Yazlık Mont Sorunu - Sırılsıklam Oluyorum
Reklamlar
-
03 Aralık 2014, 00:24
heheh sezon sonu ucuzca almak lazım. yeni konu açmak istemedim. ben ciddi ciddi mont bakıyorum var mı yazlık tavsiyesi olan
Reklamlar
-
03 Aralık 2014, 00:35
logan07 adlı üyeden alıntı
heheh sezon sonu ucuzca almak lazım. yeni konu açmak istemedim. ben ciddi ciddi mont bakıyorum var mı yazlık tavsiyesi olan
valla da billa da kaç haftadır ben de yazlık mont bakıyorum, aynı bu mantıktan dolayı alpinestars viper air şu anda gözüme kestirdiğim, du bakalım
-
03 Aralık 2014, 00:41
o ayda gayet normal motora binerken giyin inince hemen çıkarın
-
03 Aralık 2014, 00:45
40yapar adlı üyeden alıntı
valla da billa da kaç haftadır ben de yazlık mont bakıyorum, aynı bu mantıktan dolayı
alpinestars viper air şu anda gözüme kestirdiğim, du bakalım
motorlar da aynı bizim. kafa benzer çalışıyor. adamlar deli para istiyor monta... o değil de bi dünya para vercez kuş sıçıcak ustüne. kaza yapsak mont yırtılsa kask kırılsa çarpan adama kafadan 1500-2000 ekipman faturası kesicez :D
-
03 Aralık 2014, 00:53
valla beni kazada korusun da, monta da kaska da acımam, fatura kesmesem de olur. ama madem motorlar da aynı, montlar da aynı olsun, alalım şu alpinestars viper air'ı
-
03 Aralık 2014, 00:59
hocam araştırın bakalım ne kadar fiyatları. çekelim birer tane beraber yürürüz
-
03 Aralık 2014, 01:06
http://www.motovento.com/?p=product&gl=motovento&cl=Tekstil&i=1041&c=578
630 diyo motovento, markanın türkiye distribütörü
-
03 Aralık 2014, 01:10
çok diyo bering aero diye bir şeyler var rengi daha nizami
-
03 Aralık 2014, 01:17
danaya girer gibi 2-3 kişi birleşip monta mi girsek n'apsak
-
03 Aralık 2014, 01:18
monttan 3 pay tulumdan 7 pay çıkar
-
Ya banada bir yazlik mont lazim siki birsey nedir oneriniz pahali birsey olmasin lutfen
Ezio41 adlı üyeden alıntı
Aynı montun siyahı bende de var . Sırt koruması olarak ekstra Knoxx koruma var . Delikli olmadığı için sırt kısmım su gibi oluyor benimde . Ama diğer taraflarda fazla rahatsız olmuyorum . Kan akacağına , ter aksın . 2 aydan sonra 4 mevsim montlara devam tekrar .
Hocam boyle cumleler kullanmayin yaw beni motordan sogutucak bu forum
-
revit gtr modeli kullanıyorum. Sırt koruma olduğundan haliyle ter yapıyor. Diğer yerlerde sıkıntı yok.
İş yerinde ıslanan tişörtü çıkarıp gömleği giyiyorum. Gömleği keserek daralttığım ayakkabı kutusuna koyuyorum onuda sırt çantama.
Mont sürüş esnasında çok iti ama durduğunda sırt kesinlikle su gibi oluyor
-
velizrsln adlı üyeden alıntı
Ya banada bir yazlik mont lazim siki birsey nedir oneriniz pahali birsey olmasin lutfen
Hocam boyle cumleler kullanmayin yaw beni motordan sogutucak bu forum
Adam demiş ki; korunmayıp yaralanacağıma korunur ama terlerim. Koruma ekipmanının faydasını çok güzel özetlemiş. Sen de soğuyorsun.
Ne diye soğuyorsun, giy ceketini korun sen de.
-
Espaniole adlı üyeden alıntı
Adam demiş ki; korunmayıp yaralanacağıma korunur ama terlerim. Koruma ekipmanının faydasını çok güzel özetlemiş. Sen de soğuyorsun.
Ne diye soğuyorsun, giy ceketini korun sen de.
Tmm eyw orasini herkez anladida o ne oyle sanki hergun kaza yapiyoz, biraz agir konusmus bu sey madem bu kadar tehlikeli satarim araba cok guvenli derim, yani asil suam ben anlatabiliyormuyum motosikletin o kadarda bir artisi yok vazgecilemez bieey degil
-
Bering yazlık mont kullanıyorum fileli ve iç astarı var. İç astarını çıkardığın zmaan gayet güzel püfür püfür iç astarıda hava biraz serin oldugunda takıyorum ve rüzgarı tamamen kesiyor.
http://www.motomaxonlineshop.com/bering-keers-yazlik-ceket-pmu2287
-
Gkhan adlı üyeden alıntı
Bering yazlık mont kullanıyorum fileli ve iç astarı var. İç astarını çıkardığın zmaan gayet güzel püfür püfür
iç astarıda hava biraz serin oldugunda takıyorum ve rüzgarı tamamen kesiyor.
http://www.motomaxonlineshop.com/bering-keers-yazlik-ceket-pmu2287
Hmmm seklide guzelmis hocam sirt korumasi falan var mi?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)