Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

(Yardım) Motor satın almak istiyorum

REKLAM ALANI

Alıntı Sadık1453 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hadi bakalımmmm

Arkadaşı aile salonumuza alalım......

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
    Saf'ları sıklaştıralım, aradan kaçmasın ^^

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Macit250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar
    Gene bir fake acc, gene olaylar olaylar şakalar komiklikler.

hocam ilgilendiğin için teşekkürler öncelikle belli ki bir 8-9 bin tl çıka çak kask ehliyet ruhsat ama olsun girdim bir yola artık geri dönmek olmaz

Alıntı Macit250 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gene bir fake acc, gene olaylar olaylar şakalar komiklikler.
    Naabalım forumdaş, hep ciddi, hep asık surat, hep bilgisayar modu cevaplar, sağolsunlar arada ziyaret ediyorlar, neşemizi alıyorlar , eksik olmasınlar.
    2787duru ve Ertugyigit bunu beğendiler.

Motosikleti
    Kawasaki Z250 Sl (yeşil)
    2000 tl ye Çinli supersport bile yok , ancak elektrikli scooter ua da Çinli scooter olur , ya çok büyük bi trollsun ya da hiç Google'da araştırma yapmadan buraya geldin

Alıntı 2787duru adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam ilgilendiğin için teşekkürler öncelikle belli ki bir 8-9 bin tl çıka çak kask ehliyet ruhsat ama olsun girdim bir yola artık geri dönmek olmaz
    Sizi ciddiye alıp, soruyorum " ehliyet'iniz varmı?"

Okumadan ön yargı ile yazdığım mesajlardan biri, tarihe not düşülsün efenim, ehliyet lımından bahs etmiş, pekala kolaylıklar dilerim.

insanların bu kadar kendini paralayacağını bilseydim sormazdım böyle bir soru hem ben illa 2000 tl olacak diye bir şey demedim aklımdaki fiyat oydu ulup olamayacağını sordum bilen arkadaşlardan ama gel görki millete eğlence lazımmış motor konusu ciddi manada uzak olduğum bir konu ve ilgimi yeni yeni çekmeye başladı ama nedense bu konu bazı arkadaşları rahatsız etmiş eğer rahatsız oluyorsanız yada mevzuya bir katkınız bulunmayacak ise polemik olmaya hiç gerekyok lütfen yerli yersiz sözlerinizle yardımcı olan kişilerede banada rahatsızlık vermeyin .... :(

Alıntı 2787duru adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    insanların bu kadar kendini paralayacağını bilseydim sormazdım böyle bir soru hem ben illa 2000 tl olacak diye bir şey demedim aklımdaki fiyat oydu ulup olamayacağını sordum bilen arkadaşlardan ama gel görki millete eğlence lazımmış motor konusu ciddi manada uzak olduğum bir konu ve ilgimi yeni yeni çekmeye başladı ama nedense bu konu bazı arkadaşları rahatsız etmiş eğer rahatsız oluyorsanız yada mevzuya bir katkınız bulunmayacak ise polemik olmaya hiç gerekyok lütfen yerli yersiz sözlerinizle yardımcı olan kişilerede banada rahatsızlık vermeyin .... :(
    Sitem etmeniz'de " nispeten " hakklısınız, ancak durumun mümessibi doğrudan siz oluyorsunuz, nedenleri ise, Kanuni olarak araç/motosiklet kullanıma haizmisiniz değilmisiniz durumu vsvs

Fazla diplomatik oldu, uzatmadan ehliyet durumu, sağlık durumu, istediğiniz motor tipine fiziksel durum uygunluğu gibi bi sürü şeyi cevapsız bırakıp, ve direkt sadece motosiklet edinip yollarda çılgın gibi dolaşma arzunuz bunların sebebi.

Bu durumda forum kullanıcıları tarafından esprili şekilde lince uğradınız, ancak hatanızı sanıyorum fark edip, gerekli bilgileri vermeye başladınız, hasılı kelam süreçte olmazsa olmazlar

1. Ehliyet

2. Sürüş eğitimi (bilhassa şehirde iseniz, olmazsa olmaz, hadi ben gibi taşra/ilçe'de çocukluk deneyimi bir nebze durumu kurtarmaktadır)

3. Koruma ekipmanları (kask, göğüs, sırt, dizlik, dirsek korumaları, robocop gibi algılansada, olmazsa olmaz)

4. Forum kurdu olup bilgileri yutmak gerek, örnek düşük sürat kazalar, mevsim koşulları lastik basınçları, servis ilişkileri vsvsv liste uzar gide, hasılı motorda genel kültür, eğitim şart.

5. Artık kalan bütçeye uygun, plaka vergi sigorta işlemleri yapılmış/yapılacak olan uygun başlangıç motoru, fiziki duruma göre bence 50cc-max 200cc

Bunlar olduktan sonra, artık zaman sonra diyelim, bu forumda siz'de buna benzer başlıklarda verilen ortak cevaplara katılırsınız, umarım yazılanları büsbütün üsütünüze gelindi yıkıldım olarak algılamazsınız, iyi günler ve kolaylıklar dilerim.

Motosikleti
    Honda NC700 S
    Sana kanım ısındı. 2.000 Tl'ye veriyim benim motoru

böyle düşünmenize sevindim elbettiki hem kendi heme cevremdeki insanların güvenliği için önlemleri alırım almakda zorundayım ehliyetsiz de binmem motora oda garanti baktım biraz cezası fazlaymış ama diğer konulardan örneğin aradığım motosikletin super sport olduğunu bilmiyordun en nihayetinde bilene sormak olduğunu hepimiz biliyoruz ve bu forumda onun için var deyilmi neyse ne yapılan yorumlardan anladığım kadarı ile bütün masraflar içinde rahat bir 7-8 bit tl masraf yapmam gerekecek ama benim ilk olarak kendime bir motor hedefleyip o doğrultuda bir hedef cizmem gerek bu arada motorun sıfır olması gerek miyorde bazı arkadaşlar yeni başladığım için sıfır alacağımı zannetmiş fakat ben elimden geldiği kadarı ile maliyeti düşürmeyi pilanlıyorum olay bundan ibaret aslında ilginiz için tekrardan teşekkürler....

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:44 ----------

teşekkürler ( hamiwi ) dostum
    ///MPOWER bunu beğendi.

Motosikleti
    sibief 150 sisi
    kimse eğlence aramıyor tek endişemiz EĞİTİMSİZ bir şekilde DİREK ss'ye geçiş yapıp 2-3 gün içinde helvanı yaptırmamak
    mondial 150 zc - yuki yıldız 100 -honda spacy 110 - honda cbf - bajaj boxer > sattım yine cbf aldım

Baslangic icin super sportu boşwer git bi xtreme max al rahat et

mantıklı alsında ama benim gönlüm ss den yana ağır basıyor ama daha öncede bahsettiğim gibi arada fiyat farkı olur heralde o zaman
    düşüne bilirim

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)