Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

bende cbr 125 ime böyle birşey yapsammı

REKLAM ALANI
    @hmedim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR 125 REPSOL İDİ ŞİMDİLİK NİSSAN PRİMERA
    arkadaşlar dün çarşı merkezinde gezerken birden sağ tarafımda parketmiş bir jawa gördüm ilk etapta ilgimi çekmedi sonra arka tarafa bakınca birde ne göreyim adam 185 lik doğan lastiği takmış arkaya çok hoş görünüyordu birde sizinle paylaşayım dedim... acaba bende cbr ma böyle birşey yapsam nasıl durur
    [B]13 KA 833[/B] [COLOR="Red"] motorsiklete kimi hastalık der kimi hayat tarzı kimi tutku .... benim yaşama sebeplerimden biri çünkü ben o rüzgara hastayım...:)[/COLOR]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    H@S@N - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA FZ6 N
    Yap Yap sonra kalkışlarda yoldan geçenlerden yardım istersin max hızında 60 olur süper olur dimi sen yaptır güzel durursa bende yaptırayım kardeş adam motordan umudu kesmiş değişiklik olsun diye yaptırmış eminim bende yaptırimmi derken ciddi değildin paylaşım için saol adamı bulup tebrik etseydin süper olmuş gerçekten çok dikkat çekici
    CBR 125 R

vedat kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR 600 RR
    bencede yaptır ekonomik olur..
    kışın arabada yazın motorda kullanırsın da ne istiyon be yaaa..

@hmedim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR 125 REPSOL İDİ ŞİMDİLİK NİSSAN PRİMERA
    walla sahibini aradım oralarda bulamadım neyse bulsam alnından öpecektim ... aslında fena durmamış be bizde taksak ne olurki
    elbette ciddi değildim ben motorumu silmeye kıyamıyorum kaldıki bu...... ama çok tatlı değilmi
    [B]13 KA 833[/B] [COLOR="Red"] motorsiklete kimi hastalık der kimi hayat tarzı kimi tutku .... benim yaşama sebeplerimden biri çünkü ben o rüzgara hastayım...:)[/COLOR]

Motosikleti
    1000RR06
    dikkatini çekerim o Jawa seninkisi CBR125 ama genede dene tahminim motor yerinden kalmas
    Acımadıki, acımadıki

serkankiyak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    fz6
    bizde 165 lik birlastiği denedik yalnız viraja hiç gelmiyor kenarlarını yani sivri yerlerini yuvarlak hale getirmek lazım.
    [FONT="Georgia"][FONT="Verdana"][B][COLOR="Blue"][SIZE="2"]Biliyorsan konuş,ibret alsınlar.Bilmiyorsan sus, adam sansınlar..[FONT="Georgia"][/FONT][/SIZE][/COLOR][/B][/FONT][/FONT]

PcKopatGhostRider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600F
    beyler bunu cbra takarsanız mutlaka haberim olsun.. aynısından bende istiyom..
    CBR 600F Honda,

Ya CBR 125'i bilmem ama CRUSİER tarzı bi motora takılırsa , güzel olacağı yönünde hemfikirim...

extrasyon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    kanka naptın sen ya cbr adını boylebir konu için almak bıle acı verıo

kanka naptın senya cbr adı bile boylebır konu için agıza alınmamalı

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler