Uyku tutmadi aklıma motorun ön amortisör yayını cıkartmak geldi, zararı olurmu? Cıkartırsamda tekrar takılabilir mi
Uyku tutmadi aklıma motorun ön amortisör yayını cıkartmak geldi, zararı olurmu? Cıkartırsamda tekrar takılabilir mi
Merhabalar
Öncelikli olarak aydınlansın için;
1.Amortisörde bir sorun mu var (bozuk mu)?
2. Yoksa sadece yere yakın (şekil) olsun diye mi?
Eğer bozuksa çıkarılıyor diye biliyorum.Tabi marka ve modeli nedir.Bozuk değilse de amortisör yağsız sizin ve motorun sağlığınıza olmayacaktır.
Bilg.
Saygılarımla
Yay çıkarılır, zararı olur. Geri de takılır.
Amortisörü olmayan motorla bir çukurdan geçince darbe direk janta ve şasiye vuracak, kısa sürede jant ve şaside çatlak patlak olabilir.
Bunun yanında takla da atabilirsin. Virajlarda yol tutuşu diye birşey de kalmaz.
Yatmadan önce en son ne yiyip içtiysen , hatırlamaya çalış bir daha ona yanaşma.
Akıl tutulmasına sebep olmuş sanırım.
Kafanı başka şeylere yor.
Bozuk değil, görünüş açısından daha hoş olur diye düşündüm. Yayı cıkartmak diğer işlemlere göre daha mantıklı geldi o yüzden.Yatmadan once ne yedigimden daha çok uykusuzluğun etkisiyle yazdım sanırım
afyonlucash in arkadaşı galiba (bul forumdan onu o işlere o bakar )
al buldum senin için bu arkadaş http://www.motosiklet.net/forum/memb...sh-106960.html
selam
üyelik tarihi kasıyorum, birkaç yıla kadar söyleyeceklerim var. görüşürüz.
Yayı sökersen olmaz için,amortisör toplanır lastiğin çamurluğa sürter
Medem alçak motor istiyorsun,amortisör çapını ölç (parlak olan yer),uzunluk olarak birkaç santimetre kısasını bul tak
Scooter amortisörleri genelde kısadır,hurdacılara bir bakarsın
Ben yükseltmeye çalışırım,elalem alçaltma derdinde
Alçaltınca nasıl bir Hayabusa olmuyorsa ,yükseltincede kros olmuyor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)