Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Trafikte gerçekten bu tür olaylar yaşıyormusunuz ? bana hep şaka gelmiştir..

REKLAM ALANI

Trafikte gerçekten bu tür olaylar yaşıyormusunuz ? bana hep şaka gelmiştir..

0:50 ve 8:18 dakikalar..

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:16 ----------

valla çok hayret verici kazalar var ne yalan söylesem.. bide bilmediklerimiz var
    Carbondioxid, Matasah ve JafJaf bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    dadaş-bb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    'ni Sattı. Arayışlarda
    ilk video da 7.22 sn ye motorcunun yaptığına ne demeli

8.18 de motorcunun kafası direğe çarpıyor çarpmasa varya kendinde olsa kalkıp peşine düşeceksin o serçe arabanın ve adamı indirip dirisine ölüsüne vuracaksın adi çakal hayvanat bahçesinden kaçmış goril tipli insancık.
    BİZ; KANINI VE CANINI BU VATAN İÇİN FEDA EDENLER VE GÖZÜ YAŞLI ANALAR İÇİN SAVAŞIRIZ...!

"AKINCILAR..."

OnurTr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Vodkayı çakan trafiğe çıkmış Rusya'da...
    ...Bir acaip Mühendis.....3 aşağı 5 yukarı yok...1 aşağı...2..3..4..5..6 yukarı

2. Video 7:40
    Espaniole ve canYOLDAS bunu beğendiler.

ramcixx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf150 - cbr250 - cbf1000 - f650gs - cbf600
    sürekli alkol tükettiklerinden kazalarda hep komik. Alkol almayanlar ise kadınlardır onlarda dikkatsizlikten kazaya sebep oluyordur.

Bu avrupalılar hakaten salak yaw.

Bob marley'in " no woman , no cry " adlı şarkısını Gtnden anlayıp, " kadın yok, ağlamak yok, yaşasın vodkaaa " diyen zümrenin , oluşturduğu harika videolar.

Eyimiş

enxdesign - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1198SP - "biradam binRR"
    Bu videoları güzelce izleyip, milletin hatalarından ders çıkarmak lazım.

İlk video 0.50'da sağ tarafına bakmadan zıpkın gibi fırlayan bir motorcu. Ki hemen yanındaki kamyonet yavaşlıyor ama o sağına bile bakmıyor. Sağına baksa kaza olmayacak. Ha tabi yol hakkı motorcunundu. Neyseki scooter olduğu için sağ bacağı kopmamış.

Yine ilk video 8.18'de sağ taraftan gitmesi yanlış. Ki yolun sol tarafı da gayet müsait sollama yapmak için. Sağdan hepimiz gidiyoruz. Tabi dikkatli gitmemiz şart, kapıda açılabilir. Sol taraftan yaya da zıplayabilir. Araba sağa da dönebilir.
    turkish39 bunu beğendi.

Green Arrow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Moto Guzzi v7 850 Special + Kymco People S 200
    Farkındamısınız çoğu kazada hatayı ve kazayı yaratanlar motorcular insanların nefreti de sebepsiz değil biraz kendimize bakmak lazım ?
    turkish39 bunu beğendi.

efizikci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kuba xcg 100>Pulsar 200NS>xtreme max200>Dominar400
    ikinci video 19.30 da adam motorda uyukluyor mu

zizulander - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Şu aralar mecburen otomobil
    3 kaza kendim geçirdim. Ki birisi kamyonlaydı o ağır bir kaza olmuştu.
    Ölümlü ve ölümsüz bir çok kaza da gözlerimin önünde oldu. Hayatta insanın başına gelen şeyler.
    Kaza işi biraz da şans işi.
    Sen istediğin kadar dikkat et trafikteki tek bağlayıcı unsur sen olmadığın için olabiliyor işte.
    Uyanık olup canlı kalmak lazım işte.
    Motosiklet üstünde itlik yapmak çok zevklidir, fakat bu itliğin bütün motosiklet camiasına zarar vereceğini aklınızın köşesinde tutun.

TimFx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ninja300SE ABS
    insan bukadar kazayı peş peşe görünce trafik değil resmen can pazarı, arenada aslanların önüne atılsak daha iyi moral bozucu bir video. Videolarda en çok asabı bozan başkalarının hataları yüzünden canından olmayla burun buruna gelen insanlar.

Önemli olan trafiği okuyup burada şu olabilir diyip baştan önlem olmak. Siz herşeyi doğru yapıyor olsanız da karşınızdakinin en kötü ve aptalca hataları yapabileceğini hep akılda tutmak gerekir. Bunu alışkanlık haline getirdiğiniz zaman bu tür olaylara karışma olasılığınız da azalıyor

karayel90 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 150
    3 gün önce motorumda yaklaşık 40'la giderken önüme bi corolla durdu neyse bende durdum baktım gideceği yok bende geçeyimde gideyim dedim tam sollarken adam dümeni benden tarafa bi kırmasınmı ani refleksle kurtardım arabaya vurmaktan kendimi.Otomobil kullanıcılarıda çok dikkatsiz adam hem arkasına bakmıyor hem sinyal vermiyo

Neyse sinyalin yokmu senin diye bağırcaktım bi baktım benin kankanın dedesiymiş bastım gittim

orhanerdogan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki GSX650F
    Bizim mobese lerden gelen görüntülerle bunları karşılaştırınca ülkem cennet gerçekten.

ulan arkadaş youtube a bi motorcycle yazim dedim.. filtreden bu hafta işaretledim paso fail crash videoları çıktı hey allahım ya.. zaten tırsıyom motor almaya birde bunlar eklenince..

cpt_caveman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Inazuma
    abi bu videoların hepsi Rusya'dan genelde. 8 sene yaşadım alkollü kullanan manyaklar bunlar hep. Doğrudur valla.

hayko5 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    V-Twin Café racer
    İlk videoda ki olay İskenderun AVM önünde göbekte başıma geliyordu yeşil yandı diye bende direk geçiyordum hiç araba geleceği ihtimalini vermedim artçımın uyarısıyla aniden durdum yolun orasına falan gelmiştim önümden yaklaşık 120-130 km hızla bir araba geçti ve bizi gördüğü halde ayağını gazdan çekmedi. Allah korudu anlayacağınız.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)