Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Tubeless lastik tamir seti

REKLAM ALANI

Motosikleti
    ta xl700
    Herkese merhaba. Yeni katıldım aranıza. İskenderundan yazıyorum. Benim merak ettiğim birşey vardı yardımcı olursanız sevinirim. Aşağıdaki ürünü aldım ama o tüpler o kadar küçük ki görünce hayret ettim. Parmağım kadar. O tüp nasıl şişirecek lastiği? Farklı bir gazmı var içinde oksijenle tepkimeye girdiğinde çoğalıyormu ne oluyor merak ettim? Yardımcı olursanız sevinirim.

http://www.motosikletaksesuarlari.com/HEIN-GERICKE-Motosiklet-Lastik-Tamir-Seti_825.html?search=lastik%20tam

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    farcob - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150
    Keşke almasaydın. 15 TL'ye lastik spreyi alsan yeterli olurdu. Lastiğe fitil atmak çok sağlam bir çözüm değil.

bassturbin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xj6 Diversion F
    Evet o tüpler şişiriyor, normalde lastiği tamir ettikten sonra bir miktar yani bir tüple lastiğe hava basılır ve en yakın benzin istasyonundan olması gereken hava miktarıyla lastik şişirilir.

Motosikleti
    ta xl700
    Alıntı farcob adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Keşke almasaydın. 15 TL'ye lastik spreyi alsan yeterli olurdu. Lastiğe fitil atmak çok sağlam bir çözüm değil.
    lastik spreyi kullanışlı olmuyormuş. Fitilde daha çok olumlu yorum okudum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:45 ----------

Alıntı bassturbin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet o tüpler şişiriyor, normalde lastiği tamir ettikten sonra bir miktar yani bir tüple lastiğe hava basılır ve en yakın benzin istasyonundan olması gereken hava miktarıyla lastik şişirilir.
    Motoru pompaya götürecek kadar şişiriyor yani :S inik oluyor :S

seestar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL MCX (150)
    o fitiller inanın arabada bile zararlı ben arabada kullandım lastigin formunu bozdu tel kırdırmıştı.

İzlediğim bir videodaki amcam lastiği şişirmek için 3 tüpü de kullanıyordu.

Motosikleti
    ta xl700
    fitil de kullanmaz isek ne kullanacaz o zaman. Spreyde sıkıntı oluyor diyorlar?

canerol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Africa Twin-Rally250-z300
    Alıntı ysnbbk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    fitil de kullanmaz isek ne kullanacaz o zaman. Spreyde sıkıntı oluyor diyorlar?
    spreyin sıkıntısı iş bitince yani bir lastikçiye veya eve varıldığında tekeri söküp temizlemek...bendede var o setten.burda bi abimiz kullanmış 1 tüp orta derece şişiriyor 2 tüple şişirdim demişti.tabi buna lastik ebatıda önemli.

bassturbin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xj6 Diversion F
    O yüzden dedimya en yakın yerde lastik şişirilir diye...
    Aprilia RS 250 GP Nº1

farcob - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150
    Spreyde sıkıntı yok. spreyi basıp devam ediyorsun ilk benzincide tam hava basıyorsun. Spreyi
    temizleme diye birşey yok. İçin de kalıyor, başka patlamaya karşıda koruyor.

Blackeagletr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    En iyisi içten soğuk yama diyorlar. Bir de lastik tamir sıvıları var, lastik patlamadan boşaltıyorsun içine, örneğin çivi girdiğinde tutup çıkarıyorsun çiviyi o sıvı deliği onarıyor. Ne diyorsunuz bu ürünlere ?
    Örnek vermek gerekirse; https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater

Var mı bu şeyi kullanan ? Bir yerlerde "balansı bozar, lastiğin ömründen yer" gibi yorumlar okudum ama hepsi tahmin, başa gelen birşey okumadım.

Motosikleti
    ta xl700
    cvplar için teşekkür ederim

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)