarin cikacak o yuzden cok kullanamadim. Aksamlari sakin trafikte az az gidiorum simdilik;)
Oturus pozisyonu gercekten cok rahat. Boy 1.93 olunca onemli tabi ;)
Gorunus ise inanin cogu naked a tas cikaracak cinsten.
Kullanimi ve kontrolu ise gercekten iyi. Cok motora binmisligim yok ama cb ye yzf ye gore fiyat farkinin olmasi da gayet dogal cunki rahatlikda oldukca fark var.
Depoyu ilk doldurmaya gittigimde pompaci cocuklarin kendi aralarinda yaptigi muhabbet suydu:
-30 bin filandir
-yok yok en az 35-40 bin...
Fiyatini soyleyince deli oldular resmen.
Evet ne olursa olsun 125. Uzamaz. rodajdan sona max yapacagi 120km civari.
E napalim yeni basladik zaten yeter uzun sure
Bence kimse sesini cikarmasin pahali diye. Sahibindende 12500 liraya ikinci el ilani var yzf-r125 basligi altinda. Yamaha insafliymis
Makine güzel arkadaşlar parayı veren gazı açar parasına kıyamayan'da oha çok para der;)
Kaliteli olduklari kesin , yanlız şöyle bir sıkıntı var : avrupa da yılda 40000 € ,£ kazanan standart adam gelirinin 8 de birini ayırarak bu motorları alabiliyor iken buradaki 30000 tl kazanan sıradan vatandaş ( iyi bir ihtimalle ) gelirinin 3 te birini ayırmak zorunda ...
Yani avrupalının 3 te biri kadar kazanan insanlara ( o da iyi ihtimalle) avrupalının 3 katına mal satmaya calisirsan ancak sınırlı bir kesime hitap edersin.
gece 3 te gecerken daytona da durdum hırsız gibi dukkanın içini baya bi kestim ama malesf yoktu
dukeden canli gozle daha estetik ve şıkmı merak ediyorum. uzun kuyruk dolayisiyla biraz daha buyuk gorunuyor kesin
Yorum yapamadım aslında bir cbr da bugün 8400 değilmi naked seven adam parasıda varsa verir 2 lira daha alır ya ne olucak sanki boşverin bunları . .
Arkadaşlar Yamaha globalde sattığından ucuz çıkarmış Türkiye'de. Ben aldım ve gayet memnumun, denge, sürüş, görüntü mükemmel. Sarfiyat 1.8Lt/100 Km. 5000'i görünce alacağım motor belli (Mt 07). 40'ına merdiven dayamış biri olarak, bu yaşta beni Motosiklet dünyasına sokan Yamaha'ya teşekkür ediyorum
100kmde 1.8 litre doğru mu? 1litre benzinle 50-60 km den bahsediyorsunuz.
bu motorun görünüşü dışında ybr 125 den bi farkını göremiyorum.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)