Allah rahmet eylesin umarım yapanlar tez zamanda bulunurlar birşeyi merak ettim motorlar bulunmuşmu ? motor hırsızlığı falan olabilirmi ?
Allah rahmet eylesin umarım yapanlar tez zamanda bulunurlar birşeyi merak ettim motorlar bulunmuşmu ? motor hırsızlığı falan olabilirmi ?
Allah rahmet eylesin, çok üzüldüm. Ne saçma sapan bir memleketteyiz. Tamamen şansa yaşıyoruz. Olayda suçlu kimse en kısa zamanda yakalanıp cezası gerektiği gibi verilir umarım.
bu ülkeye artık idam lazım idam.. olmaz böyle.. adamlar yakalansa bile hapse atılıyor yine benim vergilerimle hem karnı doyuruluyor hemde kalacak yer veriliyor..
Hürriyet haber yapmış ayrıntılar çok üzücü.
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/26876783.asp
Artık eşinizi çocuğunuzu alıp doğu turuna gitmenin zamanı geçmiş kardeşim , Bu Adi Orsp.. çocukları motorla gördükleri insanları , aşağılık ve alçaklık , eziklik psikolojisi ile katlediyor.
Arkasında Türk bayrağı var diye katlediyor.
Parası var gezebiliyor diye katlediyor.
Tarzı kendine uymadığı için, entel gördüğü için,
Aynı inancı taşımadığı için katlediyor
Allah en sevdiklerini böyle alsın onlardan.
Adi serefsizler, ne kolay lan cana kiymak, biz balkona giren sinegi cami acip icsun gitsin diye ugrasiyoruz, nedir bu anlamadim, kesin bir mola yerinde takistilar bir grupla sonra takip edip kavgayi cinayete donusturduler...Gazetede biri yorum yapmis "ortadoguya hosgeldiniz diye"...
Vurulmuslar deniyordu bu haber nerden çıktı şimdi.
allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun. Konuyu ilk açıldığından beridir takip ediyorum ve inanın çok üzüldüm özellikle yapılan bazı yorumlar beni fazlası ile üzdü. Olayın detayları tam olarak aydınlandığı zaman çıkarılacak çok ders olduğuna inanıyorum.
allah rahmet eylesin. bu bölge çok karışık, bundan sonra özellikle güneydoğu bölgesi rotalı turlarınızı erteleyin ya da değiştirin. en azından şu suriyeliler ve savaş durumları bitene kadar. bir çok vaka oluyor buralarda ve polisler adamların ne kimlik bilgisi ne de parmak izi kaydı olmadığı için bir şey yapamıyorlar hepsi havada kalıyor.
Allah c.c rahmet eylesin. şimdi haberler de duydum. Kim neden yaparki böyle bir caniliği. Rabbim c.c ailelerine sabırlar versin.
Daha katiller ve öldürme sebepleri bilinmiyor. Lütfen senaryolar üzerinden suçlamalar yapmayalım. Memleketteki tüm cinayetlerin en korkunçları İstanbul'da işleniyor. Hayatın en ucuz olduğu yer yine istanbul. 2012 ve 2013 de iki defa Urfa da maraton koştum. İkincisinde ailemi de götürdüm, 4 gün kaldık. Kimsenin kimseye yan baktığını görmedim. Suç oranının en düşük olduğu illerdendir. Kavga, hır gür gürültü vs yoktu. İnsanlar çok iyi niyetlilerdi. Kimse beni kazıklamaya kalkmadı. Kötü adam her yerde var. Vefat eden kardeşlerimiz yanlış zamanda , yanlış yerde yanlış kişilere denk gelmiş olabilirler.
Bir Arkadaşımın paylaşımı ;
Ayrıca şu an bir arkadaşım cenazede Onun yazısı;
Acimizin büyüklüğünü tarif edecek bi kelime, bi cümle bulamıyorum. Ne soylesem ne konussam acının tarifini veremem ama Engin Öksüz ailesinin feryatlari, yürekleri paramparça eden aglayisina sular seller gibi akan göz yaşlarina sebep olanlari ve bizleri bu duruma sokan kişi veya kisilerin ''Allahi dini imanı mezhebi yok'' vahşice işledikleri bu darp ve cinayet yanlarına kesinlikle kar kalmayacak. Allah bin türlü belalarini versin, kazdiklari cukurlar mezarlari olsun, ictikleri kendi kanlari olsun... Tüm dostlarin başı sagolsun acimiz büyük...
Sabır diliyorum aileye ve herkeze. Motorumun anahtarının alındığı, silahin depoma dayandığı bölge. Halfeti ilçesi yakın noktalarda bireciğe yönlendiriyor herkes Ali usta diye biri var gidip görmelisin, bireciği gezmelisin deniyor. Öyle biri yok ! Tamamen Saptırma
Birecik ve güney fıratı takip eden suriye ' ye en yakın bölge. Belliki burası sıkıntılı , güneydoğuyu kötülemek değil amacım ancak motorlarınızda Atatürk imzası ve Türk bayrağı sticker ları taşıyorsanız % 50 öldürülme riski taşıyorsunuz demektir.
Bu iki masum insanın ölmesinden de hükümetin dış politikaları sorumludur. Her taraf Suriyeli canilerle dolu. Çok üzgünüm, yazık...
allah rahmet eylesin...mekanları cenntet olsun..
Öncelikle allahtan rahmet yakınlarina başsağlığı dilerim. çok şey yazarım lakin, siber suçlar kapsamına girer...
yazmıycam.. Başımız sağolsun... Kendi ülkemizde güvende değiliz artık.. hepimizi öldürdüler orda uyanın.. hepimizi...
Allah rahmet eylesin. Allah eşine akrabalarına dostlarına sabır versin. En başta beri korktuğum, tahmin edip içime sakladığım, sıkıntılıdan kastım buydu. Ne desek boş. Gerçekten çok ama çok üzücü...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)