125 cc İle Uzun Yol(550 km) + Yeni Motorum(Bol Fotolu)
Reklamlar
-
05 Ağustos 2014, 12:20
Hayırlı Olsun kardeşim bende cb125e den cbr125r a geçenlerdenim. cbr125r şehir içi ideal uzun yolda gider. cbr250r devamlı uzun yol gidenler için uygun.
Reklamlar
-
05 Ağustos 2014, 13:38
jagerbull adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun kazasız sürüşler, hayalimdeki motor , inşallah bize de nasip olur
Teşekkürler, umarım hayalinizdeki motora ulaşırsınız
Ezio41 adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun , Allah kaza bela vermesin .
Teşekkürler.
Darkcity2000 adlı üyeden alıntı
Hayirli olsun ayni rengin 2012 si var bende de 2bin km de, simdi git yastigi pikeyi al yat ustunde deseler giderim otoparka
Sağolun, benim de motoru odama alma fantezim var da ev giriş katı değil
hyo kenan adlı üyeden alıntı
Dostum hayırlı olsun.kazasız belasız bin inşallah
Teşekkür ederim.
ardacik adlı üyeden alıntı
Hayirli olsun tekerin duz bassin kazasiz surusler
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:01 ----------
Iki derecede toprak razgatliogluna ayit
Teşekkürler, bildiğim kadarıyla İstanbul Park'ın rekoru Toprakta 600 cc ile.
CEM. adlı üyeden alıntı
Hayırlısı olsun kazasız belasız.
Böyle icten yazıları okumak gercekten keyifli oluyor
Teşekkür ederim, İzmir'de görüşmek üzere
gursus adlı üyeden alıntı
kardeş çok güzel yazmışsın eline sağlık çevrende bık bık edenleri dinleme istendikten sonra o motorla her yere gidilir bende eski kasasını kulllandım 10bin km kadar,güzel motor hayırlı olsun umarım kazasız belasız binersin,selamlar.
Teşekkürler, evet çok güzel motor.
Survivalsyk adlı üyeden alıntı
Teşekkürler.Yüreğine sağlık.Allah kaza bela vermesin.Tekerin düz bassın.
Ben teşekkür ederim.
MCV adlı üyeden alıntı
Motorun hayırlı olsun.Motor aşkını güzel bir şekilde anlatmışsın.Bu sevdayı ancak bilenler bilir.
Çok sağolun.
ilkervirlan adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun kardeşim, motorunu güle güle kullan. Kazasız ve keyifli sürüşler dilerim.
Teşekkür ederim.
kngsze adlı üyeden alıntı
Dostum kaza bela vermesin Allah.
Cıbır candır ama dikkat et birden bokunu çıkarıp benim gibi 4 ayda 10bin km yapma
Sağol kardeşim. O olacak mecbur daha 1. haftada bin km devrildi
Panther38 adlı üyeden alıntı
Hayırlı Olsun kardeşim bende cb125e den cbr125r a geçenlerdenim. cbr125r şehir içi ideal uzun yolda gider.
cbr250r devamlı uzun yol gidenler için uygun.
Teşekkürler, evet 250 olsa uzun yolda tatlı olurdu.
-
05 Ağustos 2014, 13:46
hafızlık yaparken bu kadar okumamıştım
-
05 Ağustos 2014, 13:53
Neden tekrar 125 cc aldınız bajaj pulsar neden düşünmediniz ?
-
05 Ağustos 2014, 14:07
jackonbir adlı üyeden alıntı
hafızlık yaparken bu kadar okumamıştım
Okuduğun için teşekkürler fakat zorunda da değilsin Zamanı değerlendirmenin en iyi yollarından biridir okumak.
Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı
Neden tekrar 125 cc aldınız bajaj pulsar neden düşünmediniz ?
Seneye r250'nin çıkacağı kesinleşti,ve cbr250'nin yeni kasasının da seneye çıkacağına inanıyorum. 1 sene 125cc ile idare edip seneye 250cc nin en güzel balını yerim diye düşündüm.
-
05 Ağustos 2014, 14:49
Zevkle okudum hayırlı olsun kazasız belasız bin inşallah
-
05 Ağustos 2014, 14:52
Espaniole adlı üyeden alıntı
Okuduğun için teşekkürler fakat zorunda da değilsin
Zamanı değerlendirmenin en iyi yollarından biridir okumak.
Seneye r250'nin çıkacağı kesinleşti,ve cbr250'nin yeni kasasının da seneye çıkacağına inanıyorum. 1 sene 125cc ile idare edip seneye 250cc nin en güzel balını yerim diye düşündüm.
yamaha r25 henüz gelmedi honda cbr250nin yeni kasası geldi kardeşim 2.ci ele de düştü seneye alman mantıklı cbr125r ın tadını çıkar
GAZLA UÇARSIN FRENLE KONMA İŞİ PROBLEM NASIL OLCEK
-
05 Ağustos 2014, 15:07
kayazaki adlı üyeden alıntı
Zevkle okudum hayırlı olsun kazasız belasız bin inşallah
Teşekkürler.
Panther38 adlı üyeden alıntı
yamaha r25 henüz gelmedi honda cbr250nin yeni kasası geldi kardeşim 2.ci ele de düştü
seneye alman mantıklı cbr125r ın tadını çıkar
Evet kardeşim r25 seneye gelecek. Bu çift farlı cbr yeni kasa değil bence dostum,tek farlının makyajlısı. Sadece grenajlarda oynamaya yaptılar, kuyruk,şase,motor ve elektronik aksam aynı.
