Altın Elbiseli Adam kaza geçirdi
Reklamlar
-
01 Ağustos 2014, 13:57
Lastiğe uygun ve motorun limitlerine göre sürüşü kavramak gerek diye söylerim hep, evet lastik çok önemli doğru ama limitlerde kullanmayı bilmedikten sonra "her lastik" kayar gider..bayiden çıkmadan daha lastik değiştirip kayıp düşmek te var..Allah korusun...motosiklet lastiği değiştirmekten öte, o motosikleti tanıyıp sınırları dahilinde kullanmayı öğrenmek ve keyfini sürmek gerekir..sırf karenajlı diye küçük cc motosikletleri gerçekten supersport sanıp dip gaz gidip yerlere yatırmaya kalkmanın bir anlamı yok...önce sürüş güvenliği...
...Bir acaip Mühendis...
..3 aşağı 5 yukarı yok...1 aşağı...2..3..4..5..6 yukarı
Reklamlar
-
01 Ağustos 2014, 14:21
Reyting uğruna kasıtlı atmış gibi...
-
01 Ağustos 2014, 14:54
papazkemal adlı üyeden alıntı
Reyting uğruna kasıtlı atmış gibi...
kawazaki lobisinin işi olmasın?
-
01 Ağustos 2014, 15:28
geçmiş olsun
birazda kullanıcı hatası var gibime geliyor
-
01 Ağustos 2014, 15:29
biyeybaraküs adlı üyeden alıntı
Anlamazlar hacı ya da anlayamazlar. Herkes Kenan Sofuoğlu bakma sen
-
01 Ağustos 2014, 16:10
Barkın fena poz vermiş . Güzel resim.
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
-
01 Ağustos 2014, 16:19
bu forumda barkın bayağlu kadar motora binmiş ,değişik marka aklına ne gelirse ,motora gönül vermiş ,motorla yatıp motorla kalkan bir insana neler söylenmş kimi reklam için düşmüş demiş kimi gidonu tutmayı bilmiyor demiş falan filan herkes anlık hata yapabilir motorda hatanın sonu kazadır
bende bazen barkın ın syasi konuşma işlerine falan kıl oluyorum (en son altınlı gecede iç savaştan falan bahsetmiş bence saçma milliyetçilik yaptı ,berkin meselesi falan )neyse,bu adamın anlattıkları sayesinde aramızda ölmeden gezen birçok kişi vardır herhalde yeri gelmişken kendisine teşekkür ediyorum
http://www.superbikeschool.com.tr/#!...cqps/image1dhv bu fotodakinin barkın olduğunu zannettiğimimi sanıyorsun bende biliyorum o olmadığını (css hocalarından biri ama kim )benim cevabım tek elle viraj dönülmez diyenlereydi yerinede ulaşmış
-
01 Ağustos 2014, 18:24
Sanki şerit çizgisinden kayıyor gibi şerit çizgileri kaygandır, bilmeyen varsa dikkat etsin.
-
01 Ağustos 2014, 18:51
JafJaf adlı üyeden alıntı
Sanki şerit çizgisinden kayıyor gibi
şerit çizgileri kaygandır, bilmeyen varsa dikkat etsin.
Bunu bilmeme rağmen otoyolda tam üstünden geçtim arkası hemen oynadı yaşanmış tecrübe daha akılda kalıcıdır
-
01 Ağustos 2014, 19:07
tek elle gidon, thumbs up hesabi, grom da ufak falan biraz hafife alinmis gibi geldi bana. hele ki virajda.
halbuki motor bu , hangisi olursa olsun hafife aldin mi, opturur yeri.
-
01 Ağustos 2014, 19:13
kötü lastik sanırım şerit çizgisi ve yerdeki kurumuş yapraklar kaymayı birkaç kat daha arttırmış
-
01 Ağustos 2014, 19:51
Küçük tekerler + dandik lastikler + şerit + kuru yapraklar gibi duruyor.
-
01 Ağustos 2014, 20:07
Demek neymiş, milyonlara da yol göstersen, ders versen 2 teker en küçük hatayı affetmiyor. Geçmiş olsun Barkın..
Kasıtlı diyenlere şaşırdım açıkcası.
-
01 Ağustos 2014, 20:15
Motor bi acayip zaten.
