Bu Başlık Tutar ha Mt ye İyi Geyik Olur
Bu Başlık Tutar ha Mt ye İyi Geyik Olur
Arkadaslar ben cbr 125 e yakit aldigim halde benzin bitiyor yardım lütfen
Cok fazla yakıyo senin motor at çöpe at çöpe
Aziz Nesin' e hiç bi zaman katılmıyorum , boşuna uğraşma..
cb 125e için normal.
uzun mesafe yapınca 1-1.5 haftada biter. şehir içi yaparsan 6 günde biter.
hatta çok uzun mesafe yaparsan sonsuza kadar bitmeyebilir. (bkz. rölativite.)
Arkadaslar benim 1200cc nin deposunu bazen günde 2 kere dolduruyorum..
3 kere doldurmak icin ne yapmaliyim?
Sasirdim kaldim yahu..
ben depoyu fulluyorum ama o günün akşamına bitiyor anlamadım daha yakında ustaya götürücem
bende de dizel mobiliyet! var.10 numara yağ kullanıyorum,10 gün dayanıyo valla...
Bende Nissan ın depoyu geçen ay fulledim; az yakıyor galiba 3/4 ü dolu: ama pulsar a yakıt yetiştiremiyorum lütfen yardım edin
Motosiklet ruhlu araba - QQ - kullanıcısı.
Yok böyle birşey
Şimdi saatte ortalama 100 km hızla 2 litre yaktığını farz edersek bu demek oluyor ki senin araç saatte 2 lt yakıyor. Haftada 336 litre benzin demek(1 hafta 7 gün x 24 saat x 2 lt), ama sen 1,5 haftada 10 litre yaktığını söylüyorsun. SONUÇ : HİÇ ÜZÜLME ÇOK AZ YAKIYO SENİN ARAÇ
Cheroke kiraladım 5,2 motor, 10 litre benzini 50 km de bitirdi.
Ne yapabilirim sizce?
Motorun fabrikadan okunmus benzinle cikiyor, o azicik daha uzun yol yaptirir, sonradan aldigin benzin o kadar goturmez
Hafta 100-200 km arası yol yapıyor totalde
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:40 ----------
Kusura bakmayın arkadaşlar doğru diyorsunuz fakat duru nasıl izah edeceğimi bilemedim birazda is yorgunluğu olunca tabi gecenin 11ine kadar çalıştım. Böyle bir durum ortaya çıktı düşününce ben bile guldum
herzamankine göre aşırı bir tüketim söz konusuysa
a)ateşleme veya benzin-hava ayarlarında problem olması yüksektir (mesela emme manifoldundaki yırtık/delik benzini çok tükettirir)
b)hırkız var (yalnız herkesin içinde söyleme, dövüyorlar)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)