Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

motoruma çarptılar bir bakar mısınız?

REKLAM ALANI

Motosikleti
    yamaha yzf r125
    Motorumu bir aracın arkasına park ettim. yeterli bir mesafe bırakarak. araç çıkarken motoru fark edemedi ve geri geri benim motoruma çarptı motorum devrildi. far camı ve kafa grenajında biraz çizik var. kaza geç saatte olduğundan sigorta kağıdı, ehliyet, ruhsat ve tutanak fotokopilerini çektiremedik. araçta bi hasar olmadığından adam tutanağı bana bıraktı. ehliyet ruhsat ve adamın sigorta kağıdının resimlerini çektim. bu resim çekme olayı bana bir sıkıntı yaşatır mı? yoksa iş görür mü kafama takıldı bir danışayım dedim. şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
    mehmetenis bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    linkinpark20 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XJ6
    Çok geçmis olsun bilal.

Motosikleti
    yamaha yzf r125
    sağolasın abi. adamın boğazına yapışacaktım. farketmemiş gibi kaçmaya çalıştı arabanın önüne atladım :D görmedim falan diyor birde.

shooter1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    her motorcunun başına gelen bir şey herhalde benim motora biri geri gelirken çarpıyormuş son anda yan binada balkondan komşu uyarmış
    mehmetenis bunu beğendi.

Motosikleti
    yamaha yzf r125
    Alıntı shooter1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    her motorcunun başına gelen bir şey herhalde benim motora biri geri gelirken çarpıyormuş son anda yan binada balkondan komşu uyarmış
    ben sesine fırladım kafeden. valla evlat acısı gibi koydu :D

beko12345 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Dl 650 V-Strom K8 , Kuba blackcat
    Geçmiş olsun Bilal.
    İyi sende birşey yok .
    Bu tiplerede sağlam dayak şart.
    __redandblac bunu beğendi.

shooter1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı __redandblac adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben sesine fırladım kafeden. valla evlat acısı gibi koydu :D
    ben senin yerinde olsam karenaj çizik diyorsun buna rutuşta atılmaz komple yenisi aldır hem karenaj fiyatını duyunca daha dikkatli araba kullanır
    mehmetenis bunu beğendi.

mehmetenis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC 750X-2014
    Motorumu bir aracın arkasına park ettim. yeterli bir mesafe bırakarak. araç çıkarken motoru fark edemedi ve geri geri benim motoruma çarptı motorum devrildi. far camı ve kafa grenajında biraz çizik var. kaza geç saatte olduğundan sigorta kağıdı, ehliyet, ruhsat ve tutanak fotokopilerini çektiremedik. araçta bi hasar olmadığından adam tutanağı bana bıraktı. ehliyet ruhsat ve adamın sigorta kağıdının resimlerini çektim. bu resim çekme olayı bana bir sıkıntı yaşatır mı? yoksa iş görür mü kafama takıldı bir danışayım dedim. şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
    Geçmiş olsun,en iyisini yapmışsın,çarpan aracın evraklarını(ruhsat ön arka -2 yaprak,araç sahibinin ehliyetinin ön arka,trafik sigortası ve eğer var ise kaskosu resimlerini çekip bilgisayar ortamında yazdırıp hasar başvurusu yapabilirsin.

İnşallah kaza tutanağına çarpan şahsa imza attırdın(2 kopyaya ya da ıslak imza),eğer attırdıysan senin evraklarını çarpan kişiye mail ortamından yollayabilirsin.
    Büyük geçmiş olsun iyiki o esnada motorun üstünde değildin.

Motosikleti
    yamaha yzf r125
    Alıntı mehmetenis adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun,en iyisini yapmışsın,çarpan aracın evraklarını(ruhsat ön arka -2 yaprak,araç sahibinin ehliyetinin ön arka,trafik sigortası ve eğer var ise kaskosu resimlerini çekip bilgisayar ortamında yazdırıp hasar başvurusu yapabilirsin.

İnşallah kaza tutanağına çarpan şahsa imza attırdın(2 kopyaya ya da ıslak imza),eğer attırdıysan senin evraklarını çarpan kişiye mail ortamından yollayabilirsin.
    Büyük geçmiş olsun iyiki o esnada motorun üstünde değildin.
    allaha şükür üstünde değildik. adamda çizik bile yk yavaş yavaş devirmiş işte. adam istemedi tutanakları falan. iki kopyadada ıslak imza var. fotoğraf olmasında bi sıkıntı olup olmadığı kafama takılmıştı sağolasın usta

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:06 ----------

Alıntı shooter1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben senin yerinde olsam karenaj çizik diyorsun buna rutuşta atılmaz komple yenisi aldır hem karenaj fiyatını duyunca daha dikkatli araba kullanır
    araç kiralık galba ruhsat ve sigorta farklı kişilerin pek sallamadı herif. valla sigorta yaptıran düşünsün.

Motosikleti
    CBR 250R
    allaha şükür üstünde değildik. adamda çizik bile yk yavaş yavaş devirmiş işte. adam istemedi tutanakları falan. iki kopyadada ıslak imza var. fotoğraf olmasında bi sıkıntı olup olmadığı kafama takılmıştı sağolasın usta

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:06 ----------

araç kiralık galba ruhsat ve sigorta farklı kişilerin pek sallamadı herif. valla sigorta yaptıran düşünsün.
    Geçmiş olsun tekrardan memlekette odun çok valla.
    mehmetenis bunu beğendi.
    No matter how bad your day is

Your bike will always make you feel better.

yasdal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph 1200 Jawa Classic /1971 ve E-bike sukutır
    Bi sıkıntı olmaz. İmzalarını atmışsa sen de ruhsat - ehliyet - sigorta fotoğraflarını çekmişsen. Adam da anlayışla yazma işini size bıraktıysa en yakın servise götürüp verirsiniz evrakları tıpış tıpış yapılır.
    mehmetenis bunu beğendi.

Motosikleti
    mondial mct 250 2006 mondial mc honda 125 titan
    geçmiş olsun kardeşim RABBİM kimsenin başına vermesin.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)