Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
5. sayfa BirinciBirinci ... 345

Altın Elbiseli Adam kaza geçirdi

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Z300, Xtreme Enduro/Süpermoto, XRS700
    yahu hiç düşmeyenlere bişi demiyorum ama düşmüş olupta yok şöyle yok böyle...

geçmiş olsun deyip geçmek çok mu zor?

geçmiş olsun...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    mondial mct 250 2006 mondial mc honda 125 titan
    altın elbiseli adam düşmez diye bir şey olamaz oda ALLAHIN kulu oda şeşer beşer oda hata yapar herkezin şunu iyi bilmesi lazım altın elbiseli adam dört dörtlük iyi ve sağlam eğitmen ve biz her zaman onun izindeyiz yorumları yaparken lütfen dikkatli yazalım kimseyi üzmeden kalp kırmadan haraket edelim çünkü bu ölümlü dünyada okadar yaşamıcaz bir gün azrail kapımızı çalacak hepiniz ALLAHA emanet olun inşallah.

c3nk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda PS 150i
    geçmiş olsun üstad, dizleri sert vurmuşsun, büyük ihtimalle korumalı pantolondur o ama

acayüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cawa
    Halamı adamı tartışıyoruz.
    Kıymetini bilin arkadaşlar.
    Biraz aykırıdır , argodur ama takdir edilicek bir işi yürütmeye çalışıyor.
    Şöyleki.
    Bu eğitmen piyasası gariptir.
    Geneli burnu havada ve neredeyse hepsi aristokrat kesimin , paranın hesabını yapmayan kesimin peşindedir.
    Önce kılık kıyafete bakıp ona göre ağızlarını ayarlarlar.
    Onlarla iki laf etseniz kibir nedir anlarsınız.
    Barkın halka hizmet etmeye çabalayan , belki kendi cebinden harcayarak insanları bilinçlendirmeye uğraşan birisi.
    Bunun kıymetini bilmek lazım.
    Doğru şeyler söyleyip , doğru kitleye ulaşmayı başarabildi.
    Büyük bir açığı tek başına kapatmaya çalışıyor.
    Bireysel bilinçlenmeden yana .
    Herkes kendini düzeltse sorun kalmaz tavrında.
    Şöyleki bir sıkıntıdan bahsettim , sktiret abi sen doğru ol gerisini takma kafana diyip kesip attı. Net adam .Haklıda.
    Zaten başkada diyaloğum yoktur.
    Kişiliğini bilmem ekrandan göründüğü kadar.
    Ama dediğim gibi , güzel bir iş yapıyor.
    Takdir edip kenara çekilmek lazım.
    Biraz kibiri olsa o videoyu yayınlamazdı. Onu bile faydalı hale getirme çabasında. Daha ne yapsınki.

Allah yolunu açık etsin.
    tr_select, RAMİREZ, smiles ve 6 diğerleri bunu beğendiler..

Motosikleti
    Piaggio Beverly 250
    Alıntı ErknOzyurt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aprilia Scarabeo 200 ie ile size mutluluklar. Böylesi motor süren birinden AEA yı takip etmesini beklemek hata olur zaten.

Koskoaca yılların tecrübesine sahip Barkın abi lastikten düştüm demiş. Bizimkiler taramalı tüfekle taramış resmen. l.n ne kontrası, ne tek eli, tek elle bende viraj alıyorum. Lastik dediği halde lastiğe bakmadığınız için düşünmeden fikirinizi belirtmeniz normaldir. Barkına b*k atanlar tırnağı bile değiller. Cupa binen adam, scootere binen adam gelmiş burada taktik teknik veriyor. Nasıl bi çelişki nasıl bi fıkra bu )))
    Moderatörlere adamın yorumunu şikayet ettim, benim yorumumu silmişler, Türkçe anlama özürl.sü, g.riz.kalının yorumu iki nokta ve sansürle aynen duruyor
    Hadi kafan basmıyor (olabilir) okuduğunu anlamıyorsundur; milletin motoruna laf atmak ne demek?

Şikayet edilmişken bu yorumlara izin vermek ne demek? Şurada bilenlerden iki şey öğrenelim, biraz zaman geçirelim dediğimiz zaman kaybıymış demek.

Haydi sağlıcakla

erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    barkın alanında adı geçen otorite sayılabilecek kişilerden tecrübesine dayalı olarak...ama eğitmen değil diye biliyorum..yanlış mıyım? bi kaç mesaj da eğitmen olarak niteledirilmiş de..
    otopsici bunu beğendi.

