Yazlık Mont Sorunu - Sırılsıklam Oluyorum
Reklamlar
-
07 Ağustos 2014, 14:03
Bu sıcak geçer eylülde felan geçer diye ben spidi deri montumu giyiyorum havalandırması bile yok. Günde 4 tişört değişiyor ama sağlamlıgına guvenmedıgım 200 liralık montuda gıymek ıstemıyorum canımdan daha tatlı degıl ya terlemek
Reklamlar
-
07 Ağustos 2014, 17:22
sicak yada soguk diye canimi sokaga atacak halim yok.
revit ignition 2 kullaniyorum yari deri yari gozenekli tekstil bu aralar. arti hizli suruslerimde yaz ya da kis dainese deri full takimimi giyerim. sidi mi cekerim, tam yuz kask her zaman. sicak micak. ben boyle cok daha rahatim. onemli olan guvende olmak ve hissetmek, insan daha bi iyi suruyor oyle olunca. daha iyi konsantre oluyor.
yani ya terleyeceksin ya kanayacaksin. sec birisini!
-
07 Ağustos 2014, 17:34
aynı montun siyah-yeşil olanı bende var, durduğum an hararet artıyor ama sürüş halindeyken istediği kadar sıcak hava olsun, gayet serin tutuyor, rüzgar sirkülasyonu gayet başarılı. Durduğun anda çıkarman lazım, yoksa ölümcül
-
08 Ağustos 2014, 12:35
-
09 Ağustos 2014, 10:39
terleyerek kilo verirsiniz :D
-
09 Ağustos 2014, 10:49
Ezio41 adlı üyeden alıntı
Aynı montun siyahı bende de var . Sırt koruması olarak ekstra Knoxx koruma var . Delikli olmadığı için sırt kısmım su gibi oluyor benimde . Ama diğer taraflarda fazla rahatsız olmuyorum . Kan akacağına , ter aksın . 2 aydan sonra 4 mevsim montlara devam tekrar .
Bende de revit tarmac air var. Dediginiz gibi sırt kismi terletiyor. Terlemiyormusun bu sicakta montla diyenlere hastanede terleyecegime motorda terlemeyi tercih ederim diyorum
-
23 Ağustos 2014, 13:04
orhanerdogan adlı üyeden alıntı
Revit mont kullanmadım. Spidi netix fileli montumu geçen sene yaz başında almıştım yani yaklaşık 2 sezondur giyiyorum. Sırt kısmında spidi warrior sırt koruması mevcut. Yavaş seyrederken sırt bölgesi hariç sıkıntı yaşamıyorum. Tabi genelde boğaz kısmını kapalı tutup süratime göre ön fermuarı kapatıp açıyorum.
zaten sırtı sırıksıklam yapıyor gerı kalan bolgede pek sıkıntı yok
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:02 ----------
visamlord adlı üyeden alıntı
ter motorcunun süsüdür
Valla ben iş yerine gidiyorum, ve gömlek giymek zorundayım, üstelik yönetici olarak çalışıyorum ve bir sürü eleman seni böyle görecek, sırtı terli gömlekle pek karizman kalmaz, sözün geçmez, leş
Sırf file olanlardan almayı düşünüyorum
-
23 Ağustos 2014, 13:06
Montun içinde astar var mı benimkinde var da onu çıkarıyorum nispeten rahatlatıyor, akşam kullancaksam da takıyorum ki soğu tutuyor.
-
23 Ağustos 2014, 13:45
Sorması ayıptır kilo kaç?
-
23 Ağustos 2014, 15:02
Bering aero kullaniyorum memnunum.
-
23 Ağustos 2014, 15:07
İmkan var ise eğer 2 tane yedek gömlek iş yerinde bulundurun ve iş yerine motorla giderken tişört giyin gidin iş yerinde değişin gömlek giyin.
BİZ; KANINI VE CANINI BU VATAN İÇİN FEDA EDENLER VE GÖZÜ YAŞLI ANALAR İÇİN SAVAŞIRIZ...!
"AKINCILAR..."
-
23 Ağustos 2014, 16:07
Terlemeyi engellemenin bir çözümü var oda termal içlik bendede revit gt-r air mont var hareket halindeyken gayet serin tutuyor ama durdumu terleme yapıyor yakın zamanda termal içlik alıcam teri tenden uzaklaştırdığı söyleniyor.
-
23 Ağustos 2014, 21:35
Kocaeli İl Temsilcisi
Siyah&Beyaz adlı üyeden alıntı
Bende de revit tarmac air var. Dediginiz gibi sırt kismi terletiyor. Terlemiyormusun bu sicakta montla diyenlere hastanede terleyecegime motorda terlemeyi tercih ederim diyorum
Mont zaten sırt koruması dışında başka yeri terletmiyor . Tek sıkıntı işte sırtlık hava deliksiz olduğu için sırtı terletiyor . Yoksa on numara mont .
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
-
24 Ağustos 2014, 01:06
abicim atlet don su gibi oluyor terin sirtimda sogumasini da istemiyorum yoksa bel tutulacak.. nasil cozum bulsak acaba...
-
24 Ağustos 2014, 01:22
kemboo adlı üyeden alıntı
ben işe giderken mont giymiyorum
ama iş yerim çok yakın ve kampüs içinde sürdüğümden tehlike yok. Ne alırsan al terletecektir. Hep söylüyorum motorsiklet kışın zevkli oluyor. Yazın işkence
En iyi ve güzel olan mevsim ilk ve son bahar
------------------------------------------------------------------------------CBR 250R (HRC)------------------------------------------------------------------------------
-
77kg suan
neyseki havalar biraz sogudu
jackonbir adlı üyeden alıntı
Sorması ayıptır kilo kaç?
-
burada ''kan akacağına ter aksın'' yazan arkadaşlar haklılar, fakat akan bu ter sürüş dinamiklerini ve konforu çok olumsuz yönde etkileyerek dikkatsizliğe ve kazaya sebep olabilir, hem ter ,hem de kan akabilir. Çok terletici, bunaltıcı sıcaklarda motora binmemek en mantıklısı gibi görünüyor.
-
02 Aralık 2014, 23:13
Antalya'da giyilebilecek yazlık mont tavsiyesi olan var mı?
-
03 Aralık 2014, 00:02
logan07 adlı üyeden alıntı
Antalya'da giyilebilecek yazlık mont tavsiyesi olan var mı?
bunu şimdi mi soruyorsunuz cidden. sırılsıklam oluyorum deyince ben de yağmurdan ıslanıyor zannettim ama konu yaz konusu imiş
-
03 Aralık 2014, 00:12
yeknet adlı üyeden alıntı
bunu şimdi mi soruyorsunuz cidden. sırılsıklam oluyorum deyince ben de yağmurdan ıslanıyor zannettim ama konu yaz konusu imiş
ahahahah aynen bende öyle girdim ama ...
Mutluluk iki bacak arasındadır.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)