Doğu turundaki arkadaşlardan haber alınamıyor ACİL
Reklamlar
-
24 Temmuz 2014, 16:18
jemalizm adlı üyeden alıntı
ben urfa da 2 sene kaldım. iyisi de var kötüsü de var ve kötü azınlıktadır. kurunun yanında yaşta yanar mantığı. arbayla karsa gidemiyorsan oradaki araçların orada nasıl varlar. gereksiz polemikler Türkiye'nin her yeri candır.
her iki kişide haklı burada kürt türk siyaseti yapmayalım. Allah mekanlarını cennet eylesin demekten başka yapılacak bir şey yok.
Amaç Siyaset yapmak değil işimde olmaz , gerçekler ortada,Ailem Dönüm Dönüm arazilerini üç beş kuruşa satıp istanbula Taşındılarsa bunun bi sebebi vardır,Şuanda Dede mirasımı satıyorsam bir sebebi vardır.Çimlerde bir gün oturduğumuzda (Bana Hatırlat konuyu )sana bir kaç şey anlatıyım o zaman belki Anlarsın,Alp arkadaşımız İnsanları uyarmış ve uyarmaktada haklı.
Şuan tek isteğim Ölen arkadaşlarımızın Ölüm sebebi ve öldürüen insanların bulunması,Bunun için bize bence çok iş düşüyor medyada 5 dk lık haber olmaması için dikkat çekmeliyiz,bunun kararını Admin veya İl temsilcileri vermelidir.
Reklamlar
-
24 Temmuz 2014, 16:23
Resmen vahşet teror . 2 kişiyi öldüren kimbilir neler neler yapmistir öncesinde, bu adam-adamlar bulunsun, linç ederler inşallah. İnşallah biri cikar onu mahkeme önünde vurur sisler oldurur .
-
24 Temmuz 2014, 16:37
Çok üzücü bir facia.Sevenlerine tanıyanlara ve bizlere metanet diliyorum.Gezi resimleri beklerken bu haberlerin gelmesi yıkım oldu.
Tek dileğim ilgili makamların olayı aydınlatması ve gerekli cezaların verilmesi...
-
24 Temmuz 2014, 16:42
Allah rahmet eylesın.Mekanları cennet olsun.Geride kalanlara sabır diliyorum.
Kimse kusura bakmasın ama yok yakalansın adalete teslım edılsın bırakın abı neyın adaletın memlekette ne adalet vaar nede baska bısı kesınlıkle cınayetın cezası ıdam olmalı.Kendımı aılenın yerıne koyuyorumda nasıl gecer bu ınsanların acısı nasıl soner ıclerındekı yangın...
-
24 Temmuz 2014, 16:43
Allah rahmet eylesin.Mekanları Cennet olsun.Allahım sen zalimleri kahreyle.
-
24 Temmuz 2014, 16:45
İnsanı kahreden bir olay RABBim mekanlarını cennet eylesin abimin,, arkadaşımı. Valla ben artık bu vahşeti yapan şerefsiz kansız vicdansız varlıkların, öyle yakalanır, adalete teslim edilir, cezasını çekerini falan hep geçtim insan güven duyamıyor çünkü emin olamıyorsun çünkü evet kardeşim benim polisim benim güvenlik güçlerim bu olayı duyunca onu yapanların başına yıkar bu dünyayı diye. Sadece ve sadece RABBimden dilerim ki bu mübarek günde, ALLAH a dua ederler yalvarırlar ölebilmek için en sevdiklerinin gözleri önünde eriye eriye can verirler kimsede birşey yapamaz...
"The Ultimate Riding Machine"
-
24 Temmuz 2014, 17:03
///MPOWER adlı üyeden alıntı
İnsanı kahreden bir olay RABBim mekanlarını cennet eylesin abimin,, arkadaşımı. Valla ben artık bu vahşeti yapan şerefsiz kansız vicdansız varlıkların, öyle yakalanır, adalete teslim edilir, cezasını çekerini falan hep geçtim insan güven duyamıyor çünkü emin olamıyorsun çünkü evet kardeşim benim polisim benim güvenlik güçlerim bu olayı duyunca onu yapanların başına yıkar bu dünyayı diye. Sadece ve sadece RABBimden dilerim ki bu mübarek günde, ALLAH a dua ederler yalvarırlar ölebilmek için en sevdiklerinin gözleri önünde eriye eriye can verirler kimsede birşey yapamaz...
