herkese merhaba, araba ehliyetıne ihtiyacım olmaya basladı artık çoğu kişi b ehliyetinden sonra direksiyon sınavına girip a2 alıyor. acaba bende sadece direksiyon sınavına girip b ehliyeti alabilirmiyim
herkese merhaba, araba ehliyetıne ihtiyacım olmaya basladı artık çoğu kişi b ehliyetinden sonra direksiyon sınavına girip a2 alıyor. acaba bende sadece direksiyon sınavına girip b ehliyeti alabilirmiyim
Ayni sekilde bende bu ay b ehliyetimi aldim, sadece direksiyon sinavina girmeniz yeterli
Yazili yok sadece direksiyon var.
peki kursa ne kadar verdiniz totalde ne tutuyor?
aynen bende son soruyu sorucaktım ne kdar bi ödeme gerekli.
eskiden b ehliyetine sahipseniz ve a2 ehliyeti alacaksanız a2 yazılı motor sınavı sonra a2 direksiyon sınavıne girmeniz gerekirdi. yani 2008de benm aldığım zaman böyleydi şimdi nasıl bilmiyorum
Size şu şekilde bilgi verebiliriz,A2 yani motosiklet ehliyetinden B sınıfı yani Otomobil ehliyetine geçmek için yeni yönetmeliğe göre sadece Drks.sınavına tabi olucaksınız,yazılı sınav zorunluğu 2 senedir kalktı.
Şu anda en yakın dönem ağustos dönemidir,her sürücü kursu ayın 1-10 arasında dönem açar ve sizde a2-B geçiş için muahakkak bu ayın sonuna kadar herhangi bir sürücü kursuna kaydınızı yaptırmanız gerekmeketdir.
Teorik sınavdan muaf olduğunuz için direkt drks.snv gireceksiniz.
Bunun tarihi de 16 veya 17 ağustosta denk gelir.
Fiyat olarakta ortalama 500 TL kurs ücrt.
453 TL emniyet
50TL direksiyon harcı sizden talep edeceklerdir.
Saygılarımızla
As sürücü kursu
ben babamla gittim nasıl olduysa 350tl kurs ücreti sınav harcı dahil kaydoldum fakat peşin ücret
Çok teşekkürler. Bu arada sizin sürücü kursunuz neredeydi?
Anladım teşekkürler
rizede 170tl 250tl arası kurs ücreti alınıyor kücük yerin faydası
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)