Bence twitterde hashtag açalım, iyi kötü herkesin twitterı var bir şekilde türkiye gündeme gireriz. daha sonra trt ye kamu spotu için başvurulabilir,sticker mevzusuna avrupa yakasından yardımcı olurum
Bence twitterde hashtag açalım, iyi kötü herkesin twitterı var bir şekilde türkiye gündeme gireriz. daha sonra trt ye kamu spotu için başvurulabilir,sticker mevzusuna avrupa yakasından yardımcı olurum
bir ara kasksız yola çıkmayın tarzı emniyetin icraati olmuştu acaba oralara mı başvursak farkedin diye
Başlattığınız kampanyayı sonuna kadar destekliyorum. Apartmanda oturan kişiler yazıcılarından 1 sayfa çıkarıp apartman girişlerinde ki panolara asarsa birçok kişinin göreceğini düşünüyorum.
Yaklaşık 5-6 ay önce Isparta'da aynasına bakmadan önüme kıran bir adam yüzünden ilk kazamı geçirdim. Hevesle bindiğim motorum takla atmış kullanılamaz hale gelmişti. Polislerin tuttuğu kaza tutanağında %100 karşı taraf suçlu bulundu. Kendim maddi açıdan ve moralmen çok sıkıntılar çektim umarım bu kampanya sayesinde bilinçli araba kullanıcı sayısı artar ve böyle tatsız olaylar yaşanmaz...
Arkadaşlarlar bulunduğum semtin farklı bölgelerine Toplamda 100 adet cıktı alıp yapıştırdım.
İlk yazdıgım günden beri ya 15 ya 20 tanesi ayakta kalmış bikacınada yazı yazmışlar.
Lakin motosikletimin camına yapıştırdığım bu çıktıya
Adi,şerefsiz ......... cocugu olan biri Motorcular ölsün arabadan selamlar yazmış biri.
Aklınca komiklik yapmışya hani.
İşte bakış açısı bu.
Overlok makinası. çAMAŞIR makinası kekemelige son yazıp bi halta yaramayan o afişler varya onlar.
Sapasağlam duruyorlar!
Biraz maddiyatı ayarlayıp sticker işine girmek istiyorum.
Çıktıyla inan olmuyor.
Çok ufak bi çalışma benim yaptıgım ama bu yaptıkları varya..
Üzüyor insanı.
Yaralamalı trafik kazalarında suçlu tarafın ümüğünü sıkacaksın ibreti alem olacak. Hele ki kazaya bir araba bir motor karışmışsa ve araba suçluysa öyle ağır cezalar vereceksin ki insanların canına kastedmeye yaklaşmasınlar. İstanbul'da gidiyorsun şerefsiz arka lastiğine tamponunu değdirecek kadar yakından gidiyor. Kaza durumunda bunlara öyle bir ceza vereceksin ki bir daha kimse cesaret edemeyecek böyle davranışlara. Her an aman kaza yaparım düşüncesiyle efendi efendi gidecek...
Abi yanında sustalı bıçak ya da beyzbol sopası taşımak lazım en iyisi böyle yolda biri sıkıştırdı mı çıkar bıçağı cepten çiz boydan boya
hocam buna toner mi dayanir?
Face den paylasiyorum simdi..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)