Az yakan, azcık kalıplı scooter tavsiyesi
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar. Binlerce kez açıldığını biliyorum. Ama biraz daha spesifik ve scooter hakkında pek bilgili değilim.
Arkadaşım üniversiteye başlayacak bu sene. Ulaşım için motosiklet kullanmayı düşünüyor. Bayadır regalin 350 lik chopperlarına niyetliydi. Ama yakıtı çok masraflı oluyor. Bana sordu pcx 125'i önerdim. Ama kalıbı konusunda şüpheliyim. Arkadaş baya kalıplı ve altındaki motorun activa ace fizy gibi durmasını istemiyor. Bütçe 8.000. 1000 lirasını ekipmana ayır dedim ben. Motor 2. El olacak. Çinli sınıf da olur. İlk motoru olacak.
Teşekkürler
Reklamlar
-
zaten sen reçeteyi doğru yazmışsın pcx 125 değilde 150 öneririm ayrıca çoğu bayide sıra var stok az(en son öyleydi) bildiğim kadarıyla(para hazırsa hemen alın yoksa beklersiniz )
-
O bütçeye burgmanlar veya hondanin silvering yada silverli bi modeli car 500 luk 600 luk olani var bi bak
-
-
Sağolun arkadaşlar. İnceleyeceğim.
-
Pcx 150gelecekti belki biraz daha kalıplıdır
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:29 ----------
Çokaz yaki
-
sym gts 250i. tek geçerim. benim de satmaya niyetim var, çocuk haberi aldık; malesef "kafes"e geçmek zorundayım. 8e rahat bulursunuz.
-
X max x city koca oğlanlar
-
pcx 150 ;) kuzene aldık çok tatlı heybetli makina 125liğine göre..her zamanki gibide depoyu kokluyor sadece
-
26 Temmuz 2014, 13:52
http://www.motosikletciyiz.com/KADIRGA-QM-250T-SCOOTER,PR-4930.html
-
26 Temmuz 2014, 15:45
-
26 Temmuz 2014, 18:41
Ben sym gts 250i evo derim.
Yanlız belirtiyim , kullanmadım .
Canlı gördüm , cbr dan iri motor.
-
konuyu uyandırayım :D kymco xciting ile yola devam. 32bin kmdeyim :D bu ay askerlik sebebiyle satacaktım ki yine kıyamadım.
öyle büyük cc motorlara da ihtiyacım yok ( hem zamanında doydum hız'a, hemde büyük cc büyük masraf/yakıt) dediğim için
benzin fiyatları da düştükçe hiç satasım gelmiyor. sanırım önümüzdeki yazda xciting ile yola devam ( şehiriçi dur kalk yoğun trafikte şuanki yakıt 17kuruş.
-
Sym Gts 250i Evo
...Bir acaip Mühendis...
..3 aşağı 5 yukarı yok...1 aşağı...2..3..4..5..6 yukarı
-
Aprilia Scarabeo 200
Benim 2. Scarabeom. İlkiyle 23000 km yapıp sattım. Tekrar sıfırını aldım. O kadar memnunum.
Tarz ve klas bir makinadır. Italyan olduğu için parçaları baya tuzludur ama kalitelidir. Ancak 20 beygirle parasının hakkını verir. 120 çok rahat yapar.
Kalıplı sayılmaz ama bir hayli yüksektir. Sanırım scooterların içinde en yükseği. 176 boyum var, Yere ayakkabının ucuyla dokunuyorum.
2.5 - 2.8 arası da yakıtı var.
-
pcx 125 ile 150 arasında boyut olarak fark var mı ?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)