Anlamadığım düşerse düşsün...
Niye barkın düşünce olay oluyor ?...
Düşemez mi?...
Bir eğitmen düşemez mi ?...
Başlık çok ilginç olmuş...
Bu olaya kaza bile denmez...
Tamam teker kötü de aea' nın diğer videolarını izlemiş biri olarak gördüğüm izlenim kendisi motora binmeden duyduklarıyla ya da lastiğin markasına göre onun kötü bi lastik olup olmadığını bilen birisi (bknz. apache videosu orada da lastik hakkında konuşmuştu) yani demek istediğim madem lastik kötü niye viraja thumbs up işareti çekip giriyorsun ki be abi? Lastikler kötü az yavaş gir yada ne bileyim kameraya değil yola bak çizgiyi kaçırma hadi yaptın tamam yapabilirsin çok doğal şeyler bunlar ben bile belki motor üstünde 1 saniyelik bir dalgınlığımdan dolayı belki seneye bugünler aranızda olmayabilirim ama o zaman da videonun sonunda çıkıp "arkadaşlar hem dikkatsizlik hem de kötü lastik beni böyle düşürdü" demesi gerekmez miydi? Direk kötü lastik diye başa sona yazı yazıp aradan sıyrılmak pek yakışmadı bence kendisine.
Ben apache' yi üstünde ki fabrikadan çıkan lastiklerle sürüyorum aldığım ilk hafta serviste bekleyen bi müşteri benim lastikleri görüp "abi iki apache li önümde gidiyordu az bi sudan geçtiler gözümün önünde fabrikasyon lastik kullanan sürücü düz yolda düştü diğeri devam etti mutlaka değiş bunu düşersin" dedi. 750km yaptım bu acemiliğimle en uzun yolum git gel 100km oldu ama Allahıma binlerce şükür daha ne düştüm ne de kaydım en ufak su görsem uzaktan anında yavaşlıyorum, hee düşmem demiyorum bende düşerim ama olurda bu saatten sonra düşersem lastikler kötüydü diye çamur atamam bunca km düşürmedi dikkatli gitmeye devam edersem de düşmem Allahın izniyle bu işin doğası bu.
Çok uzun oldu özet geç diyenlere önce dikkatli ol kendine bir bak eleştir ondan sonra diğer etkenleri suçla diyorum.
Merci beaucoup monsieur pour cet avertissement doux
Adam dersini çıkarmış. Videonun sonunda bunu dile getirmiş. Hatasını anlamış.
Bu durumuda işe yarar hale getirmek amacıyla yayınlamış. Ders niteliği katmış , kendi dersini bölüşmüş.
Buda faydalı bir hareket olarak kayıtlara geçmiş.
Daha ne yapsın.
En azından laf anlamaz söz dinlemez ergenler adamdan birşeyler öğreniyorlar. onların dilinden konuşmayı biliyor. Bu bile büyük nimet.
he lan he. Adam çok kibirli. Videoda gizli çekim zaten(!) Video Barkın beyden habersiz yayınlandı zaten (!)
Ulan adam 6 senedir ilk defa düşüyor. Üstüne bunu kurgulayıp kendi sitelerinden, kendi yayınlıyor.
Niye ? Sırf "stok lastiğe güvenmeyin gençler Honda'da olsa. Yılların motorcusuda olsanız madara olursunuz" demek için.
Ayıp kardeşim. Ayıp az yüzünüz kızarır ise özür dileyin adamdan. Sevmeyin ama adamın hakkını yemeyin.
1:04 , 1:05, 1:06 civarında kaskını yere vurunca bir şeyler dağılıyor gibi etrafa..
Bu isin sakasi yok her motorcu eninde sonunda duser.Kimi performansli kullanimda kimi tingir mingir yavas giderken benim gibi belediyenin actigi su cukurunu farketmeyip laaaap diye tekerlek gomulunce duser ( Allahtan kafada Schubert kask vardir birde motor endurodur saglamdir )
Ben ilk kez scooter kullandigimda anladimki kucuk jant lastik ebadi ulkemin yol asfalt kalitesine hicmi hic uygun degil.17 inch ile 13 inch arasinda yola tutunmada astronomik fark var..Sebebin en buyuk asli budur Runner 200 un kicini stabil sutmak icin canim cikiyordu bazen motor torklu alet oldukcada hafif..Barkin degil kim olsa devirirdi motoru buyuk lastige alisan ve ona gore ozguvenle gazlayan herkes devirirdi lastik daha iyi bile olsa devirirdi bu motorun lastik capi amerikan japon asfalti icin uygun olabilir lakin bizde olmaz.Alan yerli asfalt kalitemizle bizzat kask yoksa face to face tanisir.Acemi motoru hic olmaz bu alet hobi motoru..
