Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Motor Alçatmak ( Boyum Yetmiyor (: )

REKLAM ALANI

Motosikleti
    YBR
    Merhaba arkadaşlar boyum kısa motor uzun, motoru satmak istiyorum ne satabiliyorum nede takas yapabiliyorum alıcı çıkmıyor motorun üstünde iken ayak ucu ile basabiliyorum yere bu benim için kötü oluyor motor hakimiyeti vs.. Motor alçatma teknikleri nelerdir ben kendim yapabilir miyim? İlk motorum bu. Bursa'da yıldırımda oturuyorum iyi bir motor ustası tanıyan varsa adres verebilir mi? Son olarak eğer servisten başka bir yere götürürsem garantisi iptal olur mu? Km'lik bakımlarını yaptıramaz mıyım? Çok soru sordum yeter bu kadar ilginiz için şimdiden teşekkür ederim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    rebel_punto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pejo.Jawa.Titan.Ybr.Cbr.Vstrom.Drift.Pulsar.Gs800
    Motor marka model. Sele yüksekliğine. Senin boyun kaç. Nerdesin.

Kusura bakma çok soru sordum ama senin sorularına cevap için gerekli
    Motosiklet ruhlu araba - QQ - kullanıcısı.

Motosikleti
    YBR
    Bursa merkezde yaşıyorum boyum 1,65 motor lifan discovery 150. Sele yüksekliği sitede yazıyor ama fazla anlamadım acemiyim :(

http://lifan.com.tr/urunlerimiz/touring.html?page=shop.product_details&flypage=fly page_images.tpl&product_id=7&category_id=2

acayüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cawa
    Ön maortisörleri çok basitçe 3-5 cm düşürebilirsin. Arka amortisörleri en yumuşağa alırsan oturduğunda birkaç cm daha alçak olabilir.
    Birde koltuk süngerini incelttirirsen işini görecek kadar bir alçalma olur.
    Bunlar geri dönüşebilir şeyler.
    Motorunun garantisini etkilemez. Yalnız bakımlarını tamirini servis dışında yaptırırsan ozaman garantiden yana sıkıntı yaşarsın.
    Sadık1453 bunu beğendi.

Motosikleti
    YBR
    Garanti olayını anladım ne olursa olsun servisine götürecem yani tamam. Bu amortisör düşürme kendim nasıl yaparım forumda veya internette anlatımı var mı ve sele inceltmenin. Servise para vermek istemiyorum. 5 cm alçalsa yeter bana ayağım yere bassın yeter

gamkam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arkadaşım. genelde selenin altında motorun şasesi üzerine oturan sert plastikten olan 3-4 adet takoz bulunuyor. onlarıda sökebilirsin. diğer arkadaşların da dediği gibi ön amörtisörleri 3-4 santim sıktırısan alçalması ve kullanabilirliğin muhtemeldir

adm12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda msx 125. SYM sympony 200i
    Kendinize zaman tanıyın. Sürüşünüzü geliştirirseniz yükseklik sorun olmayacaktır.
    Durduğunuzda motosikleti dik tutun kendinizi yana kaydırıp bir ayağınızı yere basın diğer ayak frende olsun.daha rahat edersiniz alçaltma ile uğraşmayın

Motosikleti
    YBR
    İlginiz için teşekkürler bugün bakıcam hepsine denicem bişeyler. Ne kadar geliştirsemde rahat edemem ben trafikte devamlı sağa kayılmıyor parmak ucuylada durulmuyor yaşamadan bilemezsiniz ) ilginiz içinteşekkürler arkadaşlar. Başka bir bilgi eklemek isteyen varsa eklesin sevaba girsin :D

lifespeed - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha r25 2017-honda activa S 2017
    Sele yüksekliği kaç ? Ben sitesinde göremedim.

Tecrübeniz varsa sürebilirsiniz aslında. Benim boyum 1.66 > 81 cm sele yüksekliği olan motosiklete ayaklarımın ikisi de yarım basıyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı umutk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İlginiz için teşekkürler bugün bakıcam hepsine denicem bişeyler. Ne kadar geliştirsemde rahat edemem ben trafikte devamlı sağa kayılmıyor parmak ucuylada durulmuyor yaşamadan bilemezsiniz ) ilginiz içinteşekkürler arkadaşlar. Başka bir bilgi eklemek isteyen varsa eklesin sevaba girsin :D
    Bende Yıldırım dayım tanıdık motorcular var boyunu kısaltınız ücret alır mı bilmiyorum ama sorarız olmazsa Ulaş bana yardımcı olurum.

Motosikleti
    YBR
    lifespeed dostum şuan rahat sürüyorum ama bendenmi ötürü anlamadım ışıklarda olsun vs kısa süreli duruşlarda ayak ucu ile bastımı rahatsız oluyorum parmaklarım özellikle birde ayakkabıya yazık burnu maffoluyor exciting mesaj attım

Motosikleti
    pcx
    hocam madem bursadasın bütün ustalar orda zaten dizayncılar karoserciler vosvosu limuzin yapıyorlar senin motoru mu kısaltamayacaklar
    umutk bunu beğendi.

uur52 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM Joymax 250i ABS
    Dostum benim boyum 160 tum maxi scooterlari rahatca surebiliyorum iki ayagim yere degmiyor tek ayak kullaniyorum. Ben de motoru ilk aldigimda ayni konulari acmistim hatta motor arastirirken ilk baktigim sele yuksekligiydi ama inan gerek yok. Kendine biraz zaman tani. Zamanla sele yuksekligi umrunda bile olmuyor
    çağhan ve umutk bunu beğendiler.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)