Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Lütfen yardım 150 cc 0 motosiklet ve 700 km ?

REKLAM ALANI
    bur4q330 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba Xcg 150
    Cümleten hayırlı akşamlar arkadaşlar, öncelikle hepinizin bayramını kutlarım.
    Henüz bir haftalık bir motosikletim var ve sizlere bir soru sormak istiyorum şuan motor 550 kmde yani tam anlamıyla rodaj bitmedi ama daha 2 hafta sürem var 2 haftadan sonra 700 km yol gitmek istiyorum, motorum çin malı oldugundan 150 cc sizce 700 km yol gidebilirmi 2 kişi + eşyalar anlıyacağınz baya yük olacak dinlenerek mola vererek bilmiyorum motosikletim o kadar yolu nasıl gider arkadaşlar lütfen yardım edin iyi akşamlar dilerim KAZASIZ SÜRÜŞLER.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    banro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CGL125-CBX250-XL700-CBF150-GW250
    Motor tecrüben varsa gidersin. Tecrübesizsen biraz tecrübe etmeni öneririm. Motor çin malı olduğu için yola çıkmadan önce servise götürüp vidalarını zincirini falan bir kontrol ettir. Yolda sıkıntı çıkarmasın.

Motosikleti
    Kuba Xcg 150
    Alıntı banro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motor tecrüben varsa gidersin. Tecrübesizsen biraz tecrübe etmeni öneririm. Motor çin malı olduğu için yola çıkmadan önce servise götürüp vidalarını zincirini falan bir kontrol ettir. Yolda sıkıntı çıkarmasın.
    Her bir yorum benim için değerli

motor tecrübem yok fazla ama 2 hafta sonra gideceğiz zaten yani 2-3 bin kmlik bir tecrübeyle 700 km uzun yola çıkacağım kendime güveniyorum zaten çok sık aralıklarla dinlecegiz, önemli olan motosikletim çin malı onun sorun çıkarmaması yardımcı olursanız iyi olr tecrübeli arkadaşlar motosikleti nasıl kullanmam gerek uzun yolda.

Motosikleti
    Kondial Tarz:Touring Renk:Beyaz
    150 lik Çin malı bi motorla 1500 km yol yapmış biri olarak tavsiyem motoru sakın sıkıştırma, yüksek devir, özellikle red line da sakın devam etme, 70-80 max 90 km/h süratle git, hem emin ol 50% ye yakın yakıt tasarrufun olur, iki kişi zor olur biraz. Büyük araçlar rampalarda yığılıyor, sollamaların seni görebilecekleri şekilde olsun. Düz yolda bazen sollaman zor olabiliyor. 150 lik motorla, bu tip araçları. Sinyallar vs. Dikkat et. Kornayla uyar sollamadan önce. Motoru sıkıştırmadan ve bol molası gideceğin için yolculuk 2 gün sürebilir. Artçında ve sende muhakkak dizlik korumalı mont, eldiven olsun, kask mecbur zaten sıcak olacak ve terleteceksiniz. Yağmur yağma ihtimaline hava durumundan bakın, tedbirinizi alın. Yağını havasını kontrol edin, sıcak havalarda ve uzun yolda karbüratör saçmalayabiliyor. Yol benim hakkım vb. şeyler yalan, her durumda dikkatli olun. Benzinlik çıkışların da kavşaklarda filan... Bol bol foto çekin durduğunuz yerlerde. Aklıma bunlar geldi. Allah kazadan beladan saklasın hayırlı yolculuklar.

banro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CGL125-CBX250-XL700-CBF150-GW250
    Tecrüben yok, artçı olmadan gitsen iyi olur. Gece kullanma, hız sınırlarını ihlal etme, 4 tekerlerle yarışma, yol şeridini araba kullanıyormuşçasına ortalayarak kullan, arkadan gelen araç seni nizami şekilde sollasın. Yol kenarında şeride yakın kullanırsan vızır vızır seni hiçe sayarak geçerler. Dinlenmiş olarak yola çık, alkol alma. Yorulunca mola ver, dinlenme tesislerinde, benzinliklerde falan dur, bir aksilik olursa yardım ederler. Yük olacak demişsin, dengeli yükle problem çıkarmasın. Ehliyet, ruhsat, sigorta yanında bulunsun .Kıyafetin nizami olsun, en azından kask eldiven olmazsa olmaz.
    162 bunu beğendi.

