Motosikletle Gökçeada'ya Gitmek
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar.
Öncelikle bu, forumdaki ilk konum o yüzden hatalarımı mazur görün.
Durum şu ki tatilde İstanbul'da çakılı kaldım ama bu tatil boşa geçsin istemiyorum. Biraz araştırma sonucunda Gökçeada'ya gitmeye karar verdim(ki henüz tam olarak karar verdim denilemez). Şöyle bişey de var ki motorum Spacy 110. Bayramdan sonra inşallah MT-07 alacağım ama şimdilik elde bu var. İki kişi gitmeyi düşünüyoruz. Çok yorucu olacağını tahmin ediyorum Spacy ile ama pek gözümü korkutmuyor öyle şeyler. Yine de tavsiyelerinize açığım.
Soruya gelirsek sizden, özellikle daha önce gitme fırsatı bulmuş arkadaşlardan yol güzergahından nereler gezilire, feribot ücretinden tutunda işte toplam ne kadara patlayacağına ya da ''kesin şunu yapmalısın gitmişken''e kadar tüm tecrübelerinizi dinlemek istiyorum. İnternette araştırdım biraz ama birinci ağızdan sağlam bilgilere ihtiyacım var çünkü ilk uzun yolum olacak inşallah.
Şimdiden teşekkürler.
Reklamlar
-
Yurtdisina cikip hic bilmedigi yeni rotalar acan insanlar var arkadasim, yasayarak , yavas yavas zevk alarak kendi rotani ciz, fotolarida koy buraya bakalim bizde..
-
Geçen yıl İzmir'den gitmiştim eşim ile o yüzden güzergah konusunda yardımcı olamayacağım. Temmuz sıcağında 2 kişi pek rahat bir yolculuk olmamıştı.Size tavsiyem, sabah erken yada akşam üzeri güneş batarken yola çıkmanız ve bol sıvı takviyesi almanız yönünde olur.
Gökçeada'ya gelince...Kaleköy,Kefaloz,Tuz Gölü,Laz Koyu görülmesi gereken yerlerden.Kefaloz da kite-surf veya wind-surf yapılabilir.Gece eğlenmeye Pembe Kaval a gidilir.Tekne turu yapılırsa güzel olur.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)