Wd40 balatalara sıkılmaz.
Yahu arkadaş 2 günde düzelir, 1 haftada düzelir diyenleri anlayamıyorum.
Yarın bu adam aniden durmasını gerektirecek bir durumla karşılaştığında ne olacak?
Arkadaşım en kısa sürede git balatanı değiştir kafan rahat olsun. Kaç kuruşluk şeyden bahsediyoruz beyler?
sakıncalı bir durum acilen balataları değiştir yada sökebilirsen sök zımparala.. Wd40 yağlayıcı özellikli olduğundan balatalar aşınana kadar tutmaz.
Keşke sıkmadan sorsaydın.
Neyse, balata temizleme spreyi ile güzelce temizle başına iş alma dikkat et.
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
arkadaşlar hepinize teşekkür ederim.bu durum bana 200 tl ye mal olmuş olacak.kaliteli balata takımı+işçilik filan.bunuda ögrendik tecribe ettik.bolca balata temizleyici sıkmış olsamda düzelmedi.bayram araya girdi şimdi.balata şiparişini verip taktırma filan 10 günü bulur.bu süre zarfında yavaş gidip gelecek.çok daha dikkatli hareket etmek şart.
Balatalar sünger gibi çeker yağı. İstediğiniz kadar sprey sıkın artık o balatanın tutunması , performansı , özelliği bitmiştir.
200 tl den kaçma , Duramayan bir motorun hatta 600 cc bir motorun nelere mal olabileceğini kestirmek bile zor.
sıkıntı yok ya zaten değiştirecektim.fren çok önemli bence.yeni taktırmış olsam böyle olsa çok üzülürdüm ama zaten kafamda değiştirmek vardı.
600 RR gibi bir motoru görevini yerine getirmeyen balatalarla kullanma dersem beni dinler misin?
Bu hafta çok yoruldum ve çok üzüldüm kötü haberlerden senin içinde üzülmek istemiyorum. Bırak arabayla veya toplu taşıma ile dolaş.
Sonra gezemediğin bir haftanın acısını çıkartırsın.
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
O balatalar emdigi wd40 ile cozunup yuke gelince patlayip da tekerlerini kitleyebilir.
Motoru o halde sakın kullanma. Acilen balatalarını değiştir. Hemen değiştirecek durumun yoksa yakındaki ufak bir servise git balatalarını söktür, benzinde bir kaç saat beklet sonra balkonda kurut. Sonra git servise taktır. O bölgede pas olması normaldir. Frenledikçe pas kendiliğinden gider, gitmeyen yerlerdeki paslar normaldir, kurcalama
Off of of önüne geleni sıkarsan neyse olan olmuş artık.
Benzinde aynı etkiyi yapar . Ve balatayı şişirdiği gibi balatayı arka sacına bağlı tutan yapıştırıcıyı çözer.
Bir anda pabuçlar sacdan ayrılabilir. Bu pek iyi olmaz.
Fren gibi bir konuda yöntem uydurmanın manası yok. Yardım süsü verilmiş , sabotaja gerek yok .
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)