Lastikler kötü, el işrati falan derken hoop yerde
-
01 Ağustos 2014, 20:46
bu forumda barkın bayağlu kadar motora binmiş ,değişik marka aklına ne gelirse ,motora gönül vermiş ,motorla yatıp motorla kalkan bir insana neler söylenmş kimi reklam için düşmüş demiş kimi gidonu tutmayı bilmiyor demiş falan filan herkes anlık hata yapabilir motorda hatanın sonu kazadır
bende bazen barkın ın syasi konuşma işlerine falan kıl oluyorum (en son altınlı gecede iç savaştan falan bahsetmiş bence saçma milliyetçilik yaptı ,berkin meselesi falan )neyse,bu adamın anlattıkları sayesinde aramızda ölmeden gezen birçok kişi vardır herhalde yeri gelmişken kendisine teşekkür ediyorum
http://www.superbikeschool.com.tr/#!...cqps/image1dhv bu fotodakinin barkın olduğunu zannettiğimimi sanıyorsun bende biliyorum o olmadığını (css hocalarından biri ama kim )benim cevabım tek elle viraj dönülmez diyenlereydi yerinede ulaşmış
Senin attığım iki resim seni haklı çıakrmaz.
Resimdekinin kim olduğunu dahi bilmiyorsun birde.
Nedir bu koruma içgüdüsü.
Kraldan çok kralcılık.
Ki kimsenin birşey dediği yok.
İki esprili cümleyi kafana göre hedef alıp kendini tatmin etmeye çabalama.
Barkın kral adam hepimiz seviyoruz
Ama her kral gibi onunda soytarısı bol olucak anlaşılan.
O resimdekide herhalde tek elle viraj nasıl dönülürü göstermiyordu.
Yeri geldimi bende hem yanlayıp hem teker yaparak viraj dönüyorum.
bunu her istediğim anda yapabiliyor olmam bunun doğru birşey olduğunu göstermez.
-
01 Ağustos 2014, 21:00
acayüp adlı üyeden alıntı
Senin attığım iki resim seni haklı çıakrmaz.
Resimdekinin kim olduğunu dahi bilmiyorsun birde.
Nedir bu koruma içgüdüsü.
Kraldan çok kralcılık.
Ki kimsenin birşey dediği yok.
İki esprili cümleyi kafana göre hedef alıp kendini tatmin etmeye çabalama.
Barkın kral adam hepimiz seviyoruz
Ama her kral gibi onunda soytarısı bol olucak anlaşılan.
O resimdekide herhalde tek elle viraj nasıl dönülürü göstermiyordu.
Yeri geldimi bende hem yanlayıp hem teker yaparak viraj dönüyorum.
bunu her istediğim anda yapabiliyor olmam bunun doğru birşey olduğunu göstermez.
soytarı anca senin gibiler olur
-
01 Ağustos 2014, 21:22
Iste bu yuzden artik forumlara girmiyicem cunki en ufak seyde herkes birbirini cabucak kiriyor.nedir bu kin nefret ?
Hani herkes motor sevdalisiydi.
Once herkes insanlari ve kendisini daha sonrada motorlari sevsinler.
herkes kendince hakli cikmaya calisiyor ve savunurken cok cabuk kiriyo.
Dogrudur yuzde 70 imiz psikolojik stres altinda hayat yasiyoruz.
Yok kardes bu forumlar bana göre deyil hakki olanlar helal etsinler. Allaha emanet olun.
Bazilari cok bilmis olabilir hava atan olabilir cesit cesit insan karakteri var.
Havan kime .
gitcegin yer 3 karis toprak be dost bu kibir bu nefret nereye kadar surecek.bol sans...
Not. Kimse uzerine alinmasin genel konustum.
-
01 Ağustos 2014, 21:32
Salon erkegi cizginizi bozmayın beyler
Motosiklet ruhlu araba - QQ - kullanıcısı.
-
01 Ağustos 2014, 21:36
rebel_punto adlı üyeden alıntı
Salon erkegi cizginizi bozmayın beyler
çizgimi bozmam görüşüme karşı herkes karşı tezini sunacak hakaret etmeyecek tekrar söylüyorum bana soytarı diyen soytarının ta kendisidir
-
01 Ağustos 2014, 21:41
Geçmiş olsun.
Yorumlar da enteresanmış.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)