Biz boş konuşmayan adam sevmeyiz Kahve muhabbeti yapacak, hoşumuza gidecek şeyler söyleyecek, ölümlere sebep olacak ama konuşurken düşündürmeyecek adam severiz.
Biz, bir işte gerçekten iyi olanı sevmeyiz; kötü olsun isteriz.
Bu kadar motosiklet kullanan adam var, yayınladığı videoların izlenme sayılarına bakıyorum, gerçekten çok düşük. "Beğen" butonunu tıklayan daha da az.
Ah benim her şeyi bilen milletim... ah leblebi çekirdek gibi pıtır pıtır, pisi pisine ölen milletim... bir baksan nerede hata yapıyorum diye...
Yazmiyim, yazmiyim dedimde... Daha yeni yeni bu piyasaya atılmış, ilk motorunu almış kişiler gelip burada profösör ayağına yatıyorlar ya hay alayınızın....
Her şeyi geçin, adam videosunu mertçe koymuş. Ben süper sürerim, profesyonelim vs vs vs iddaa etmiyorki zaten. Kendi bilgisi dahilinde 6 senedir büyük bir çoğunlu karşılıksız olarak testler yapıp, kullanıcılara bir şeyler öğretmeye çalışıyor. Bu adamın yaptığını yapan kim var ? Saffet demeyin, gülerim
Beğenmeyen izlemez, yorumda bulunmaz... Olur biter. He siz bir cacık yaptınızdamı bu adamı eleştirmek size düşüyor ? Kimsiniz siz, kim tanıyor-biliyor sizi ? Ne kattınız insanlara ?
Barkın kendisinin bir numara olduğunu vs'de savunmadığı için burada laga luga yapma hakkı kimseye düşmüyor ki videoyu kendi sayfasında paylaşıp düştük demeside bu dediklerimi destekliyor.
msx 125 modelinin lastikler tailand malı ve üzerinde eşşek kadar naylon yazıyor. Tamam hadi onuda geçelim pilotaj hatası olsun...
Ulan kaza yapan insana geçmiş olsun denmezmi. Yeri geldiği zaman motorcu dayanışmasından bahsedersiniz peh... Çoğunuz motorcu filan değilsiniz, bu kültürü benimseyememişsiniz...
Çoğu kişi css den eğitim almış sanırım.
Valla Barkın iyi biner, kötü biner, apaçidir, değildir bilmiyorum ama konuşmalarından anladığım kadarıyla gayet mütevazi biri. Tabi yakınen tanımam. Kibirle ilgili yazan arkadaş belki yakından tanıyordur. Olabilir. Ancak camiaya kattıkları su götürmez gerçek. Düşüşünü izledim. Gereksiz bir hareket sonucu dikkati anlık olarak süratinden ve açısından uzaklaşmış ve kaymış. Çok normal değil mi? Paylaştığı anda herkesin çıkıp yorum yapacağını da bilir heralde. Buna rağmen yayınlaması egosunun düşük olduğunu gösterir diye düşünüyorum.
Hee adamı ilah yapıp göklere çıkarmanın da manası yok. Sonuçta çok uzun yıllardır motor kullanan birisi. Tabiki buradaki çoğumuzdan tecrübelidir. Ama Mercedesler de kaza yapar. Geçmiş olsun. İnşallah kendinde ve o (fuarda görüp anlamsızlığına şaşırdığım ve Türkiyede kesinlikle tutulmayacak) "motosikletçik" de birşey yoktur.
Barkın abiyle sohbet etmişliğimiz var iki ay önce canlı yayından sonra gece ikiye kadar sorularımızı sıkılmadan cevapladı (insan sıkılır arkadaş)kamera arkasında değişen insanlardan değil gerçekten
Aprilia Scarabeo 200 ie ile size mutluluklar. Böylesi motor süren birinden AEA yı takip etmesini beklemek hata olur zaten.
Koskoaca yılların tecrübesine sahip Barkın abi lastikten düştüm demiş. Bizimkiler taramalı tüfekle taramış resmen. l.n ne kontrası, ne tek eli, tek elle bende viraj alıyorum. Lastik dediği halde lastiğe bakmadığınız için düşünmeden fikirinizi belirtmeniz normaldir. Barkına b*k atanlar tırnağı bile değiller. Cupa binen adam, scootere binen adam gelmiş burada taktik teknik veriyor. Nasıl bi çelişki nasıl bi fıkra bu )))
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)