OnurTr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı erro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    barkın alanında adı geçen otorite sayılabilecek kişilerden tecrübesine dayalı olarak...ama eğitmen değil diye biliyorum..yanlış mıyım? bi kaç mesaj da eğitmen olarak niteledirilmiş de..
    bir kaç mesajdır okuyorum...eğitmen diye söyleniyor..eğitmen değil kendisi bunu defalarca vurguluyor zaten..kaldı ki; reklamını yaptığı Gis Akademi veya Honda güvenli sürüş okulundaki "arkadaşı dostu olan" hocalar bile Barkın eğitmen değil söylediği bir takım hususlar bizim tasvip etmediğimiz şeyler diye vurguluyorlar...
    ...Bir acaip Mühendis.....3 aşağı 5 yukarı yok...1 aşağı...2..3..4..5..6 yukarı

fedos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Çok geçmiş olsun

pnongrata - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki GSX S1000 GX
    Bakalım o kaskı atacak mı çöpe?

ilkervirlan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apache RTR 150 (2012)
    Barkın Bayoğlu'na geçmiş olsun. Her kullanıcının başına gelebilecek bir şeyi yaşamış ve bunu herkesle paylaşarak faydalı olmuş. Düşüşün sebebi neydi? Sürücü mü, motor mu, lastikler mi? Bunu hepimiz tartışalım ama lütfen birbirimize olan saygımızı kaybetmeyelim. En basit konular da bile kavga çıkarmakta üstümüze yok. İnsanların değer verdiği şeylere saygısızlık etmeyelim. Barkın'ı seven insanların bulunduğu ortamda "kibirinden dübürü görünmüyor" sözü arı kovanına çomak sokmak gibi olmuş. Saygısızlık ederseniz, saygısızlık görürsünüz, lütfen unutmayalım. Bütün motosiklet sürücüsü dostlarıma kazasız ve keyifli sürüşler dilerim.

acayüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cawa
    Beyler herseyi nekadar kasiyorsunuz yaw.

Birilerine birseyler ogretiyormu ,
    Evetse , bunu kasdediyoruz egitmen diyerek.
    Hadi ogretmen diyelim .
    Egitmen degil. , ogretmen degil. Neyin pesinde , bunca program bunca anlatim , kendini tatmin etmek icinmi ? Ogretme cabasi.dan degilmi , bizmi yanlis anlamisiz . Eger oyleyse hakkindaki tum olumlu yorumlarimi geri aliyorum.
    Dahada tek kelime yazasim yok su mt de.
    Kalin saglicakla .

ozrace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    = Kawasaki KLE 500
    yorumlara bakıyorumda adam ciddi bi kaza yapsa sevinecek arkadaşlar heralde...yapmayın böyle şeyler adamı beğenmiyor olabilirsiniz neyin tartışmasını yapıyosunuz,bi geçmiş olsun diyip geçin...

Bune - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fazer 8
    AEA bu haftaki videosunda bahsediyor bundan, kendi gözlemine göre yol çizgisine denk gelmiş kontra yaptığında, 57. dakikadan itibaren izlerseniz dinleyebilirsiniz.
    altug34 bunu beğendi.

Motorun sahibi bile tek memnun olmadığı yanının lastikleri olduğunu söylüyor. E adam zaten lastik kötü ama önemli olan lastiğine göre sürmek demiş.. O lastiklerle virajda şerit üstünde olması hata. muhtemelen viraj girişinde kameraya bakıyor gideceği yöne bakmamış.. Neticede kötü lastikle şerit üstünde viraja girersek başımıza ne gelir gösterdi adam. teşekkür ederim altın elbiseli adama...

hayko5 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    V-Twin Café racer
    Aman hocam korkuttunuz ya çok geçmiş olsun Barkın abi.

efizikci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kuba xcg 100>Pulsar 200NS>xtreme max200>Dominar400
    Arkadaşlar yok adam tecrübeli yok eğitimci değil felan demişsiniz bir öğretmen olarak söylemek istiyorum okullarda eğitim fakültesi mezunu olmayan onlarca hatta binlerce öğretmen var ki yani eğitimci değiller tecrübeli üniversite mezunlarıdır daha devletimizde sistem buyken bu adamın birşeyler yapmasını sorgulamamız yerine yaptıklarını takdir etmemiz gerekiyor gerçekten harika bir iş yapıyor ve bir gün motoru bıraksam dahi Barkın reyizin videolarını izlemeyi bırakmam

5. sayfa BirinciBirinci ... 345

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)