Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

ninja 250 için egzoz önerisi

REKLAM ALANI
    DoLPHiN2306 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr250r-R6-ktmrc200-ktmduke390
    Başlık "ninja 250 için egzoz önerisi" adama yardımcı olabilen arkadaşlar bence cvp yazsın konu dağılmasın.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ardacik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ben cift silindir makinede deisimi biraz daha mantikli buluyorum en azindan benim cbr 250 imdeki gibi helikopter sesi cikmiyo benim fikrim yoshimura derim birde ikinci el egzoz alma egzozu sifir alirsin takarsin iki sene snra sesi bile deisir bunu uyum sureci gibi dusun hrm sifir hemde ikinci el ayni model iki egzoz taktiginda bile ses farkli cikar ozaman demek istedigimi anlatmis olurum

Motosikleti
    Kawasaki Ninja250r
    Alıntı ardacik adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben cift silindir makinede deisimi biraz daha mantikli buluyorum en azindan benim cbr 250 imdeki gibi helikopter sesi cikmiyo benim fikrim yoshimura derim birde ikinci el egzoz alma egzozu sifir alirsin takarsin iki sene snra sesi bile deisir bunu uyum sureci gibi dusun hrm sifir hemde ikinci el ayni model iki egzoz taktiginda bile ses farkli cikar ozaman demek istedigimi anlatmis olurum
    peki hocam yoshimura 300$ civarında yurtdışı sitelerde. bu arkadaşın sattıgının fiyatı neden bu kadar ucuz orjinal degil mi acep? http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-motosiklet-kawasaki-ninja-250r-egsoz-yoshimura-tup-67624778/detay/

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)