Moralim bozulunca sahibindende bu ilanların açıklamalarını okuyup okuyup gülüyorum
Moralim bozulunca sahibindende bu ilanların açıklamalarını okuyup okuyup gülüyorum
Plaka ücreti + rodaj yaptım ücreti= Akıllı yurdum insanı.
sadece pulsar değil neredeyse tüm marka ve modellerde bu var.Son firma zam yapınca kızıyorsunuz. Sen sıfır aldığın fiyattan daha fazla fiyata ilana koyunca firmada hemen zam yapıyor.Çok tutulduğunu insanların motoru daha değerlv gördüğünü düşünüp zam yapıyor bence...
Digerlerini biliyordumda bu yeni cıkmış herhalde
rodaj yaptım ücreti
Pulsar aşşağı pulsar yukarı derseniz sabah akşam ,olacağıda bu olur.
Motoru zemzemle yıkıyorlar ya aga 10 Gündür arıyorum 0 ı 4390 tl adamlar tutmuş 5500, 5000 tl yazmışlar.Sadece pulsar için degil bütün motorlar için geçerli. Yaz diye motor fiyatlarını yükseltiyor nasıl bir bünye bu...
Eee daha aldığı benzin paraları var.
bazıları cok abartmıs bir cogu bakım masrafınıda sayıyor.halbu ki dese ki kardeşim motoru 7350+650 8000 e aldım kullandım 500 km bile olmadı 7500 e satarım dese anlarım :D adam 8 e maal etmiş kullanmış birde 8750 yazıyo pazarlık edene 8500 e bırakırım dıyo
8 bin verdiler vermedim
Motosiklet ruhlu araba - QQ - kullanıcısı.
O kadar yok satıyo da arkadaş daha piyasaya cıktığı günden beri ben 2 tane pulsar gördüm. piyasada pulsar yok kim aldı bunları Tekirdağ da 2 tane var başkada yok Aldılarda gezmiyolarmı?? Tekirdağ da motor satan bikaç yerle görüştüm abi bajaj ı getirsenıze diyorum adamların dediği şu ; Teklif geldi ama almadık 3 tane motorla piyasada tutunamayız
Ful dolu derken ne kastediliyor çok merak ettim?
Klima falan var herhalde
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
Pulsar km de ne kadar yakıyor ve son hızları nedir bunun ?
"Japon" düşmanlarını görelim....bakalım bu abartılanmotora da aynı serzeniş olacak mı
...Bir acaip Mühendis.....3 aşağı 5 yukarı yok...1 aşağı...2..3..4..5..6 yukarı
Oha ne saçmalıktır bu :S Motorun gider 0 'ını alırım daha iyi bunu düsünememişmi bu kamiller. Hepsi para gözlülük işte aç gözlülük bunlar. Motora masraf yaptında banamı yaptın sanki kendin bindin :s Abi ticari kafa 0 şu millette. Ticarette bir mal kullanıldıysa değeri düşer nokta. Bunlar anarşik galiba 10 binlik malı 100 binede satarlar
Honda cıbır 250r 13-14 bin sıfırı adam satıyo 14 bine 12 bine 2. eli şaka gibi.
İlan başlıklarınada hastayım hani Bir gün motorumu satarsam "anarşikten,apaçiden 0 pimpis iğrenç motor" diye başlık atıcam.
"KAZASIZ SÜRÜŞLER" sadık abiye selamlar
Sadece ondamı var bu saçmalık 14 bin liraya ilanı vardı daha önce şimdi iki lastik takıp birde 1500 km yaptıktan sonra 17750 tl yazmış .
Yine bir ilan 13500 bin istiyordu sahibi motor 10 bin km deydi şimdi km olmuş 21 bin ,fiyat 17 bin lira kimsenin ayakları yere basmıyor pilot olmuşlar .
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)