Tubeless lastik tamir seti
Reklamlar
-
Herkese merhaba. Yeni katıldım aranıza. İskenderundan yazıyorum. Benim merak ettiğim birşey vardı yardımcı olursanız sevinirim. Aşağıdaki ürünü aldım ama o tüpler o kadar küçük ki görünce hayret ettim. Parmağım kadar. O tüp nasıl şişirecek lastiği? Farklı bir gazmı var içinde oksijenle tepkimeye girdiğinde çoğalıyormu ne oluyor merak ettim? Yardımcı olursanız sevinirim.
http://www.motosikletaksesuarlari.com/HEIN-GERICKE-Motosiklet-Lastik-Tamir-Seti_825.html?search=lastik%20tam
Reklamlar
-
Keşke almasaydın. 15 TL'ye lastik spreyi alsan yeterli olurdu. Lastiğe fitil atmak çok sağlam bir çözüm değil.
-
Evet o tüpler şişiriyor, normalde lastiği tamir ettikten sonra bir miktar yani bir tüple lastiğe hava basılır ve en yakın benzin istasyonundan olması gereken hava miktarıyla lastik şişirilir.
-
farcob adlı üyeden alıntı
Keşke almasaydın. 15 TL'ye lastik spreyi alsan yeterli olurdu. Lastiğe fitil atmak çok sağlam bir çözüm değil.
lastik spreyi kullanışlı olmuyormuş. Fitilde daha çok olumlu yorum okudum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:45 ----------
bassturbin adlı üyeden alıntı
Evet o tüpler şişiriyor, normalde lastiği tamir ettikten sonra bir miktar yani bir tüple lastiğe hava basılır ve en yakın benzin istasyonundan olması gereken hava miktarıyla lastik şişirilir.
Motoru pompaya götürecek kadar şişiriyor yani :S inik oluyor :S
-
o fitiller inanın arabada bile zararlı ben arabada kullandım lastigin formunu bozdu tel kırdırmıştı.
-
İzlediğim bir videodaki amcam lastiği şişirmek için 3 tüpü de kullanıyordu.
-
fitil de kullanmaz isek ne kullanacaz o zaman. Spreyde sıkıntı oluyor diyorlar?
-
ysnbbk adlı üyeden alıntı
fitil de kullanmaz isek ne kullanacaz o zaman. Spreyde sıkıntı oluyor diyorlar?
spreyin sıkıntısı iş bitince yani bir lastikçiye veya eve varıldığında tekeri söküp temizlemek...bendede var o setten.burda bi abimiz kullanmış 1 tüp orta derece şişiriyor 2 tüple şişirdim demişti.tabi buna lastik ebatıda önemli.
-
O yüzden dedimya en yakın yerde lastik şişirilir diye...
-
24 Temmuz 2014, 21:10
Spreyde sıkıntı yok. spreyi basıp devam ediyorsun ilk benzincide tam hava basıyorsun. Spreyi
temizleme diye birşey yok. İçin de kalıyor, başka patlamaya karşıda koruyor.
-
24 Temmuz 2014, 21:30
En iyisi içten soğuk yama diyorlar. Bir de lastik tamir sıvıları var, lastik patlamadan boşaltıyorsun içine, örneğin çivi girdiğinde tutup çıkarıyorsun çiviyi o sıvı deliği onarıyor. Ne diyorsunuz bu ürünlere ?
Örnek vermek gerekirse; https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater
Var mı bu şeyi kullanan ? Bir yerlerde "balansı bozar, lastiğin ömründen yer" gibi yorumlar okudum ama hepsi tahmin, başa gelen birşey okumadım.
-
09 Ağustos 2014, 01:11
cvplar için teşekkür ederim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)