En basit çözümü , plakanın bir harfini gizleyecek şekilde kilit vs sarkıtmak.
Durdurursa en azından aşağı sarktığından hiç haberim yokmuş diyebiliriz.
Diğer türlü katlanır plaka olduğunu polis fark eder ve normal açık haldeyken bile ceza yenebilir.
En basit çözümü , plakanın bir harfini gizleyecek şekilde kilit vs sarkıtmak.
Durdurursa en azından aşağı sarktığından hiç haberim yokmuş diyebiliriz.
Diğer türlü katlanır plaka olduğunu polis fark eder ve normal açık haldeyken bile ceza yenebilir.
zırta pırta ceza gelirse adam döndürür katlar ne bileyim işte böyle bişey yapar işte
DÜŞERSEN ÖLÜRSÜN DEMEDİMMİ !!!
Abi niye o kadar uzakta arıyorsunuz buyrun
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...67960371/detay
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:07 ----------
Hocam nolur buna inandığını söyleme bana
Hocam yanlışım varsa düzelt ama bu son videoda plastik bir plakalık kullanıyorlar jaluzi mantığıla çalışan birşey sanırım, önden bakınca herşey net ama yandan bakınca hiçbirşey yok öyle birşey gibi geldi bana, yinede bilmiyorum aslında siyah olupta resimde beyaz çıkan bişey pek benim mantığıma yatmadı ama
Kısa plakalık çamur atıyor, bir bezle kapatıp geçmek yeterliyken böyle icatlara gerek var mı ?
Bir de haber olup, size dolandırıcılıktan dava açılabilir. Şekil 1A :
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:49 ----------
Sprey olayı güzelmiş, varsa linki bir kutu alalım .
Bir fırtına gibi gelir mutluluğum ve özgürlüğüm! Ama düşmanlarım,başlarının üstünde iblisin kükrediğini sanacaklar.
Friedrich Nietszche
Sprey, plakanın önüne konan buğulu cam hiçbir işe yaramıyor hocam. Mythbusters bizzat radar cihazıyla deneyip yayınladı. Başka başka birsürü şey denediler ama bulamadılar sanırım tek yol plakayı tamamen göstermemek ya da 1 harfini falan kapatmak. Umudunuzu kırdığım için kusura bakmayın, komu takipte benim de canımı yakmışlardı aynasızlar
Plaka kapatma, plaka katlama, plaka spreyi yada buzlu cam sistemleri gibi gibi bir çok sistem düşünebilirsiniz. Yalnız geçen gün araba ile köprüden geçerken şahit olduğumu bir şey var " Kuryeci bir motosikletli arkadaş, tam gişeden geçmeden hafif ayaklanarak motosiklet üzerinde sağ ayağını arka plakanın üzerine koydu ve plakayı kapattı ( kısmi ) " şok oldum Ha tehlikeli mi, evet bana kalırsa tehlikeli yalnız adamın ayağı gerçekten plakanın hemen hemen 3/1 'ini rahatlıkla kapattı ve adam geçti gitti Yalnız arkadaş adamda nasıl bir alışkanlık olmuşsa, adam ayağını ilk arkaya atışta tutturdu plakayı yani :D Hiç ikinci deneme yapmadan geçti gitti Polis durdu mesela, arkadaş sen ne yapıyorsun diye sorarsa? cevap çok basit " Abi ayağım kaşındı da kaşıyordum plakanın sivri ucuyla, ayağım oraya denk gelmiş "
Bir fırtına gibi gelir mutluluğum ve özgürlüğüm! Ama düşmanlarım,başlarının üstünde iblisin kükrediğini sanacaklar.
Friedrich Nietszche
Vallahi usta biraz tembel işi, cebi yakar O adamı ben zaten anlamadım, diyorum ya nasıl bir akrobasi hareketi ile o ayağı kalkıp oraya attı inan bana anlamış değilim ama adam gerçekten gözlerimin önünde bunu yaptı Usta, adam motosikletli kuryeci. Gününü motosikletin üzerinde geçiriyor bu insanlar, sen ben gibi değil ki ( sakın yanlış anlamasın kuryeci arkadaşlar, tebrik ediyorum gerçekten kendilerini ) adamlar işin püf noktalarını bütün gün sergiliyorlar
şŞtt.. Ses Kes, Ses Dinle 1 Tam Gaz 1 Ara Gaz..
Hayal kuruyorsan, ulaşmak için çaba sarf et.
İstanbul'da yaşamakta ayrı dert arkadaş.
Bana kalırsa basitçe bir düğmeye basarak plakayı ters katlayan bir sistem mantıklı(arka yüzü gözükecek) böyle bir sistemin polis vs. tarafından farkedileceğini sanmıyorum...
Uğraşamam diyen arkadaşlar içinse alın biraz çamur plakanın bir kaç rakamını kapatın devam edin kalkıpta çamura ceza kesemezler sanırım...
en iyi çözüm motoru yıkamayacaksın plakanın üzerine biraz gres sür zamanla toz ile görünmez
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)