İnşallah gelip burada bize anlatacakları bir macera sahibi olmuşlardır.
Mübarek gece hatırına Allah yardımcıları olsun.
İnşallah gelip burada bize anlatacakları bir macera sahibi olmuşlardır.
Mübarek gece hatırına Allah yardımcıları olsun.
Dün geceden beri takipteyim kendi tanıdığım olsa bu kadar üzülürüm. Keşke elimizden bir şey gelse. Allah eşlerine evlatlarına bağışlasın. Allah yardımcıları olsun. İnşallah en yakın yakın zamanda en iyi haberlerle bulunurlar hepimiz derim bir oh çekeriz..
Motorlarin ustu branda ile ortulu uzerinde anahtarlari var haberleri geliyor facebook tan..
Bu nasıl iş arkadaş ya aklım almıyor. İnşallah iyilerdir ve kısa zamanda haber alırız. Keşke biraz yakında olsalardı gidip kendimiz ilgilenseydik. Elden hiç bir şey gelmiyor.
Halfetiyi çok iyi biliyorum. Merkez insanı çok misafirperver, eğitimli ve moderndir. Ancak kırsala doğru şartlar değişir. Doğu ve güneydoğu'ya seyahat edecek arkadaşlara tavsiyem, asla ana yollardan ayrılmamaları, gündüz seyehat etmeleridir.
Bu olay çok ilginç bir şekilde gelişiyor. Umarım sağ salim bulunurlar. Ne yorumlardan, ne basından net, teyid edilmiş bilgiye ulaşamıyoruz. Allah yardımcıları olsun.
Dağ başı da olsa kimse anahtarını motor üstünde bırakıp gitmez. Aklıma maalesef kötü şeyler geliyor. Bu mübarek gecede insaallah bulunurlar.
Kacirilma olasiligi yuksek haberleri geliyor, kaybolduklari mekan pkk nin yaygin mekani ve ocalanin koyuymus...
Başlığı gördüğümden beri soylenip duruyorum icim şişti artık yazdığım mesajları silip vazgecerken.nasil bir prosedur takip ediliyor bu kadar riskli bir yerse eger,ve boyle bir suphe varsa bunu tahmin etmek asker icin hic de zor olmamali,umarim oyle degildir ama iyice uzaklaşmadan birseyler yapmak cok mu zor geliyor,insan icine sindiremiyor düşündükce..
Bu kadar basit olmamalı
Arkadaşla konuşurken laf arasında geçtide.. belki biyerde yüzmeye girdiler anahtarlarıda kendilerince sakladıklarını zannettiler arkadan 2 kişi gelip motorları çalıp attılar bulunan yere ? telefonlar motorun içindemiydi kontrol edildimi acaba ? dağda yayan kalıp biyerlere sığınmış olabilirler..
Haydaa. İnşallah kötü bir olay olmamıştır, yalnız motorların üstünde anahtar olması akla hiç iyi şeyler getirtmiyor.
Sağ sağlim bulunurlar umarım. Yorumları da okuyunca içim karardı.
Son bir saat icinde esi ile mesajla gorustuk henuz mevcut haberler (motorlar ve cadirlarin bulunmasi) disinda yeni bir haber yok :(
"KAZASIZ SURUSLER"
Kaçırılmış olma ihtimalleri çok düşük. Öcalan'ın köyüne yakın da şimdiye kadar türkiye de sivil bir kaçırılma olmadı hiç zaten halfetının kürt köyleri de var türk köyleri de.
Yüzmeye gitmiş olma ihtimallerinı ben de düşündüm maalesef fırat yüzmek isteyeni affetmemesı ile bilinir.
Bekliyoruz
çadır kurdukları yer fırat a yakın ise yüzmeye gitmiş olma ihtimalleri yüksek yüzseler bile telefonları kıyıda açık olması gerekir sinyal alırlar eğer kapalı ile kaçırılma olabilir ama ben buna ihtimal vermiyorum arkadaşları fırat kıyısında arasınlar
Inşallah bir an önce bulurlar
Arkadaşlar kötü düşünmeye gerek yok. Bazen akla gelmeyecek kadar basit sebeplerden , alakasız sonuçlar doğabiliyor.
Biz umalım ki ciddi bir şey olmamış olsun.
Gönül karartmaya gerek yok.
Sizin basitçe dile getirebileceğiniz bazı cümleleri okurken gözyaşı dökebilecek ler olduğunu unutmamak lazım.
Arkadaşlar haber alırsanız paylaşın hemen aklım kaldı
gasp edilme ihtimali olabilir inşallah mübarek günde Allah yardımcımız olur sağ salim haberlerini alırız
Hay agzina saglik. Zaten facebookta yeterince felaket tellali var. Ne olur akliniza gelsede dillendirmeyin. Bu nedenle her duydugumuzu yazmiyoruz. Motorlarin bulunma sekli ile ilgili bir suru haber geliyor, onlarida paylassak adamlarin helvasini dagitacak arkadaslar var maalesef :(
Kabul herkes iyi niyetli ama yukarida cumle bu gun duydugum en guzel cumle. Lutfen hassasiyet.
"KAZASIZ SURUSLER"
GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
İnşallah Rabbim ailelerine bağışlar güzel haber gelir birazdan inşallah
Geçmiş olsun tez zamanda bulunurlar inşallah Allah yardımcıları olsun.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)