elinize sağlık.ben de gitmiş kadar oldum.
Bence çok keyifli görünüyor
Evet güzellik hep göreceli.Aynı resme bakıp herkes farklı hisseder bu yüzden.Güzel paylaşım teşekkürler.
Güzellik göreceli bi kavram ama bi yere kadar yani...Buraları beğenmemek düpedüz zevksizlik :D Ben resimlerden aşık oldum valla.Elinize tekerinize sağlık resimlerde gezi de çok güzel olmuş..
Hocam görmek isteyipte gidemedigim bir yer insallah mt ailesi olarak haftasonu organize olup 1 gecelikte olsa kamp yaparız bu arada resimler için elinize saglık
Quechua çadırın da reklamı olmuş. Decathlona bekleriz
Teşekkürler güzel yorumlarınız için, Aslında 7 göllerde çok daha güzel footğraflar çektim, bunları sizinle bu akşam paylaşayım o halde.
@brooklynnn dostum çadırı decathlon'dan aldım çok kaliteli ve güzel çok beğendim Sen orada mı çalışıyorsun?
Gezi anlayışımız aynı bir kere gezi veya tatil yapıyorsan bence insan kendini dinleyebilmeli. Arkadaşlarla gidince tabi istekler farklı olabiliyor. Motorun rengide çok hoş. tekeriniz düz bassın rota bilgiside alabilir miyiz
Evet decathlonda çalışıyorum bayrampaşada bisiklet departmanında.
beklerim.
fotoğrafları gördüm şimdi, çok güzeller. biraz daha detaylı rapor yazarsanız benim gibi gitmek isteyipte bir türlü ilk adımı atamayanlara cesaret verirsiniz.
çadır hangi model bu arada. ben de deneme amaçlı ucuz bir çadır aldım. ama henüz kamp atamadım. hoşuam giderse iyi bir şey alacağım
bayrampaşaya gelin yardımcı olalım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)