Neyse ki ciddi birşey değil Barkın abinin herzaman yakındığı lastiklerden başına geldi maalesef lastik kaydı ve sonuç...
Neyse ki ciddi birşey değil Barkın abinin herzaman yakındığı lastiklerden başına geldi maalesef lastik kaydı ve sonuç...
Başlığı görünce çok korktum.
milliyet.com.tr başlığı gibi olmuş seninkisi.
Gününde değilmiş, hız normal viraj normal, anlık dikkatsizlik kurbanı olmuş.
Kafayı yere vurmuş allahtan fazla zararı yok.
Bişey olmaz,zaten ..... leke sürdürmemek için hemen kalkıyor
Gisparkın pisti. aslında o viraj bayağı keskin videoda pek belli olmuyor. Ben acemilikten o kadar hızlı dönemiyorum o virajı
6 senede onlarca motorda olmayan şey bu motorda oluyorsa. Motora gönül rahatlığıyla bok atabiliriz.
su az suratte bile kafa asfalta carpti ya..
Motor böyle bir şey işte, şakası olmaz, virajda motoru yatırmak falan bunlar sakat işler, efendi efendi yavaş gideceksin.
Sen yıllarca motor kullanıp düşmeyen birini tanıyomusun? herkez ufak tefekte olsa kesin duşer yıllar icinde önemli olan bunlardan en az hasarla çıkıp tecrübe edinmektir o sözü söylememin amacıda odur. Sünnet, farz veya vacip degil boşa kelime yapmanın anlamı yok.
yıllar sonra barkın'ı "abi ben bi düştüm motorla, bi daha da binmedim" derken görebiliriz
motor sakat iş barkın gardaş, dikkatli ol
valla motor bildiğimiz motor karakteristiği olan bir motor değil..keza barkın ın alışmış olduğu bi tarz da değil...üstüne oturunca motorun şirinliğinden tıfıllığından herkes ister istemez bunu gözardı eder...sonuç ise malum...en baba racingcilerin motorcuların scooterdan düşüş hikayelerini hiç mi duymadınız
barkın lastiğe de pek bok atmasın bence
Scooterden ben bile düşmüştüm zamanında Barkın mı düşmüyecek Tamam bu scooter değil belki ama küçücük olunca : - Ne olcak ln oynarım ben bununla gibi hava veriyo insana . Geçmiş olsun Lastikler kötü diyo adam
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)