Arkdaslarlar en hızlı satabileceğim sağlam vitesli motor önerisi verebilir misiniz bütcem max 3000 2. El de olur şimdiden teşekürler
Arkdaslarlar en hızlı satabileceğim sağlam vitesli motor önerisi verebilir misiniz bütcem max 3000 2. El de olur şimdiden teşekürler
cbf 160 yada ybr 125
Max 3000 var alıpda en hızlı satacağın vitesli motosikleti soruyorsun hımm..Mesaj sayın 4 bajaj konusunda çok bilgilisin.Paran yok ama bajajı önerebiliyorsun hımm.180 mondial konusunu inceliyorsun başarılı .
Macit kardeşim 1 ben makine te çocukluğum dan beri ilgi duyuyorum(makine mühendisliği okuyorum)bajaj önemem bundan makine ortada 2.mondiali bugün yolda gördüm merak ettim ayriyeten kismetse 2. Motor olarak pulsari almayı düşünüyorum para yokluğunda öğrencilik iste ne yapcaz yavaş yavaş biriktiriyoz zaten bu soruyu da zarar etmemek için soruyorum
Hızlı satma mevzusunda kimse cbf 150 gibi olamaz.
Boşuna ybr125 demeyin. 6 senelik ybrciyim
Sağlamlıkta kiyaslayin ama hızlı satcam dersen honda
Saygısızlık gibi olmasında,her sehirde farklı değilmidir ? Konuyu saptirmayin sakın yamaha honda vs.. elbette tutuluyorda, alıcak kişi ilk önce bütçesine bakıyor bence olay bundan başka bişey değil.
100 lük cup al ucuza hem fazla para vermezsin hem hzli satilir.
cbf 150 yi yok bu kurye motoru vs diyip fiyat düşürürler.
Çinli, çakma çinli(Türk) alma da hangisi bütçene uygunsa al gitsin.Tabiki tavsiye olarak yer, cbf,apache,honda activa ... alabilirsin.Çinli alırsan zor satılır.
Ybr ve Cbf
Cbf 150 ybr 125. Daha hizli hicbirseyi satamazsin
CEBEFE den yana oyumu kullanıyorum istemeye istemeye.Fiyatı övüldüğü kadar etmese de malesef piyasa böyle.Kendim ucuz olmasından dolayı 8 yıldır çinli kullanıyorum.Övünmek gibi olmasın çok motorcuyum diyen adamdan kat kat iyi bakıyorum.Şu anki sahip olduğum drift motosikletimi 2 aydır satmaya çalışıyorum,verilen teklifler müthiş.Böyle giderse üstüne para verip satacam Millete temiz motor değil,beleş motor lazım.Bende motorun canını yiyip,km sini düşürtüp tertemiz yıkayıp öyle satacam.Temiz motor anlayışı böyle milletinO yüzden honda cebefe al kardaşım.Yağda yaksa,drift kadar torklu ve hızlı olmasa da al.
Hemen reklamımı yapayım. http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...6429285/detay/
Asya nostalji olmadigi kesin. 3 haftadir satista 20,30 kisi aradi ama hicbiti ciddi alicilar degildi.
Hani böyle aniden karşına çıkıyor ve göz göze geliyorsun ya, o an çok kötü oluyor insan. Heyecandan ne yapacağını şaşırıyor, ayakları titriyor...Sonuçta köpek bu ısırır falan...
Arkadaşlar çok teşekürler en iyisi japon almak diyorsunuz yani
Tvs apache al ben motorumu sıfır almadan önce onlarca ikinci el ilanı baktım 5000 lira peşin satış fiyatı olan yeni kasa tipi satış yapan en az üç satıcıyı aradım (fiyatları 4750 ve 5100 arasıydı ilandaki satılan motorların) hepside ilanı koyduğumuz gün satıldı dediler. Bende mecbur sıfır aldım
abi en hızlı derken satışı en hızlı motorun hızı önemli değil zaten ilk motorum en fazla 80 le gidecem sonra satacam inşallah
Ybr yada cbf baslangic icin ybr.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)