Hatırlarsanız Honda aynısını 2005 te çıkardığı cbr125'te de yaptı. Kasa aynı kaldı,2010 da grenaja makyaj ile çift far yaptılar ve 2011 de şu anki kasa çıktı. Ben cbr250'de de aynısını yapacaklarını düşünüyorum. Ve seneye r25 de geleceği için, Honda da elini sağlam tutmak isteyip yeni kasasını çıkaracaktır.
Cbr125'in de üretimi bu sene bitti, muhtemelen seneye yeni kasası çıkacak ve 250 ile çok benzer olacak.
-
05 Ağustos 2014, 15:23
Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim. Motosikletin tadı otomobilde kesinlikle yok kışın satayım da bi otomobil alayım demiştim bahar geldi bi gezdim kıyamadım satmaya 10.000km mi doldurdum sayılır fakat uzun yolda en az 250 lik bir motor olacak 90-100km gerçekten yetmiyor yol bitmiyor
-
05 Ağustos 2014, 15:51
aonal adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim. Motosikletin tadı otomobilde kesinlikle yok kışın satayım da bi otomobil alayım demiştim bahar geldi bi gezdim kıyamadım satmaya 10.000km mi doldurdum sayılır fakat uzun yolda en az 250 lik bir motor olacak 90-100km gerçekten yetmiyor yol bitmiyor
teşekkür ederim. Aslında 100-110 sürekli gitmek ideal fakat hızlanma ve sollamalarda iman gevretiyor.
-
05 Ağustos 2014, 16:29
Hayırli ugurlu olsun;) güzel yazı
-
05 Ağustos 2014, 17:25
mustbe adlı üyeden alıntı
Hayırli ugurlu olsun;) güzel yazı
Teşekkürler
-
07 Ağustos 2014, 21:42
vala bütün yazılanları zefkle okudum gitmiş kadar oldum görmediğim yerleri motorun h.o kazasız belasız kullan
-
07 Ağustos 2014, 23:09
Hayırlı uğurlu olsun,tekerin düz bassın,keşke rodajını uzun yolda yapmasaydın
-
08 Ağustos 2014, 01:56
bir ay önce bende bursadan bi motor buldum aynı modelin kırmızısı ben eskişehirdeydim motor bursada motoru satan arkadaş sağolsun atladı getirdi senin gibi bi macera yaşamadık yani yalnız senin motora baktım galiba internetten bak sana nasipmiş demek
-
08 Ağustos 2014, 02:15
burak5353 adlı üyeden alıntı
vala bütün yazılanları zefkle okudum gitmiş kadar oldum görmediğim yerleri motorun h.o kazasız belasız kullan
Sağol kardeşim.
fz6_fazer adlı üyeden alıntı
Hayırlı uğurlu olsun,tekerin düz bassın,keşke rodajını uzun yolda yapmasaydın
Teşekkürler, evet haklısınız ama keşke bu kmde bu fiyata bulunduğum şehirde bulabilseydim 1 yıl kadar binmeyi planlıyorum zaten,ö yüzden rodaj meselesini pek önemsemedim.
yavuz benli adlı üyeden alıntı
bir ay önce bende bursadan bi motor buldum aynı modelin kırmızısı ben eskişehirdeydim motor bursada motoru satan arkadaş sağolsun atladı getirdi senin gibi bi macera yaşamadık yani
yalnız senin motora baktım galiba internetten bak sana nasipmiş demek
Keşke sen gitseydin hocam pişman olmazdın Hem dönüşte bursa çıkışındaki virajların da keyfine bakardın.
Hangi ilanına baktın? sahibi bu motor için 2 ayrı ilan açmıştı,ikisinde de farklı resimler vardı. Nasıl güvendin adama deme
-
08 Ağustos 2014, 12:49
motorun hayırlı olsun, güle güle kazasız belasız gezmeler tozmalar.
anlatım güzelmiş, motosiklet alan adam genelde böyledir işte, kafasına koyduğunu yapar
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
-
08 Ağustos 2014, 13:00
Çok güzel CBR125 in bu rengi benimde çok hoşuma gidiyo doğrusu, Hayırlısı olsun
-
08 Ağustos 2014, 15:46
abeciMotoru adlı üyeden alıntı
motorun hayırlı olsun, güle güle kazasız belasız gezmeler tozmalar.
anlatım güzelmiş, motosiklet alan adam genelde böyledir işte, kafasına koyduğunu yapar
Teşekkür ederim Bunu aldığımı duyan bazı arkadaşlar(virüsü kapmamış olanlar) 'Olum 15 liralık aleti satıp keyfi 7 liralık alet alınırmı manyakmısın' gibi yorumlarda bulundular Cevap vermek istemedim,versem de anlamazlar.
ronnytechno adlı üyeden alıntı
Çok güzel CBR125 in bu rengi benimde çok hoşuma gidiyo doğrusu, Hayırlısı olsun
Umarım daha iyilerine sahip olursun,teşekkür ederim.
-
08 Ağustos 2014, 16:39
guzel yazmissin arkadasim. icten. sagol.
guzel motor cbr125.
ama r25 i bekleme. sohc makina r25. hizli devirlenme ve guclu bir yuksek rpm performansi bekleme. yeni cbr250 daha guzel daha guclu arti eski kasadan biraz daha kuvvetli motoru.
bende uzun yol yapmistim 125 cc ile. cok eskiden. ne gunlerdi!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)