Motosikleti
    Kuba Xcg 150
    Alıntı 162 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    150 lik Çin malı bi motorla 1500 km yol yapmış biri olarak tavsiyem motoru sakın sıkıştırma, yüksek devir, özellikle red line da sakın devam etme, 70-80 max 90 km/h süratle git, hem emin ol 50% ye yakın yakıt tasarrufun olur, iki kişi zor olur biraz. Büyük araçlar rampalarda yığılıyor, sollamaların seni görebilecekleri şekilde olsun. Düz yolda bazen sollaman zor olabiliyor. 150 lik motorla, bu tip araçları. Sinyallar vs. Dikkat et. Kornayla uyar sollamadan önce. Motoru sıkıştırmadan ve bol molası gideceğin için yolculuk 2 gün sürebilir. Artçında ve sende muhakkak dizlik korumalı mont, eldiven olsun, kask mecbur zaten sıcak olacak ve terleteceksiniz. Yağmur yağma ihtimaline hava durumundan bakın, tedbirinizi alın. Yağını havasını kontrol edin, sıcak havalarda ve uzun yolda karbüratör saçmalayabiliyor. Yol benim hakkım vb. şeyler yalan, her durumda dikkatli olun. Benzinlik çıkışların da kavşaklarda filan... Bol bol foto çekin durduğunuz yerlerde. Aklıma bunlar geldi. Allah kazadan beladan saklasın hayırlı yolculuklar.
    Dostum çok ama çok teşekkür ederim, söylediklerin çok yardımcı oldu hepsini göz önünde bulunduracağım çok sağolasın

Alıntı banro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tecrüben yok, artçı olmadan gitsen iyi olur. Gece kullanma, hız sınırlarını ihlal etme, 4 tekerlerle yarışma, yol şeridini araba kullanıyormuşçasına ortalayarak kullan, arkadan gelen araç seni nizami şekilde sollasın. Yol kenarında şeride yakın kullanırsan vızır vızır seni hiçe sayarak geçerler. Dinlenmiş olarak yola çık, alkol alma. Yorulunca mola ver, dinlenme tesislerinde, benzinliklerde falan dur, bir aksilik olursa yardım ederler. Yük olacak demişsin, dengeli yükle problem çıkarmasın. Ehliyet, ruhsat, sigorta yanında bulunsun .Kıyafetin nizami olsun, en azından kask eldiven olmazsa olmaz.
    Artçımı bırakamam beraber gideceğiz 10 günlük bir tatil için, 60 km sabit hız yeterli olacaktır 1 saatte 15 dakika mola verirsek yeterli olur heralde veya duruma göre yorgun hissedersem çok teşekkürler yorumun için.

mstf_gnc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Asya motor elegant 150
    sabırlıysan kesinlikle gidiler hatta çok da güzel olur.. 60-70km/h 1-1.5 saatte 10-20 dk mola ile gidilebilir, tahminim 12-15 saat gibi bir sürede varırsın.

bursagsli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kanuni Seyhan (2012-2017), Sym Wolf 250
    Yola çıkmadan motorun tüm vidalaını sık motoru fazla zorlama 80-90kmh yeterli olur hava soğutmalı motora uzun yol iyi gelir ama 1.5-2 saat motoru sürebilirsin ama 2 saatte bir kendin dinlen motorunda dinlensin

Ercument - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF150
    Tecrüben 10.000 km altındaysa kasların daha sürüş pozisyonuna alışık olmadığı için 250-300 km sonra yola çıktığına pişman olabilirsin. İstediğin kadar mola ver bu durum değişmez.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Ben 120 km gittim yol tecrübem 10 bin km, 2 saat rahat sürdü ve çok yorucuydu 700 km yi pek gözüme 150 cc ile kestiremiyorum 250 600 cc anca kurtarır beni

Motosikleti
    Kuba Xcg 150
    Tüm yorumlar için çok teşekkürler arkadaşlar hepinize elinize sağlık

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)