Motorsikletin Orjinal Yapışakanları Çıkartmak (Örn:Marka/Model Yazısı)
Reklamlar
-
Selamın Aleyküm arkadaşlar.Açtıgım bi konuda degindim fakat kimsenin bi yardımı dokunmadı bu konuyu ayrıca ele almak istedim, mazur görün çünkü takıntılı insanımdır biraz.Konuya gelecek olursak motorsikletimin orjinal aldıgımda ki yapışkan desenleri biraz garip eski gibi duruyor ve aslında bende siyah hastasıyımdır bu yüzden motorsikletimin simsiyah olmasını istiyorum.Belirli forumlarda okuduguma göre saç kurutma makinesi ile ısıtıp sökülebiliyormuş ama bu konular orjinal sticker için yazılmış konular degildi sonradan yapıştırılanlar içindi.Motorumu çizmek istemiyorum nasıl bir tavsiye verirsiniz servise götürsem çıkartırlar mı veya başka türlü bir yol var mı? Bu arada tırnakla denedim ömürlük yapışkanlar mübarek oynamadı bile.Şimdiden yardımcı olan/olamayan herkese teşekkürler, kazasız belasız sürüşler
Reklamlar
-
Herhangi bir tabelacıdan reklamcıdan falan destek alabilirsiniz. fön tarzı bi aleti 1 2 dakika tuttumu tereyağından kıl çeker gibi çıkartıyorlar.
-
Motoruna göre değişir. Kaliteli yapılmışsa stickerlar verniğin altındadır çıkaramazsın. Çin malı vs ise genelde sadece stickerdır fönle çıkar.
-
Genelde vernik altında olur stickerlar, seninki de öyleyse zor olabilir
farklı bi fikir vereyim Plasti-Dip, komple mat rengi neyse artık kaplarsın hem çizilmeyi de önlemiş olursun. hem sıkılınca geri dönüşü var
örn
-
beyaz xj6 diversion f alırsam bende yandaki kocaman ''diversion f'' sticker ını sökmeyi düşünüyorum. konuyu takipte kalayım.
-
Büyük oynamıom ) 16 aylık kırmızı cbf söksem katliam olur mu ki
-
peki ek olarak soruyu şöyle değiştirsek? motosikletin yan grenajlarındaki sticker'ın aynısını tabelacıda yaptırabilirmiyiz? (cbr250r)
-
Çoğu motorun orjinal stickerları vernik altındadır, bir şekilde sökseniz bile o bölge hafif çukur kalacaktır.
-
Tabelacı değil de forumda böyle şeylerle uğraşan biri vardı.
-
30 Temmuz 2014, 15:21
EnesBeyter adlı üyeden alıntı
Genelde vernik altında olur stickerlar, seninki de öyleyse zor olabilir
farklı bi fikir vereyim Plasti-Dip, komple mat rengi neyse artık kaplarsın hem çizilmeyi de önlemiş olursun. hem sıkılınca geri dönüşü var
örn
http://i.imgur.com/ivxHkfu.jpg
peki ortalama bu ne kadar tutar ve ayrıca benim motorsiklet mat degil parlak siyah
-
30 Temmuz 2014, 15:37
Milletin sticker sökülmüyor. Bizim ki tazyikli suda atıyor
-
31 Temmuz 2014, 19:33
valla bende motorumun orjinal stikırlarını saç kurutma makinesi ile sökmüştüm. ısıtıp ısıtp sökyüm çünkü iyice salıyor kendini en sonda çıkardıktan sonra bir güzel silmiştim motoru hiç bir izde kalmamıştı kardeşim.
-
02 Ağustos 2014, 01:34
peki saç kurutma makinesini depo kısmında ki stickerlere tutsam sıcaklıgından etkilenmez degil mi?
-
04 Ağustos 2014, 00:18
bir parçasını çıkarttım ama üstünden yazı olan kısmı çıktı ince bi tabakaydı altında bi tabaka kaldı ne kadar beklediysem saç kurutma makinesi ile olmadı, mat bi tabaka ve çıkmıyo ne yapabilirim bi fikri olan varsa çok mutlu olurum öylece kaldım bekliyorum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)