kaçınca oha yada yuh ama bendende gelsin...
naked motor sevenler için Pulsar 200 iyidir :D
kaçınca oha yada yuh ama bendende gelsin...
naked motor sevenler için Pulsar 200 iyidir :D
çinlileri kötülerken ayarı kaçırmamak lazım, adamlar araba fiyatına 125lik satıyor, şaka gibii gerçekten..EDİT:OHAAA DEMEYİ UNTMUŞUM, OHAAA
Şuan en ucuz sıfır 2014 model araba 30 bin 35 bin tlden başlıyor o da en ufak motor hacmiyle , tamam pahalı ama o kadar da değil :D 10 bin tlye ikinci el şahin doğan ya da fiat tipo tempra falan var :D ya da 200.000 kmye yakın opel corsa renult laguna falan
Bugün Ankara Baydar'da bi tane gördüm.Çok hoş bir alet,MT07 ile amatör gözlerin ayırd etmesi zor.Çok beğendim.Oturuş pozisyonu duke gibi çok rahat bir motor.
haklısın kardeş, o paraya araba alınır sözü biraz avam kaçmış, sonuçta motorun yeri ayrı arabanın yeri ayrı ancak 125lik bir motor için 10.000 TL az para değil, çoluk çocuk var mı sen de bilmiyorum ama ev geçindiren için bu fiyatlar biraz yüksek kalıyor..aile için öncelik araba, motor ise keyif için gibi..bekar olsam, babam zengin olsa ben de 10.000 lira para mı la der aldırırdım bir tane :D
:D evli değilim öğrenciyim aylardır otelde çalışıp da biriktirdiğim parayla alacağım ama önce bu sene erasmusa gidiyorum o yüzden seneye gelince , fiyat olarak 125 cc için pahalı ama commuter istemiyorum şekil de önemli sonuçta öğrenci genç adamız :D zaten ybr sıfır olmuş 4800 tl cbf 150 5500 tl , bunu alıp da 3 sene fazla kullanırım değiştirmeden bana yeter zaten yüzde doksan şehiriçi yüzde 10 uzun yol için kullanacağım
Yatırım yapmak isteyenler fırsatı kaçırmasın. Alıp 3 ay sonra en az 500 lira kar ile satabilirsiniz
Legends may sLeep.. But they never diE..!
mucadelesi ülkemizde duke 125 le olacak ve müşteri profilide bu zaten ve bolca müsteride çalacak ordan
Ama tecrubesi olanlar için pulsar200 daha çok sey ifade ediyor. arada atini kirbaclayinca şahlanmasi ufaktan azabilmesi de çok cazip
Doğru tespit. Peki, çoluk çocuk ev geçindirip bu para fazla gelen adama mt-07 veya 09 u 10000 tl ye versen alır mı almaz mı?
Arkadaşlar... Mümkünse herkes almasın zaten. bu iş için 5000 tl ayıran adam sırf çok beğendi diye gidip 10000 tl verirse abes olur. Ayrıca o haliyle o parayı veren adam da ev geçindiremez zaten.
Bu tip bir motor için 12000 tl bütçe ayırdım. Duke falan düşünüyorum diyen kesime hitap ediyor bu motor. Bırakalım onlar alsın. Garibanın dostu 125 likler her daim var olacak zaten. Keyfin büyüğü küçüğü olmaz. Param çok mt-125, param az ybr-cbf... Bu kadar basit.
...ADAMLIK, CİNSİYETLE DEĞİL ŞAHSİYETLE ALAKALIDIR...
Oha diyen arkadaşlar
yzfnin dukenin fiyatı bilmiyor herhalde
parası olmayan almasın pislikte atmasın lütfen. Sanki cbfler alındıkları parayı hakediyormuş gibi konuşulmasın.
Arkadaşlar duke 125 ne kadar astronomik fiyatla satışa sunulsa da alan çok var ve herkes memnun , sonuçta bu işin göz ve estetik kısmı da var , cbf e bakıyorum çok uzun ve sıska ,ybr ye bakıyorum klasik bi commuter , 1000lik motoru sesi ve şekli için alan isteyen ne kadar çok insan varsa bu motoru daalmışken uzun yıllar kullanmak ve göze güzel gelen bir motor almak isteyen o kadar da insan vardır. bu paraya bin- iki bin tl daha koy sym wolf al diyenlere cevaben de herkesin altında olan bi motoru kullanmak da istemiyor insan biraz farklı olmak istiyor
Şimdiden almayı düşününler sipariş vermeli çünkü mt07 bir ay içinde ikinci partide 1000 tl bir zam uygulamıştı bundada olabilir tutulursa.
125lik motora 10000 verilir mi yahu bu ne. tamam kaliteli nam salmış ama bu para haddinden fazla....
TAKARIM KASKIMI GİYERİM MONTUMU VERİRİM GAZIMI ALIRIM YOLUMU
Bunda o seviyede zam olmaz. 07 mantıksız ucuz fiyata çıkmıştı hala da öyle.
Bugün motoru görmeye gittim gerçekten çok güzel ve çok kalıplı hiç öyle sıska değil ama ayaklarımın yarısı basıyordu boydan azıcık kaybettim , gerçi satış görevlisi biz amörtisörle maşa arasına bi alet takıyoruz 300 tl ye boyu 3 cm indiriyor ve bindikçe 1-2 cm rahatlıkla alçalır motor kendiliğinden dedi bakalım artık seneye alabilirim ancak beyazını da bekliyorum zaten , boyum 1.69 , boyu 1.75 olanlara bu motor takım elbise gibi oturur ve şekli gerçekten çok güzel
Bence bu fiyata değer.Kaliteyi ucuza alamazsınız.
MOtorun tipi MT-07 den de güzel bu arada arkadaşlar ve sele traşlama da alıcam yapınca maksat ayaklar yere tam bassın rahat rahat binelim
Bu motor için hangi kasklar tercih edilmeli ? (Markete bile gitsem Kasksız kullanmam , limit 2bin)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)