125 cc İle Uzun Yol(550 km) + Yeni Motorum(Bol Fotolu)
Reklamlar
-
08 Ağustos 2014, 16:47
atgatt adlı üyeden alıntı
guzel yazmissin arkadasim. icten. sagol.
guzel motor cbr125.
ama r25 i bekleme. sohc makina r25. hizli devirlenme ve guclu bir yuksek rpm performansi bekleme. yeni cbr250 daha guzel daha guclu arti eski kasadan biraz daha kuvvetli motoru.
bende uzun yol yapmistim 125 cc ile. cok eskiden. ne gunlerdi!
Sağolun. Bekleyip göreceğiz r25'i, nasıl olacağını bilemiyoruz şu anlık. Sonuçta 250cc, aralarında çok küçük farklar olacaktır.
Dediğim gibi cbr'ın da yeni kasasının çıkacağını düşünüyorum. Yani seneyeki 250cc sınıfı için bolluk hissediyorum Aralarından seçim yapacağım.
Reklamlar
-
19 Ağustos 2014, 03:00
Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim,mavisi bir abimde var ilk çıktığı zamanlar almıştı rutin bakımları haricinde 1 kez arıza yapmadı. Adamın ilk motoru heralde bu gidiştede son olacak ne zaman görsem parlatıyor cbr binene başka makineler hikaye geliyormuş tipi kıyak ama ben nedense yarış tipi motorlarda rahat edemiyorum öncelik naked yada touring motorlar oturma pozisyonları daha rahat ve görüntüleri bana daha agresif geliyor bende bir piskopatlık olabilirmi acaba=)
-
19 Ağustos 2014, 03:37
redmap adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim,mavisi bir abimde var ilk çıktığı zamanlar almıştı rutin bakımları haricinde 1 kez arıza yapmadı. Adamın ilk motoru heralde bu gidiştede son olacak ne zaman görsem parlatıyor cbr binene başka makineler hikaye geliyormuş tipi kıyak ama ben nedense yarış tipi motorlarda rahat edemiyorum öncelik naked yada touring motorlar oturma pozisyonları daha rahat ve görüntüleri bana daha agresif geliyor bende bir piskopatlık olabilirmi acaba=)
Sağolun hocam. z1000'i görüp de çıldırmayan motorcu tanımadım daha şu ana kadar, agresif motor seven biri olarak yanlız değilsin
-
19 Ağustos 2014, 04:48
O motorla her yol yapılır geçen ayın 23 ünde ben o motorla ege akdeniz turuna çıktım 2000 km yapıp istanbula geri geldim.
2 cbr 1 cbf çıkmıştık yola
-
19 Ağustos 2014, 04:55
of off makine işte bunlar o kadar param olduğunda motor işi sarmış olursa kesinlikle yamaha vmax ile bu z1000 arasında kalırım vmax biraz daha piskopat gibi daha fotodan bakarken bile içim ürperior o nasıl bi tasarımdır _))
-
19 Ağustos 2014, 08:15
Kazasız-belasız, güle güle iyi günlerde sağlıkla kullan.
-
19 Ağustos 2014, 11:10
Allah utandırmasın!Güle güle kullan.
-
19 Ağustos 2014, 14:28
Kubilâyyy adlı üyeden alıntı
O motorla her yol yapılır geçen ayın 23 ünde ben o motorla ege akdeniz turuna çıktım 2000 km yapıp istanbula geri geldim.
2 cbr 1 cbf çıkmıştık yola
Tebrikler, çok keyifli olmuştur eminim
redmap adlı üyeden alıntı
of off makine işte bunlar o kadar param olduğunda motor işi sarmış olursa kesinlikle yamaha vmax ile bu z1000 arasında kalırım vmax biraz daha piskopat gibi daha fotodan bakarken bile içim ürperior o nasıl bi tasarımdır _))
Apaçi tabiriyle alet ateş ediyor
Lev3562 adlı üyeden alıntı
Kazasız-belasız, güle güle iyi günlerde sağlıkla kullan.
Çok teşekkür ederim.
A.Volkan adlı üyeden alıntı
Allah utandırmasın!Güle güle kullan.
Teşekkürler.
-
Hayırlı olsun güle güle bin kazasıuz belasız inşallah.
Tekerin düz bassın...
Kontrol edemediğin güç,güç değildir. ...Ya ALLAH Ya MUHAMMET Ya ALİ...
Engin TEPE Yaş:26 Sivas/Hafik
-
Hayırlı olsun, tekeriniz düz bassin kazasız sürüşler.
-
Adventure58 adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun güle güle bin kazasıuz belasız inşallah.
Tekerin düz bassın...
Teşekkür ederim kazasız belasız.
hayko5 adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun, tekeriniz düz bassin kazasız sürüşler.
Teşekkürler.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)