Yok mu gençler hayırlı bir haber, 4 oldu saat.
Uyku tutmadı beni de, iyi haberler alırız inşallah
Suan okunan ezani muhammediye hurmetine kadir gecesi hurmetine insallah sag salim bulunur insaallah .AMIN
Bu saatte bir haber gelmez heralde, sabah ola hayrola.
http://www.haberler.com/halfeti-de-metruk-evde-2-ceset-bulundu-6296686-haberi/
haber doğrumu yaa
Ben de şimdi okudum :(
http://www.paraleltaarruz.com/m/half...ana-yerel.html
Ne diyicegimi bilemedim insallah yanlis haberdir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:23 ----------
Bu nasil is aklim mantigim almiyor
ŞOK OLDUM ŞOK, GÖZLERİM DOLDU YA ALLAH BUNU YAPANLARIN CEZASINI TEZ ZAMANDA VERSİN
Biz motorcular 2 bacağa değil 2 tekerleğe aşık oluruz...
Cok arastirmaci bir milletmisiz onu ogrendim.
Yazmayin bekleyin dedikçe desildi konu.
"KAZASIZ SURUSLER"
Bu konu nedeni ile ikili diyalog ve tartismaya girmeyin lutgen yeri ve zamani degil.
Herkes konuya hassasiyet gösterdiği icin bu sekilde gelisiyor mevzu.
Haberin dogru yada yanlis abilir ama henuz bundan haberi olmayan es dost burada gordugunde cok hos olmayacaktir. Tamam haber dogru yada yanlis eninde sonunda ortaya cikar ama bu surecte haberin yalan oldugunu dusunsenize. Bu gece buradaki yazilar yuzunden biri yada birileri kahroluyor. Ve ha er yalan çıkıyor.
Su sebeple bekliycez guzel kardesim. Henuz bu haberi okumamis ama aramizda bulynan esi dostu gorup kahrolmasin diye.
"KAZASIZ SURUSLER"
Haber kaynakları düzgün kaynaklar değiller, belki twitter'dan tag takip eden gerizekalı bir gazetecinin sırf haber olsun diye yazdığı bir şeylerdir.
3 haber kaynağıda aynı yazıyı kopyalamış. 2 tane yetişkin insanın başına gelebilecek cinsten bir iş değil boşaltılmış bir evde bulunmak.
Allah bekleyenlerinin yüznü güldürsün inşallah, lan olsun bir mucizede şu 2 adam sırf gıcıklığına yaptık desin, çıksın gelsin.
Haber bana hiç etik gelmedi ve saçma geldi, hem otopsiden bahsediyor hemde kimlik bilgisi veriyor isimleri geçiyor. Savcı böyle birşeye nasıl müsade eder? Otopsi raporu çıktıktan sonra, ailesi vs. tarafından tespit edilip açıklanması gerekmez mi? Pat diye isimlerini yazıp, haber yapmak biraz ahlaksızca ve amatörce geldi... Umarım, yanılırız ve güzel haberler alırız. Ailelerine ve sevenlerine sabırlar diliyorum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)