Bolu'da uygun ücretli apart, otel veya pansiyon bileniniz var mı? Deneyip memnun kaldığınız? Ayrıca CBF ile dolaşabileceğim yaylalar, ormanlar, doğal alanlar varsa söyleyin. Bir iki günlük bir Bolu turu yapayım diyorum.
Bolu'da uygun ücretli apart, otel veya pansiyon bileniniz var mı? Deneyip memnun kaldığınız? Ayrıca CBF ile dolaşabileceğim yaylalar, ormanlar, doğal alanlar varsa söyleyin. Bir iki günlük bir Bolu turu yapayım diyorum.
Abantdaki otellerde kalabilir ve çevresindeki yaylalarda gezebilirsiniz eğer ucuz arıyorsanız öğretmen evi falan varmı araştır derim
Vegke kutuk evleri derim. Fiyat olarak cok ucuz olmasa da sirf yemekleri icin gidilir oraya.Seben ilcesinde. Boludan 50 km cok guzel daglik orman icinde bi yoldan gidiliyor.Cok ilgili calisanlari ve cok guzel bi dogasi var. Cok tatli bungalovlari var.Booking.com yerine arayip fiyat konusursaniz daha farkli, guzel fiyatlar alabilirsiniz. Boludan Seben'e giderken 7.km'de olmasi lazim golcuk milli parkina ugramalisiniz, abant yerine daha bakir daha guzel bir yer bence.
Peki motorla geçmelik orman yolları, yayla yolları var mı denediğiniz? Manzaraya doyalım.
Dostum sana şiddetle tavsiyem Aladağ git müthiş bir yer, orda ormanların içinde tahtadan yapılma dağ evleri, pansiyonlar süper bi manzarası, bir ay önce aladağ'daydım ömrüm boyunca unutamıyacağım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)