Kesinlikle çok doğru dedin sonuna kadar katılıyorum adalete teslım edılse ne olacak yada bunun cezası nedir mevcut sistemde yeterlimi caydırıcı bir niteliği varmı? O yüzden sadece dua edebiliyorum bende kaybolup giden canlara...
Beddua ediyorum adi şerefsiz kansızlara...
-
24 Temmuz 2014, 17:24
Mekanları cennet olsun. Canilerin yatacak yeri olmaz inşallah
-
24 Temmuz 2014, 17:39
dockerengin adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar biliyoruz ki herkes bütün bölgelerin insanlarını seviyor ve sayıyor. Burada söylenmek istenen şeylerin o bölge insanına karşı bir şey olduğunu düşünmüyorum.
Özellikle Halfeti bölgesi insanları için çok olumlu şeyler duyuyoruz. Bu vatan topraklarının her metrekaresinde yaşanlar bizim kardeşlerimiz. Çürük adam her yerde var. Lütfen bu konuda daha hassas olalım.
refleksinizi anlıyorum ama bu ülkenin yetiştirdiği en büyük cani halfetili ve tüm akraba, talukatı orada yaşıyor.
o kim derseniz adı abdullah öcalan.
-
24 Temmuz 2014, 17:51
Allah rahmet eylesin.Mekanları cennnet olsun.
Birşey sormak istiyorum arkadaşların üstünden telefon çıktı mı eğer çıkmadıysa bu telefonu alıp satabilirler.cep telefonu üzerindeki imei i polise bildirirseniz ve bu öldüren caniler telefonu sattıysa kamerada falan görülmüş olabilir bu sayede bu şeref yoksunu kişileri bulma şansı artar.Tekrar çok geçmiş olsun
Ben de telefonumu çaldırmıştım kesinlikle atlamayın dediğimi elinde sonunda bulunuyor lütfen atlamayın ki bu caniler bu dünyada da cezalarını çeksinler
-
24 Temmuz 2014, 18:05
Kalanlara sabır dilerim, Adaletin şüphesiz tecelli edeceği bir gün şükür ki var.
-
24 Temmuz 2014, 19:08
"Saat 22.30'da Kavacik BP istasyonunda buluşup Sabiha Gökçen'den Engin'imizi karşılamaya gidiyoruz. Arabalı motorlu herkes orada olsun."
-
24 Temmuz 2014, 19:12
Haber doğruysa bu adamlar yakalanır kısa sürede inşallah
http://www.urfa.com/motosikletle-kacan-2-supheli-araniyor-haberi-8402.html
-
24 Temmuz 2014, 19:24
Hayatını kaybeden arkadaşlarıma Allahtan rahmet yakınlarına baş sağlığı dîliyorum. Bu nasıl bir canilikdir. Nasıl bi vahşettir yazıklar olsun bu mübarek günlerde bunları doğuran annelere. Ülkesînde gezmeye diye çıkan bu insanların başlarına gelen bu korkunç olayın failleri biran önce bulunur inşallah. Ocaklarına ateş düştü çok üzgünüm. Mekanları cennet olsun. Yapanlarında allah belasını versin. Gebersinler.
-
24 Temmuz 2014, 19:54
-
24 Temmuz 2014, 19:54
Bu akşam 22:30'da Kavacık Bp'de buluşulup, Sabiha Gökçen'den cenazeleri almaya gideceğiz. Tüm motosiklet kullanıcısı dostları bekleriz.
Gün birlik günüdür...
-
24 Temmuz 2014, 20:11
Allah rahmet eylesin,ailesine allah sabır versin
Hangi şerefsiz yaptıysa allah belasını versin
-
24 Temmuz 2014, 20:12
Allah rahmet eylesin türkiye içinde bile gezemiyoruz artık ne deyim.
-
24 Temmuz 2014, 20:27
Çok üzüldüm gercekten, bu kadar basit olmamalı. ..
-
24 Temmuz 2014, 20:34
Ben herkesin eşit olduğuna inanan biri olarak, aklı başında, ruh hali düzgün olan bir insanın, başka bir insan veya canlıya isteyerek nedensiz zarar verme ihtiyacı duyacağını düşünmüyorum. ancak, doğu'da bu tür cahil ruh hastası bir hayli fazla. Ne güzel Trakya var Karadeniz var. oralara gitmeyin..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)